معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
پتاژ آرد جو
مواد لازم :
آرد جو 4 قاشق سوپخوري
آب گوشت 5 فنجان
شير هموژنيزه 5 فنجان
خامه 50 گرم
كره 50 گرم
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
آب گوشت و دو ليوان از شير را مخلوط ميكنيم و ميجوشانيم , بعد آرد را در بقيه شير حل مينمائيم و حرارت زير آب گوشت را ملايم ميكنيم و آرد حل شده را كم كم بآب گوشت مي افزائيم و بهم ميزنيم تا آرد گلوله نشود , بعد ميگذاريم پتاژ آهسته بجوشد و كمي غليظ شود و باندازه كافي نمك و فلفل بآن ميزنيم , ممكن است داخل سوپخوري كمي نان تست شده كوچك بگذاريم و پتاژ را روي آن بريزيم و خامه يا كره را بآن اضافه كنيم .
مواد لازم :
آرد جو 4 قاشق سوپخوري
آب گوشت 5 فنجان
شير هموژنيزه 5 فنجان
خامه 50 گرم
كره 50 گرم
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
آب گوشت و دو ليوان از شير را مخلوط ميكنيم و ميجوشانيم , بعد آرد را در بقيه شير حل مينمائيم و حرارت زير آب گوشت را ملايم ميكنيم و آرد حل شده را كم كم بآب گوشت مي افزائيم و بهم ميزنيم تا آرد گلوله نشود , بعد ميگذاريم پتاژ آهسته بجوشد و كمي غليظ شود و باندازه كافي نمك و فلفل بآن ميزنيم , ممكن است داخل سوپخوري كمي نان تست شده كوچك بگذاريم و پتاژ را روي آن بريزيم و خامه يا كره را بآن اضافه كنيم .