معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
پتاژ آرد ذرت با پنیر پارمسان
مواد لازم
آرد ذرت پيمانه
آب گوشت و شیر شش پيمانه
خامه يك پيمانه
جعفري خرد شده پيمانه
قارچ 200 گرم
پنير پارمسان 150 گرم
كره و آبلیمو سه قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
اين پتاژ به دليل داشتن پنير طعم خوشمزهاي دارد.دو پيمانه شير را به تدريج به آرد ذرت اضافه ميكنيم تا آرد ذرت كاملا در شير حل شود سپس آب گوشت و بقيه شير را افزوده و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم. قارچ را پس از شستن تا جايي كه امكان دارد ريز خرد كرده و در كره تفت ميدهيم سپس به سوپ اضافه ميكنيم. وقتي لعاب انداخت خامه، نمك و فلفل را ميافزاييم و از روي حرارت بر ميداريم. آبليمو را اضافه كرده و در ظرف مخصوص ميريزيم. پنير پارمسان و جعفري را به آن افزوده و روي آن را با جعفري تزيين مينماييم.
مواد لازم
آرد ذرت پيمانه
آب گوشت و شیر شش پيمانه
خامه يك پيمانه
جعفري خرد شده پيمانه
قارچ 200 گرم
پنير پارمسان 150 گرم
كره و آبلیمو سه قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
اين پتاژ به دليل داشتن پنير طعم خوشمزهاي دارد.دو پيمانه شير را به تدريج به آرد ذرت اضافه ميكنيم تا آرد ذرت كاملا در شير حل شود سپس آب گوشت و بقيه شير را افزوده و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم. قارچ را پس از شستن تا جايي كه امكان دارد ريز خرد كرده و در كره تفت ميدهيم سپس به سوپ اضافه ميكنيم. وقتي لعاب انداخت خامه، نمك و فلفل را ميافزاييم و از روي حرارت بر ميداريم. آبليمو را اضافه كرده و در ظرف مخصوص ميريزيم. پنير پارمسان و جعفري را به آن افزوده و روي آن را با جعفري تزيين مينماييم.