معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
پتاژ باقلای سبز
مواد لازم:
۱. باقلای سبز ۲ کیلو گرم
۲. کره ۵۰ گرم
۳. پیاز سرخ شده ۲ تا ۳ قاشق
۴. کرفس خرد شده ۲ تا ۳قاشق
۵. آب گوشت یک لیتر
دو کیلو باقلای سبز را از پوست دوم در می آوریم ، سپس باقلای پوست شده را می پزیم . بعد از پخته شدن باقلا ها را از صافی رد می نمائیم و یک لیتر آب گوشت به آن اضافه می کنیم و خوبمخلوط می کنیم.
دو تا ۳ قاشق پیاز سرخ شده و دو تا سه قاشق کرفس خرد شده داخل پتاژ باقلای سبز می ریزیم و بعد از دو سه جوش بر میداریم و به آن کره اضاف میکنیم.
مواد لازم:
۱. باقلای سبز ۲ کیلو گرم
۲. کره ۵۰ گرم
۳. پیاز سرخ شده ۲ تا ۳ قاشق
۴. کرفس خرد شده ۲ تا ۳قاشق
۵. آب گوشت یک لیتر
دو کیلو باقلای سبز را از پوست دوم در می آوریم ، سپس باقلای پوست شده را می پزیم . بعد از پخته شدن باقلا ها را از صافی رد می نمائیم و یک لیتر آب گوشت به آن اضافه می کنیم و خوبمخلوط می کنیم.
دو تا ۳ قاشق پیاز سرخ شده و دو تا سه قاشق کرفس خرد شده داخل پتاژ باقلای سبز می ریزیم و بعد از دو سه جوش بر میداریم و به آن کره اضاف میکنیم.