معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
طرز تهیه پتاژ برنج
آرد برنج 75 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
برنج 75 گرم
كره 50 گرم
آب گوشت 5 فنجان
شير هموژنيزه 1 فنجان
طرز پخت :
كره را در ظرفي آب ميكنيم , آرد برنج را در كره كمي سرخ ميكنيم و آب گوشت را بتدريج روي آرد برنج ميريزيم و بهم ميزنيم تا آرد برنج در آب گوشت حل شود , بعد ميگذاريم آهسته چند جوش بزند و كمي غليظ شود بهد شير را ميريزيم , همينكه دو سه جوش زد كمي نمك و فلفل مي افزائيم و زرده تخم مرغ را خوب ميزنيم و داخل سوپخوري ميريزيم و پتاژ را داغ داغ روي زرده تخم مرغ ميريزيم و بهم ميزنيم , بعد خامه را به آن اضافه ميكنيم .
ویرایش و تلخیص:آکاایران
آرد برنج 75 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
برنج 75 گرم
كره 50 گرم
آب گوشت 5 فنجان
شير هموژنيزه 1 فنجان
طرز پخت :
كره را در ظرفي آب ميكنيم , آرد برنج را در كره كمي سرخ ميكنيم و آب گوشت را بتدريج روي آرد برنج ميريزيم و بهم ميزنيم تا آرد برنج در آب گوشت حل شود , بعد ميگذاريم آهسته چند جوش بزند و كمي غليظ شود بهد شير را ميريزيم , همينكه دو سه جوش زد كمي نمك و فلفل مي افزائيم و زرده تخم مرغ را خوب ميزنيم و داخل سوپخوري ميريزيم و پتاژ را داغ داغ روي زرده تخم مرغ ميريزيم و بهم ميزنيم , بعد خامه را به آن اضافه ميكنيم .
ویرایش و تلخیص:آکاایران