معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
پتاژ لوبیا سفید
مواد لازم
لوبیا سفید: ۳۰۰ گرم
هویج: دو عدد
كره یا خامه: ۱۰۰ گرم
جعفری یا ترخان: مقداری
نمك و فلفل: به میزان لازم
پیاز: یك عدد
فلفل دلمهای: یك عدد
لیموی تازه: به میزان لازم
قرص سوپ: دو عدد
نخود فرنگی: یك پیمانه
كرفس: یك ساقه
● طرز تهیه:
لوبیا سفید را از شب قبل خیس كرده، همراه با یك عدد پیاز، نمك، هویج و فلفل دلمهای بپزید و سپس میكس كنید، اگر غلیظ بود كمی آب گرم به آن اضافه كنید. آن گاه نخود فرنگی و كرفس نگینی خرد شده، قرص سوپ، هویج و فلفل دلمهای را داخل پتاژ ریخته، وقتی جا افتاد و مواد پخته شد در ظرف مورد نظر ریخته و خامه یا كره را اضافه كنید و روی سوپ را با جعفری یا ترخان خرد شده تزیین كنید.
مواد لازم
لوبیا سفید: ۳۰۰ گرم
هویج: دو عدد
كره یا خامه: ۱۰۰ گرم
جعفری یا ترخان: مقداری
نمك و فلفل: به میزان لازم
پیاز: یك عدد
فلفل دلمهای: یك عدد
لیموی تازه: به میزان لازم
قرص سوپ: دو عدد
نخود فرنگی: یك پیمانه
كرفس: یك ساقه
● طرز تهیه:
لوبیا سفید را از شب قبل خیس كرده، همراه با یك عدد پیاز، نمك، هویج و فلفل دلمهای بپزید و سپس میكس كنید، اگر غلیظ بود كمی آب گرم به آن اضافه كنید. آن گاه نخود فرنگی و كرفس نگینی خرد شده، قرص سوپ، هویج و فلفل دلمهای را داخل پتاژ ریخته، وقتی جا افتاد و مواد پخته شد در ظرف مورد نظر ریخته و خامه یا كره را اضافه كنید و روی سوپ را با جعفری یا ترخان خرد شده تزیین كنید.