پانته آ
متخصص بخش

پخت با مایکروویو بسیار سریع است. در اکثر موارد پخت غذا یا کیک ها بسیار سریعتر از روشهای معمول میباشد.در این پست چند کیک که با ماکروویو پخته می شود مثل کیک گردویی یا چند نمونه دیگر را آموزش می دهیم.
نان خامهای
مواد لازم برای ۰۲ عدد:
آب ۲۵۰ میلیلیتر
نمک ۱ پر
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آب را در ظرف مناسبی بریزید، نمک، کره و شکر را به آن بیفزائید و در دستگاه مایکروویو بگذارید و با قدرت ۹۰۰ وات یا ۱۰۰ درصد، به مدت تقریبی ۴ دقیقه بجوشانید. سپس آن را از مایکروویو درآورید، آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. حالا دوباره ظرف را درون مایکروویو بگذارید و خمیر را به مدت تقریبی ۱ تا ۳ دقیقه با قدرت ۹۰۰ وات بپزید. حالا صبر کنید تا خمیر کمی خنک شود.
بعد تخم مرغها را یکی یکی به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه، صاف و یکدست شود. سپس مایه را در کیسهی مخصوص شیرینیپزی دارای ماسورهی کنگرهدار بریزید. گلهای کوچکی از آن روی سینی چربکردهی مایکروویو بریزید. بعد آن را روی سهپایه در مایکروویو بگذارید با کانوکشن در دمای ۲۲۰ درجهی سانتیگراد و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه بپزید. آنگاه دما را به ۱۶۰ درجهی سانتیگراد کاهش دهید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقهی دیگر نانها را بپزید. همینکه نانها خنک شدند، داخل آنها را با کرم یا خامهی فرمگرفته پر کنید و در ظرف زیبائی بچینید.