• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پخش کلاه قرمزي در عيد فطر

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]مدیر گروه کودک و خردسال شبکه دو به پخش یک قسمت تازه از ماجراهای «کلاه قرمزی» در روز عید فطر و احتمال آغاز سری جدید «فیتیله» اشاره کرد و به سحر اولی‌ها نوید یک غافلگیری در روز عید را داد.
20140725124338_22.jpg
به گزارش سينماخبر؛ علی زارعان مدیر گروه کودک و خردسال شبکه دو، ویژه‌برنامه‌های عیدفطر این شبکه را اینگونه تشریح کرد: در این روز یک قسمت از «کلاه قرمزی» ویژه عید فطر روی آنتن می‌رود. این مجموعه در این قسمت هم قصه‌های خاص خود را دارد و اتفاقات جدیدی برای شخصیت‌هایش رخ می‌دهد. همچنین آخرین قسمت سریال «فاخته» نیز روی آنتن می رود.وی افزود: ما یک جشن کوچک هم در روز عید فطر برای روزه اولی ها خواهیم داشت. دوستان «سحر اولی ها» هر روز برای سحر یک ساعت و نیم برنامه داشتند که کار خوب و دیدنی از آب در آمد.یک جشن کوچک برای روزه اولی‌ها با یک مهمان ویژهمدیر گروه کودک و خردسال شبکه دو تأکید کرد: عید فطر، بیشتر برای کودکانی است که سال اولی است که روزه کامل می‌گیرند. ما آن روز بعد از ظهر یک جشن کوچک خواهیم داشت که با یک غافلگیری همراه خواهد بود و روی آنتن زنده به بچه‌ها خبر خوبی خواهیم داد. آن روز یک مهمان ویژه هم خواهیم داشت.زارعان یادآور شد: احتمالا اگر دکور برنامه «فیتیله» آماده شود، سری جدید این برنامه نیز در عید فطر آغاز خواهد شد. این اتفاق قریب به یقین رخ خواهد داد.هنوز از عمو پورنگ خبری نیستوی که در حاشیه نشست سریال «فاخته» با مهر گفتگو می‌کرد در پاسخ به اینکه آیا خبر تازه‌ای از عمو پورنگ هست یا خیر، گفت: نه هنوز.بازگشت خاله شادونه و دونه‌هامدیر گروه کودک و خردسال شبکه دو درباره برنامه «خاله شادونه» هم گفت: برای این برنامه، برنامه ریزی می‌کنیم تا به زودی سری جدید آن آماده شود. دکور سری جدید در حال طراحی است. احتمال دارد دونه‌ها هم به این برنامه برگردند.
 
بالا