• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پرداخت هزینه برای دانلود

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام یک سوال داشتم
می خوام وقتی کسی می خواهد یک فایلی از وبلاگ من دانلود کنه براش یه هزینه اندک پرداخت کنه چکار باید بکنم

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
تو ایران این راه اصلا جواب نمی ده
اگه از وبلاگ شما دانلود نکنه از یه سایت دیگه دانلود می کنه
اگرم پیدا نشه و بخواد هزینه کنه خیلی راحت می ره نرم افزارو می خره
ولی باز اگر بخواید این کارو بکنید بایداون فرد برای شما از یه راهی پول بده(مثل خردی کارت شارژ یا واریز پول به حساب)
و ما هم اونو براش بفرستید

Mahdi Askari

مدير فنی
تو ایران این راه اصلا جواب نمی ده
اگه از وبلاگ شما دانلود نکنه از یه سایت دیگه دانلود می کنه
اگرم پیدا نشه و بخواد هزینه کنه خیلی راحت می ره نرم افزارو می خره
ولی باز اگر بخواید این کارو بکنید بایداون فرد برای شما از یه راهی پول بده(مثل خردی کارت شارژ یا واریز پول به حساب)
و ما هم اونو براش بفرستید
همین صفحه را چطوری طراحی کنم که فرد با کلیک روی گزینه دانلود ابتدا به بانک رفته و پس از پرداخت پول اون فایل را دانلود کنه
ممنون میشم اگه جوابم را بدید

amin khan

مدیر انجمن
این سیستم برای وبلاگ ها فعلا تو ایران راه اندازی نشده است ولی تو سیستم های فروشگاهی میتونین با نصب یک ماژول و اتصال به درگاه بانکی خودتون ا ین کار رو به اسانی انجام بدین.

Mahdi Askari

مدير فنی
این سیستم برای وبلاگ ها فعلا تو ایران راه اندازی نشده است ولی تو سیستم های فروشگاهی میتونین با نصب یک ماژول و اتصال به درگاه بانکی خودتون ا ین کار رو به اسانی انجام بدین.
ولی من وبلاگ هایی را دیدم که همچین برنامه ای را دارند و در ایران هم هستن

amin khan

مدیر انجمن
تا جایی که من اطلاع دارم برای اتصال به در گاه اینترنتی بانگها نیاز به آی پی سرور دارین و هم چنین کدها در PHP ارائه میشن و اگر هم این کد ها در html نوشته بشن امنیت پرداخت رو به خطر میندازه ،تنها کاری که از دستتون در این مورد بر میاد استفاده از ایفریم یا ارجاع کاربر به صفحه پرداخت بانکی است که کاربر پس از واریز وجه و ارسال شماره پیگیری برای شما میتونین لینک دانلود را به ایمیل کاربر ارسال کنید.

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
پرداخت آنلاین نیاز به کد نویسی طرف سرور داره .... روی وبلاگ شما به کد های سمت سرور دسترسی ندارید و این کار عملی نیست.

نیاز به سایت دارید

ضمنا برای سایت هم برای اینکه بتونین سرویس پرداخت اینترنتی ببینین ، باید شرکت ثبت کرده باشین...

باید برای فایها پسورد بذارید و بگید ملت برن پول رو به حسابتون بریزن ، بعد به شما بگن تا پسورد فایل رو بهشون بدید.

بالا