• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پرینتر های مدادی

Reza

متخصص بخش اسکریپت
1241.jpg

دبستان که می‌رفتم رابطه عاطفی شدیدی با مدادهایم برقرار می‌کردم! مدادها که کوچک می‍‌‌شد تمام تلاشم را می‌کردم که تا جایی که جا داشت با مداد کوچکم بنویسم. الان هم یک کلکسیون از ته مدادهای دوران دبستانم دارم که یکی از گنجینه های محبوبم به حساب می‌آید.

امروز که در یانکو دیزاین دنبال یک ایده خلاقانه برای مجله کامپیوتر بودم این دو طرح جالب پرینتر را دیدم. احتمالا نسل بعد مثل من کلکسیونی از ته مدادهایشان نخواهند داشت بلکه ته مدادهایشان را تبدیل به کارتریج این پرینتر خواهند کرد.

1241-2.jpg

1241-1.jpg

1241-4.jpg

1241-3.jpg

1241-5.jpg

همان طور که گفتم کارتریج این پرینتر از ته مدادها تامین می‌شود. مداد را داخل پرینتر می‌کنید و پرینتر بدنه چوبی مداد را از مغزش جدا می کند و از مغز مداد استفاده می‌کند.

این هم نمونه دیگری از این نوع پرینترهای مدادی است. در عکس می‌توانید نحوه استفاده از این پرینترها را ببینید. می توانید بارها و بارها از کاغذ استفاده کنید و همچنین نوشته های پرینت شده را به راحتی غلط گیری کنید و غلط ها را پاک کنید. این طوری به محیط ریست هم کمک کرده‌اید.

1241-7.jpg

1241-6.jpg

1241-8.jpg

بالا