• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پشیمانی خانواده قهرمان شنای پارالمپیک از رهایی دخترشان +عکس

parastu

متخصص بخش گالری عکس
پدر و مادر ستاره سيبريايي برنده مدال طلاي شناي پارالمپيک از اينکه او را در بدو تولد بخاطر معلوليت رها کرده اند ابراز پشيماني کردند."جسيکا لانگ" متولد سيبري است او با نقص عضو مادرزادي در ناحيه پا به دنيا آمده...

"جسيکا لانگ" متولد سيبري است او با نقص عضو مادرزادي در ناحيه پا به دنيا آمده است . به صورتيکه هنگام تولد بدون مچ پا و پاشنه و چندين استخوان مهم در ساق پا متولد شده است. مادر و پدر واقعي او وي را رها کرده و به يتيم خانه سپردند و مرد و زني امريکايي او را به فرزندي قبول کردند. او برنده 7 مدال المپيک است که 5 تاي آنها طلاست.
حالا پدر و مادر واقعي او فهميده اند او همان دختري است که 20 سال پيش آنها به خاطر معلوليت در يتيم خانه رهايش کردند. آنها اکنون سه فرزند ديگر دارند که يکي از آنها يک دختر معلول است. تا چند روز پيش آنها اطلاع نداشتند که اين دختر معلول 20 ساله که نقل محافل خبر ورزشي است و رکورد دار المپيک است همان دختر آنها ست.
پدر و مادر جديد او با حمايت بي دريغشان از او باعث شدند او عليرغم معلوليتش تبديل به يک ورزشکار حرفه اي شده و به يک الگو در زمينه ورزش بانوان در امريکا تبديل شود . او ده ها مدال جهاني دارد و قهرمان سه دوره پارالمپيک است.
مادرواقعي او اکنون 38 ساله است ميگويد نميتواند احساسش را در زماينکه مجبور بود او را رها کند بيان کند و اميدوار است او درک کند وي در آن زمان با آن سن کم چه شرايطي داشته است.
پدر واقعي او هم ميگويد اگرچه شايد اين دختر از آنها متنفر باشد اما باعث افتخار آنهاست.
"جسيکا" در اين رابطه ميگويد من آنها را بخشيده ام و اميدوارم روزي مادر شوم و اسم مادر واقعي ام را روي دخترم بگذارم تا او بداند که من او را بخشيده ام اما نميتوانم پيش آنها برگردم چون پدر و مادر واقعي من کساني هستندکه مرا بزرگ کرده و برايم زحمت کشيده اند.

منبع: http://www.niksalehi.com/newspaper/view/039053.php

بالا