مواد لازم براي 6-4 نفر:
برنج ايراني 3 پيمانه
لوبياي چشم بلبلي 5/1 پيمانه
سويا 1 پيمانه
پياز 3 عدد
روغن مايع به ميزان لازم
زردچوبه يک دوم قاشق چايخوري
دارچين يک سوم قاشق چايخوري
نمک بهميزان لازم
آرد لپه 2 قاشق غذاخوري
کره 50 گرم
زعفران به ميزان دلخواه
فلفل سياه يک چهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
*ابتدا سويا را حدود 10 دقيقه خيس کرده، بعد آب آن را خالي کنيد. مجددا روي سويا آب ريخته و به مدت 5 دقيقه روي حرارت بگذاريد. وقتي جوش آمد، آن را آبکش کرده و آب اضافي آن را خوب بگيريد. اين کار باعث ميشود بوي ناخوشايند و مواد افزودني آن گرفته شود. در اين حالت سويا آماده طبخ است.
*لوبيا را به مدت کوتاهي خيس کرده و بپزيد.
*2عدد پياز را سرخ کرده و به آن زردچوبه و دارچين بيفزاييد و لوبياي پخته را اضافه کنيد.
*برنج را بعد از خيس کردن آبکش کنيد و موقع دم کشيدن لابه لاي برنج از مايه ي لوبيا و پياز داغ بريزيد.
*در آخر کمي زعفران و کره را گرم کرده و روي برنج بريزيد.
*سويا را بعد از اينکه آماده کرديد، با 1عدد پياز سرخ کنيد. نمک، زردچوبه، کمي فلفل سياه و آرد لپه را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهيد. سپس به کمک دستانتان به صورت توپهاي کوچک، قلقلي کرده و در روغن داغ سرخ کنيد. در هنگام کشيدن پلو، دور تا دور آن را با کوفته هاي ريزه تزيين کنيد.
نکته تغذيهاي:
اين غذا به دليل داشتن لوبيا، سويا و لپه از لحاظ پروتئيني غني ميباشد، بنابراين مصرف آن به افراد گياهخوار توصيه ميشود.
برنج ايراني 3 پيمانه
لوبياي چشم بلبلي 5/1 پيمانه
سويا 1 پيمانه
پياز 3 عدد
روغن مايع به ميزان لازم
زردچوبه يک دوم قاشق چايخوري
دارچين يک سوم قاشق چايخوري
نمک بهميزان لازم
آرد لپه 2 قاشق غذاخوري
کره 50 گرم
زعفران به ميزان دلخواه
فلفل سياه يک چهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
*ابتدا سويا را حدود 10 دقيقه خيس کرده، بعد آب آن را خالي کنيد. مجددا روي سويا آب ريخته و به مدت 5 دقيقه روي حرارت بگذاريد. وقتي جوش آمد، آن را آبکش کرده و آب اضافي آن را خوب بگيريد. اين کار باعث ميشود بوي ناخوشايند و مواد افزودني آن گرفته شود. در اين حالت سويا آماده طبخ است.
*لوبيا را به مدت کوتاهي خيس کرده و بپزيد.
*2عدد پياز را سرخ کرده و به آن زردچوبه و دارچين بيفزاييد و لوبياي پخته را اضافه کنيد.
*برنج را بعد از خيس کردن آبکش کنيد و موقع دم کشيدن لابه لاي برنج از مايه ي لوبيا و پياز داغ بريزيد.
*در آخر کمي زعفران و کره را گرم کرده و روي برنج بريزيد.
*سويا را بعد از اينکه آماده کرديد، با 1عدد پياز سرخ کنيد. نمک، زردچوبه، کمي فلفل سياه و آرد لپه را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهيد. سپس به کمک دستانتان به صورت توپهاي کوچک، قلقلي کرده و در روغن داغ سرخ کنيد. در هنگام کشيدن پلو، دور تا دور آن را با کوفته هاي ريزه تزيين کنيد.
نکته تغذيهاي:
اين غذا به دليل داشتن لوبيا، سويا و لپه از لحاظ پروتئيني غني ميباشد، بنابراين مصرف آن به افراد گياهخوار توصيه ميشود.