• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پلوي چشم‌بلبلي با کوفته ريزه

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم براي 6-4 نفر:
برنج ايراني 3 پيمانه

لوبياي چشم ‌بلبلي 5/1 پيمانه

سويا 1 پيمانه

پياز 3 عدد

روغن مايع به ميزان لازم

زردچوبه يک دوم قاشق چاي‌خوري

دارچين يک سوم قاشق چاي‌خوري

نمک به‌ميزان لازم

آرد لپه 2 قاشق غذاخوري

کره 50 گرم

زعفران به ميزان دلخواه

فلفل سياه يک چهارم قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه:
*ابتدا سويا را حدود 10 دقيقه خيس کرده، بعد آب آن را خالي کنيد. مجددا روي سويا آب ريخته و به مدت 5 دقيقه روي حرارت بگذاريد. وقتي جوش آمد، آن را آبکش کرده و آب اضافي آن را خوب بگيريد. اين کار باعث مي‌شود بوي ناخوشايند و مواد افزودني آن گرفته شود. در اين حالت سويا آماده طبخ است.

*لوبيا را به مدت کوتاهي خيس کرده و بپزيد.

*2عدد پياز را سرخ کرده و به آن زردچوبه و دارچين بيفزاييد و لوبياي پخته را اضافه کنيد.

*برنج را بعد از خيس کردن آبکش کنيد و موقع دم کشيدن لابه لاي برنج از مايه ي لوبيا و پياز داغ بريزيد.

*در آخر کمي زعفران و کره را گرم کرده و روي برنج بريزيد.

*سويا را بعد از اينکه آماده کرديد، با 1عدد پياز سرخ کنيد. نمک، زردچوبه، کمي فلفل‌ سياه و آرد لپه را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهيد. سپس به کمک دستانتان به صورت توپ‌هاي کوچک، قل‌قلي کرده و در روغن داغ سرخ کنيد. در هنگام کشيدن پلو، دور تا دور آن را با کوفته هاي ريزه‌ تزيين کنيد.

نکته تغذيه‌اي:
اين غذا به دليل داشتن لوبيا، سويا و لپه از لحاظ پروتئيني غني مي‌باشد، بنابراين مصرف آن به افراد گياهخوار توصيه مي‌شود.
 
بالا