پانته آ
متخصص بخش

زمان اماده کردن : ۳۰دقیقه
زمان پختن : ۳۰دقیقه
مقدار : ۴نفر
مواد لازم :
برنج ………………………………………………………………۲پیمان
روغن کنجد یا رو غن معمولی ………………………………….۷قاشق غذا خوری
آب …………………………………………………………………۳پیمانه
نمک……………………………………………………………….۴قاشق جایخوری
زنجفیل ……………………………………………………………۱قاشق چایخوری
انغوزه……………………………………………………………..۸/۱قاشق چایخوری
هویج متوسط(تراشیده وحلقه شده )……………………………….۱عدد
کدو کوچک (خرد شده )………………………………………….۱عدد
ساقه کرفس(خرد شده)……………………………………………۱پیمانه
کاهوی چینی یا کلم برگ(خرد شده)……………………………..۲پیمانه
جوانه ماش…………………………………………………………۲پیمانه
سویا سس………………………………………………………….۱قاشق غذا خوری
مخلوط رب وخامه………………………………………………..۲قاشق غذا خوری
پنیر توفو یا پنیر کورد (خرد شده)………………………………۳/۱پیمانه
بادام (پوست کنده وخرد شده یا خلال بادام)……………………..۴/۱پیمانه
گشنیز تازه ( خرد شده)…………………………………………..۲قاشق غذا خوری
دستور تهیه:
برنج را می شوییم ودر صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود.
۲ قاش غذا خوری روغن را در قابلمه مناسبی با حرارت متوسط داغ می کنیم و برنج را یک دقیقه در آن سرخ می کنیم. آب و دو قاشق چایخوری نمک را به ان اضافه می کنیم. حرارت را زیاد کرده و وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا برنج به مدت ۲۰دقیقه با حرارت ملایم بپزد سپس آنرا کنار
می گذا ریم.
در قابلمه مناسبی ۳ قاشق غذاخوری روغن را داغ می کنیم و زنجفیل و انغوزه را در آن تفت می دهیم. سپس هویج کدو سا قه کرفس را در آن می ریزیم. در قابلمه را می گذاریم و۱۰دقیقه آن را با حرارت متوسط می پزیم و گاهگاه آن را هم می زنیم. آنگاه جوانه ماش را اضافه می کنیم و با حرارت زیاد آنها را یک دقیقه دیگر سرخ نموده وسویا سس را به آن اضافه می کنیم ( در صورت تمایل برای حفظ رنگ پلو می توان سویا سس را جداگانه نیز سرو کرد.) سپس سبریجات را کنار می گذا ریم.
در قا بلمه تفلون مناسبی دو قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را داغ می کنیم و پنیر سرخ شده را سرخ می کنیم تا کمی طلایی شوند. بادام را هم اضافه می کنیم و جند لحظه تفت می دهیم. سپس برنج پخته شده و مخلوط سبزیجات را داخل آن می ریزیم و۲ دقیقه با حرارت زیاد تفت می دهیم. گشنیز خرد شده و باقیمانده نمک را هم اضافه می کنیم وبه آرامی همه مواد را مخلوط کرده و تقدیم می کنیم