B a R a N
مدير ارشد تالار
پلو شوشتری
مواد لازم
• یک کیلو گرم برنج
• نیم کیلوگرم فیله مرغ
• دو پیمانه لوبیا چشم بلبلی پخته شده
• دو پیمانه شوید تازه
• یک عدد پیاز سرخشده
• یک قاشق چایخوری زعفران
• نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید و کنار بگذارید.
2. سپس آن را بپزید و آبکش کنید.
3. یک عدد پیاز را به همراه فیله مرغ خرد شده تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید و با یک پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند. سپس شوید خرد شده و لوبیای چشم بلبلی پخته شده را هم به آن اضافه کنید. مایه به دست آمده را لابهلای برنج بریزید و دم کنید.

مواد لازم
• یک کیلو گرم برنج
• نیم کیلوگرم فیله مرغ
• دو پیمانه لوبیا چشم بلبلی پخته شده
• دو پیمانه شوید تازه
• یک عدد پیاز سرخشده
• یک قاشق چایخوری زعفران
• نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید و کنار بگذارید.
2. سپس آن را بپزید و آبکش کنید.
3. یک عدد پیاز را به همراه فیله مرغ خرد شده تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید و با یک پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند. سپس شوید خرد شده و لوبیای چشم بلبلی پخته شده را هم به آن اضافه کنید. مایه به دست آمده را لابهلای برنج بریزید و دم کنید.