الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد اولیه :
برنج دو پيمانه
مرغ پخته و ريشريش شده 500 گرم
پياز سرخ شده نصف پيمانه
فلفل دلمهاي خلال شده دو عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
زعفران حل كرده يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه
فلفل دلمهاي را بعد از خلال كردن به مدت 10 دقيقه در آب جوش قرار ميدهيم تا نرم شود بعد آبكشي ميكنيم. مرغ پخته شده را با روغن كمي تفت داده به آن نمك و فلفل ميزنيم. كمي زعفران افزوده در انتها هم پياز سرخ شده را با مرغ مخلوط ميكنيم، برنج را آبكش كرده، مرغها و فلفل دلمهاي را لابهلاي برنج قرار ميدهيم و روي حرارت ملايم ميگذاريم تا زماني كه برنج دم بكشد.

مرغ پخته و ريشريش شده 500 گرم
پياز سرخ شده نصف پيمانه
فلفل دلمهاي خلال شده دو عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
زعفران حل كرده يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه
فلفل دلمهاي را بعد از خلال كردن به مدت 10 دقيقه در آب جوش قرار ميدهيم تا نرم شود بعد آبكشي ميكنيم. مرغ پخته شده را با روغن كمي تفت داده به آن نمك و فلفل ميزنيم. كمي زعفران افزوده در انتها هم پياز سرخ شده را با مرغ مخلوط ميكنيم، برنج را آبكش كرده، مرغها و فلفل دلمهاي را لابهلاي برنج قرار ميدهيم و روي حرارت ملايم ميگذاريم تا زماني كه برنج دم بكشد.