الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد اولیه :
برنج دو پيمانه
گوشت مرغ چرخكرده 250 گرم
پيازچه 100 گرم
زعفران حل كرده يك قاشق غذاخوري
كره 50 گرم
هويج پخته يك عدد
فلفل دلمهاي يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا برنج را آبكش و دم ميكنيم، مرغها را پخته و با فلفل دلمهاي و هويج پخته چرخ كرده و بعد با نمك و فلفل كاملا ورز ميدهيم و به صورت توپهاي كوچكي در آورده و در نيمي از كره تفت ميدهيم. پيازچهها را حلقه حلقه كرده و در باقيمانده كره سرخ ميكنيم. به هنگام سرو، پيازچهها را لابهلاي برنج ميريزيم و توپهاي چرخكرده را كنار غذا براي تزيين قرار ميدهيم، مقداري از برنج را هم با زعفران مخلوط كرده و پلو را تزئين ميكنيم.
نكتــه:
پيازچه باعث كاهش قندخون، كلسترول خون بالا و كاهش التهاب ميشود و داراي مواد مغذي مانند فيبر، منيزيم، ويتامين B6، پتاسيم و مس است.

گوشت مرغ چرخكرده 250 گرم
پيازچه 100 گرم
زعفران حل كرده يك قاشق غذاخوري
كره 50 گرم
هويج پخته يك عدد
فلفل دلمهاي يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا برنج را آبكش و دم ميكنيم، مرغها را پخته و با فلفل دلمهاي و هويج پخته چرخ كرده و بعد با نمك و فلفل كاملا ورز ميدهيم و به صورت توپهاي كوچكي در آورده و در نيمي از كره تفت ميدهيم. پيازچهها را حلقه حلقه كرده و در باقيمانده كره سرخ ميكنيم. به هنگام سرو، پيازچهها را لابهلاي برنج ميريزيم و توپهاي چرخكرده را كنار غذا براي تزيين قرار ميدهيم، مقداري از برنج را هم با زعفران مخلوط كرده و پلو را تزئين ميكنيم.
نكتــه:
پيازچه باعث كاهش قندخون، كلسترول خون بالا و كاهش التهاب ميشود و داراي مواد مغذي مانند فيبر، منيزيم، ويتامين B6، پتاسيم و مس است.