پودينگ گوشت يا نتقل غذا فرانسوي
مواد لازم
1) پياز ..........................1عدد خورد شده
2) سس رب گوجه..............100 گرم
3) گوشت ......................500 گرم چرخ كرده
4) تخم مرغ ....................1عدد
5) پنير پيتزا.....................150 گرم
6) خردل ........................1 ق چايخوري
7) نمك و فلفل...................به مقدار لازم
8) آويشن........................1 ق چايخوري
9) آرد سو خاري...............200 گرم
طرز تهيه
گوشت و آرد سو خاري ، پياز را با هم تركيب كرده تخم مرغ و نمك ،خردل،آويشن اضافه كرده و با هم همه مواد مخلوط كرده يك ماهيتابه پريكس را كاملا" چرب كرده حتي ديواره و حالا به حالت لوله مواد را در مي آوريم مواد لوله شده را داخل ظرف گذاشته پنير پيتزا روي مواد لوله شده ريخته و حالا آويشن را روي مواد زده و دوباره با خردل همه جا مواد را آغشته ميكنيم فر را با درجه حرارت 350 درجه فارن هايت گرم ميكنيم نيم ساعت قبل ازاين كه مواد بخواهيم داخل فر بگذاريم بعد به مدت 50 الي 60 دقيقه داخل فر گذاشته حالا از فر خارج ميكنيم و مواد تكيه تكيه كرده با گوجه و ليم ،جعفري تزئين ميكنيم.
مواد لازم
1) پياز ..........................1عدد خورد شده
2) سس رب گوجه..............100 گرم
3) گوشت ......................500 گرم چرخ كرده
4) تخم مرغ ....................1عدد
5) پنير پيتزا.....................150 گرم
6) خردل ........................1 ق چايخوري
7) نمك و فلفل...................به مقدار لازم
8) آويشن........................1 ق چايخوري
9) آرد سو خاري...............200 گرم
طرز تهيه
گوشت و آرد سو خاري ، پياز را با هم تركيب كرده تخم مرغ و نمك ،خردل،آويشن اضافه كرده و با هم همه مواد مخلوط كرده يك ماهيتابه پريكس را كاملا" چرب كرده حتي ديواره و حالا به حالت لوله مواد را در مي آوريم مواد لوله شده را داخل ظرف گذاشته پنير پيتزا روي مواد لوله شده ريخته و حالا آويشن را روي مواد زده و دوباره با خردل همه جا مواد را آغشته ميكنيم فر را با درجه حرارت 350 درجه فارن هايت گرم ميكنيم نيم ساعت قبل ازاين كه مواد بخواهيم داخل فر بگذاريم بعد به مدت 50 الي 60 دقيقه داخل فر گذاشته حالا از فر خارج ميكنيم و مواد تكيه تكيه كرده با گوجه و ليم ،جعفري تزئين ميكنيم.