• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيراشـكی پيتـزايی

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم
خمير نان باگت فرانسوي 200 گرم
سوسيس خرد شده سه عدد
فلفل‌دلمه‌اي خرد شده يك عدد
پنير پيتزا 50 گرم
قارچ خرد شده 100 گرم
روغن، نمك، آويشن، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

پيراشـكی پيتـزايی
طرز تهيه
همه مواد را به همراه ادويه‌ها به غير از پنيرپيتزا در تابه سرخ مي‌كنيم. بعد از اين كه شعله را خاموش كرديم، پنيرپيتزا را به موادمان اضافه مي‌كنيم.
نخست خمير را با وردنه به قطر سه ميلي‌متر باز مي‌كنيم و با دهانه ليوان قالب مي‌زنيم، بعد از مواد مياني به اندازه يك قاشق غذاخوري داخل خمير مي‌ريزيم و دو طرف خمير را به هم مي‌چسبانيم و با چنگال يا دست، به آن حالت مي‌دهيم. آن‌گاه در روغن سرخ مي‌كنيم.
 
بالا