• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيگريني: آگوئرو به زودي به ميادين برمي‌گردد

.River.

کاربر ويژه
[h=2]مانوئل پيگريني، سرمربي منچسترسيتي، مطمئن است که در چند هفته آينده، سرخيو آگوئرو مي تواند بار ديگر براي تيمش به ميدان برود.

[TD="align: left"]
00941364.jpg
[/TD]

اين ستاره آرژانتيني در پيروزي 6-3 سيتي مقابل آرسنال دچار آسيب ديدگي شد و حدود يک ماه است که براي آبي ها بازي نمي کند.

در غياب آگوئرو، شاگردان پيگريني در 6 ديدار، 5 پيروزي به دست آوردند و تنها نتوانستند مقابل بلکبرن در جام حذفي به پيروزي برسند.

اين مهاجم گلزن در ديدار چهارشنبه شب سيتي مقابل وستهم در جام اتحاديه هم نمي تواند به ميدان برود اما پيگريني اميدوار است که آگوئرو بتواند تيمش را در دو ديدار پاياني ماه ژانويه مقابل تاتنهام و چلسي همراهي کند.

او به خبرنگاران گفت:" فکر مي کنم سرخيو در ماه ژانويه به ميادين برگردد. او در حال کار و تمرين کردن است.

خبر خوبي است که همه بازيکنان را بدون مصدوميت در اختيار داشته باشيم. به ويژه بازيکن مهمي مانند آگوئرو."

يووتيچ، رادول و خسوس ناواس نيز ديدار مقابل وستهم را از دست خواهند داد. ميکا ريچاردز هم به دليل مشکل همسترينگ، در اين ديدار غايب خواهد بود.

" ريچاردز مي تواند بازي کند اما در فهرست ما نخواهد بود. او بايد کمي بيشتر کار کند اما مصدوم نيست."

با مصدوميت تئو والکات و نرسيدن او به جام جهاني، سرمربي شيليايي سيتي معتقد است که جيمز ميلنر مي تواند گزينه مناسبي براي جانشيني هافبک توپچي ها باشد.

" نمي توانم به روي هاجسون بگويم که چه کسي بهترين گزينه براي جانشين والکات است.

اما فکر مي کنم ميلنر بازيکن بسيار مفيدي است. او هميشه در تيم ما حضور دارد و من اعتماد زيادي به او دارم. به نظر من، او بازيکن بسيار خوبي است."

بالا