B a R a N
مدير ارشد تالار
پِنِه با پنیر و گوجهفرنگی
مواد لازم (4 نفر)
• دو پیمانه خامه چرب
• یک پیمانه کنسرو گوجه فرنگی
• نصف پیمانه پنیر رومانو رنده شده
• نصف پیمانه پنیر فونتینا رنده شده
• ¼ پیمانه پنیر گورگانزالو
• دو قاشق غذاخوری پنیر ریکوتا
• 110 گرم پنیر موزارلا
• ¾ قاشق چایخوری نمک
• 6 برگ تازه ریحان
• 450 گرم پنه (پاستا لوله ای که اریب برش خورده است)
• 4 قاشق غذاخوری کره خرد شده
طرز تهیه
1. فر را با دمای 500 درجه فارنهایت روشن کنید.
2. درون قابلمه متوسطی آب و نمک بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.
3. در یک کاسه، همه مواد به غیر از پاستا و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند.
4. پاستاها را درون آب جوشیده بریزید و پس از اینکه کمی نرم شدند، آنها را آبکش کنید. سپس پاستا را نیز به کاسه مخلوط مواد اضافه کنید.
5. پاستا را در 4 کاسه گراتین تقسیم کنید. روی آنها کره بریزید و به مدت 7 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آنها طلایی و برشته شود.

• دو پیمانه خامه چرب
• یک پیمانه کنسرو گوجه فرنگی
• نصف پیمانه پنیر رومانو رنده شده
• نصف پیمانه پنیر فونتینا رنده شده
• ¼ پیمانه پنیر گورگانزالو
• دو قاشق غذاخوری پنیر ریکوتا
• 110 گرم پنیر موزارلا
• ¾ قاشق چایخوری نمک
• 6 برگ تازه ریحان
• 450 گرم پنه (پاستا لوله ای که اریب برش خورده است)
• 4 قاشق غذاخوری کره خرد شده
طرز تهیه
1. فر را با دمای 500 درجه فارنهایت روشن کنید.
2. درون قابلمه متوسطی آب و نمک بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.
3. در یک کاسه، همه مواد به غیر از پاستا و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند.
4. پاستاها را درون آب جوشیده بریزید و پس از اینکه کمی نرم شدند، آنها را آبکش کنید. سپس پاستا را نیز به کاسه مخلوط مواد اضافه کنید.
5. پاستا را در 4 کاسه گراتین تقسیم کنید. روی آنها کره بریزید و به مدت 7 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آنها طلایی و برشته شود.