دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
پیاز داغ ترد و خوشمزه
اول از همه
پیازها رو خلال نازک کن
بعد بریز داخل یه قابلمه و آب سرد بریز روی خلالها و بذار رو شعله گاز
بذار جوش بیاد و حدود 15 دقیقه بجوشه
بعد از 15 دقیقه پیاز ها رو آبکش کن و آب سرد بریز روی اونها
مقداری از پیازها رو (به اندازه ای که بین دستات جا بشه رو بردار و فشار بده تا آب اضافیشون بره
اگه خیلی با کلاسی میتونی بریزیشون داخل توری و فشار بدی
خلاصه
روغن نیمه جامد
ترجیحآ لادن طلایی باشه(حالا میگن یه پولی از لادن طلایی گرفته تبلیغ کنه..امان از حرف مردم)
بریز داخل تابه (کم نریزیها)
روغن که داغ شد (شعله زیاد باشه) پیازها رو بریز و همه جای تابه پخشش کن
یه کم که تفت خورد زیر و رو کن تا نسوزه
بعد که دیدی داره طلایی میشه شعله رو کم کن
(اینجوری پیاز خشک و خوشمزه تر میشه)
و هم بزن تا یکنواخت و طلایی بشه
اول از همه
پیازها رو خلال نازک کن
بعد بریز داخل یه قابلمه و آب سرد بریز روی خلالها و بذار رو شعله گاز
بذار جوش بیاد و حدود 15 دقیقه بجوشه
بعد از 15 دقیقه پیاز ها رو آبکش کن و آب سرد بریز روی اونها
مقداری از پیازها رو (به اندازه ای که بین دستات جا بشه رو بردار و فشار بده تا آب اضافیشون بره
اگه خیلی با کلاسی میتونی بریزیشون داخل توری و فشار بدی
خلاصه
روغن نیمه جامد
ترجیحآ لادن طلایی باشه(حالا میگن یه پولی از لادن طلایی گرفته تبلیغ کنه..امان از حرف مردم)
بریز داخل تابه (کم نریزیها)
روغن که داغ شد (شعله زیاد باشه) پیازها رو بریز و همه جای تابه پخشش کن
یه کم که تفت خورد زیر و رو کن تا نسوزه
بعد که دیدی داره طلایی میشه شعله رو کم کن
(اینجوری پیاز خشک و خوشمزه تر میشه)
و هم بزن تا یکنواخت و طلایی بشه
