● مواد لازم:
▪ روغن گیاهی: ۱ قاشق غذاخوری
▪ پیاز متوسط خردشده: ۱ عدد
▪ گوشت چرخ كرده: ۵۰۰ گرم
▪ سس تند گوجهفرنگی: ۱ فنجان
▪ پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
▪ چیپس ذرت: ۳۵ گرم
▪ كنسرت ذرت (بدون آب): ۳۰۰ گرم
▪ كنسرو لوبیا قرمز: ۳۰۰گرم
▪ خمیر پیتزا: ۲ عدد
▪ پنیر چدار رنده شده: ۱ فنجان
▪ خامه سفت: نصف فنجان
▪ برای روی پیتزا:
▪ پیاز قرمز بزرگ: نصف پیاز
▪ كدو سبز بزرگ: ۲ عدد
▪ آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
▪ خامه سفت: ۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا روغن را در ماهی تابه داغ كنید و پیاز وگوشت چرخكرده را تفت دهید و آنقدر هم بزنیدتا گوشت قهوهای شود. در ادامه سسگوجهفرنگی تند و آویشن را اضافه كنید و بگذاریدتا چند دقیقه بدون درب بپزد. پس از گذشت اینمدت، اجاق را خاموش كنید و چیپس ذرت وكنسرو ذرت و لوبیا را اضافه كنید و خوب هم بزنید.درمرحله بعد خمیرهای پیتزا را در كف سینی فربگذارید و روی آنها را با مخلوط آماده شدهكاملا بپوشانید و پنیر چدار رنده شده را هم رویشبپاشید.
سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درفر، با حرارت بالابگذارید، تا زمانی كه كاملا قهوهای و برشته شود.كدوها و نصف پیاز قرمز را كاملا چرخ كرده و آبلیمو وخامه را به آن اضافه كنید. درمرحله آخرمخلوط آماده شده را روی پیتزای داغ بریزید وبا بقیه خامه تزیین كنید.
▪ روغن گیاهی: ۱ قاشق غذاخوری
▪ پیاز متوسط خردشده: ۱ عدد
▪ گوشت چرخ كرده: ۵۰۰ گرم
▪ سس تند گوجهفرنگی: ۱ فنجان
▪ پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
▪ چیپس ذرت: ۳۵ گرم
▪ كنسرت ذرت (بدون آب): ۳۰۰ گرم
▪ كنسرو لوبیا قرمز: ۳۰۰گرم
▪ خمیر پیتزا: ۲ عدد
▪ پنیر چدار رنده شده: ۱ فنجان
▪ خامه سفت: نصف فنجان
▪ برای روی پیتزا:
▪ پیاز قرمز بزرگ: نصف پیاز
▪ كدو سبز بزرگ: ۲ عدد
▪ آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
▪ خامه سفت: ۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا روغن را در ماهی تابه داغ كنید و پیاز وگوشت چرخكرده را تفت دهید و آنقدر هم بزنیدتا گوشت قهوهای شود. در ادامه سسگوجهفرنگی تند و آویشن را اضافه كنید و بگذاریدتا چند دقیقه بدون درب بپزد. پس از گذشت اینمدت، اجاق را خاموش كنید و چیپس ذرت وكنسرو ذرت و لوبیا را اضافه كنید و خوب هم بزنید.درمرحله بعد خمیرهای پیتزا را در كف سینی فربگذارید و روی آنها را با مخلوط آماده شدهكاملا بپوشانید و پنیر چدار رنده شده را هم رویشبپاشید.
سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درفر، با حرارت بالابگذارید، تا زمانی كه كاملا قهوهای و برشته شود.كدوها و نصف پیاز قرمز را كاملا چرخ كرده و آبلیمو وخامه را به آن اضافه كنید. درمرحله آخرمخلوط آماده شده را روی پیتزای داغ بریزید وبا بقیه خامه تزیین كنید.