● مواد لازم برای خمیر پیتزا:
▪ تخممرغ: ۲ عدد
▪ شیر: یك سوم پیمانه
▪ آرد: ۴۰۰ گرم
▪ بیكینگپودر: یك قاشق چایخوری
▪ روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
▪ نمك: یك قاشق چایخوری
● طرز تهیه خمیر پیتزا
ابتدا تخممرغها و روغن را به خوبی با هم مخلوطكنید، سپس بیكنیگ پودر، ماست، نمك و شیر رانیز به تخممرغها اضافه كنید. پس از آن، آرد را بهتدریج به مایه تان اضافه كنید و مرتب بهم بزنید.در پایان، خمیر به دست آمده را در یك كیسهنایلونی بریزید و بگذارید به مدت ۳ تا ۴ ساعت بههمان حالت باقی بماند.
● مواد لازم برای تهیه پیتزا:
▪ سوسیس خرد شده: یك و نیم پیمانه
▪ گوشت چرخ شده: ۲۰۰ گرم
▪ كالباس خرد شده: یك پیمانه (ژامبون یا گوشت)
▪ فلفل سبز دلمهای: یك پیمانه
▪ زیتون: ۶ عدد
▪ پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
▪ سس: نصف پیمانه
▪ ذرت كنسرو شده: ۲۰۰ گرم
▪ خمیر پیتزا: نیمكیلو
البته شما میتوانید از خمیرهای پیتزای آماده هماستفاده كنید كه كارتان را راحتتر كند...
در ابتدا ته ظرفی كه قرار است در آن پیتزا رابپزید، كمی چرب كرده و یك كاغذ روغنی نازكدر آن قرار دهید، سپس یك لایه از خمیر پیتزا رادر ظرف قرار داده و پنیر پیتزا را كه قبل رندهكرده مقداری از ذرت پخته شده را رویخمیرپیتزا بریزید، پس از آن سه قاشق از سس رانیز روی موادتان بریزید و به همین ترتیب بقیهمواد را روی خمیر پیتزا به صورت لایه لایه بریزید.سپس مواد آماده شده را به مدت بیست دقیقه درفر قرار دهید. توجه داشته باشید كه فر باید از قبلروی حرارت ۳۵۰ درجه گرم شده باشد. پس ازگذشت بیست دقیقه، پیتزا را در پنجره بالایی فرقرار دهید تا روی پیتزا برشته شود.
▪ تخممرغ: ۲ عدد
▪ شیر: یك سوم پیمانه
▪ آرد: ۴۰۰ گرم
▪ بیكینگپودر: یك قاشق چایخوری
▪ روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
▪ نمك: یك قاشق چایخوری
● طرز تهیه خمیر پیتزا
ابتدا تخممرغها و روغن را به خوبی با هم مخلوطكنید، سپس بیكنیگ پودر، ماست، نمك و شیر رانیز به تخممرغها اضافه كنید. پس از آن، آرد را بهتدریج به مایه تان اضافه كنید و مرتب بهم بزنید.در پایان، خمیر به دست آمده را در یك كیسهنایلونی بریزید و بگذارید به مدت ۳ تا ۴ ساعت بههمان حالت باقی بماند.
● مواد لازم برای تهیه پیتزا:
▪ سوسیس خرد شده: یك و نیم پیمانه
▪ گوشت چرخ شده: ۲۰۰ گرم
▪ كالباس خرد شده: یك پیمانه (ژامبون یا گوشت)
▪ فلفل سبز دلمهای: یك پیمانه
▪ زیتون: ۶ عدد
▪ پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
▪ سس: نصف پیمانه
▪ ذرت كنسرو شده: ۲۰۰ گرم
▪ خمیر پیتزا: نیمكیلو
البته شما میتوانید از خمیرهای پیتزای آماده هماستفاده كنید كه كارتان را راحتتر كند...
در ابتدا ته ظرفی كه قرار است در آن پیتزا رابپزید، كمی چرب كرده و یك كاغذ روغنی نازكدر آن قرار دهید، سپس یك لایه از خمیر پیتزا رادر ظرف قرار داده و پنیر پیتزا را كه قبل رندهكرده مقداری از ذرت پخته شده را رویخمیرپیتزا بریزید، پس از آن سه قاشق از سس رانیز روی موادتان بریزید و به همین ترتیب بقیهمواد را روی خمیر پیتزا به صورت لایه لایه بریزید.سپس مواد آماده شده را به مدت بیست دقیقه درفر قرار دهید. توجه داشته باشید كه فر باید از قبلروی حرارت ۳۵۰ درجه گرم شده باشد. پس ازگذشت بیست دقیقه، پیتزا را در پنجره بالایی فرقرار دهید تا روی پیتزا برشته شود.