این پیتزای خوش طعم از آرد سبوس دار تهیه شده و برای سلامتی مفید است. می توانید آن را هم گرم و هم سرد سرو کنید. در ضمن یک وعده غذایی مناسب برای پیک نیک می باشد.
مواد لازم برای تهیه ی خمیر پیتزا (برای 4 نفر):
آرد سبوس دار 2 پیمانه ی سر پُر (225 گرم) بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری کره ی پاستوریزه ی گیاهی یک سوم پیمانه (50 گرم) شیر پاستوریزه 1 پیمانه (150 گرم) نمک یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه ی پیتزا:
کدوی ورقه ورقه شده 2 عدد قارچ ورقه شده یک و نیم پیمانه (115 گرم) کنسرو ذرت دو سوم پیمانه (115 گرم) گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد متوسط پیاز خلال شده 1 عدد متوسط سیر خلال شده 1 حبه سس گوجه فرنگی 4- 3 قاشق غذاخوری پنیر گودای رنده شده 50 گرم پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم آویشن 1 قاشق چای خوری ریحان تازه برای تزیین مقداری
روش تهیه ی خمیر پیتزا:
- کره را به مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پیدا کند.
- سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد.
طرز تهیه ی پیتزا:
- روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه، به قطر 5/2 سانتی متر پهن کنید.
- خمیر حاصل را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید قرار دهید. سپس سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را آویشن بپاشید.
- پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کنید.
- کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده اید به مدت 5-7 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند.
- سپس سبزی جات و ذرت را روی خمیر بریزید.
- گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن بچینید.
- نمک و فلفل را اضافه نمایید.
- دو پنیر (گودا و پیتزا) را با هم مخلوط کنید و روی سطح پیتزا بریزید تا همه ی سبزی جات با پنیر پوشانده شود.
- سپس پیتزا را در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت 220 درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید.
- پیتزای آماده را با ریحان تازه سرو نمایید.
مواد لازم برای تهیه ی خمیر پیتزا (برای 4 نفر):
آرد سبوس دار 2 پیمانه ی سر پُر (225 گرم) بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری کره ی پاستوریزه ی گیاهی یک سوم پیمانه (50 گرم) شیر پاستوریزه 1 پیمانه (150 گرم) نمک یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه ی پیتزا:
کدوی ورقه ورقه شده 2 عدد قارچ ورقه شده یک و نیم پیمانه (115 گرم) کنسرو ذرت دو سوم پیمانه (115 گرم) گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد متوسط پیاز خلال شده 1 عدد متوسط سیر خلال شده 1 حبه سس گوجه فرنگی 4- 3 قاشق غذاخوری پنیر گودای رنده شده 50 گرم پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم آویشن 1 قاشق چای خوری ریحان تازه برای تزیین مقداری
روش تهیه ی خمیر پیتزا:
- کره را به مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پیدا کند.
- سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد.
طرز تهیه ی پیتزا:
- روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه، به قطر 5/2 سانتی متر پهن کنید.
- خمیر حاصل را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید قرار دهید. سپس سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را آویشن بپاشید.
- پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کنید.
- کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده اید به مدت 5-7 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند.
- سپس سبزی جات و ذرت را روی خمیر بریزید.
- گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن بچینید.
- نمک و فلفل را اضافه نمایید.
- دو پنیر (گودا و پیتزا) را با هم مخلوط کنید و روی سطح پیتزا بریزید تا همه ی سبزی جات با پنیر پوشانده شود.
- سپس پیتزا را در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت 220 درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید.
- پیتزای آماده را با ریحان تازه سرو نمایید.