• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پیتزا دریایی

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت



مواد لازم :


روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری


پنیر پارامسان 150 گرم


پنیر موزارلا 150 گرم


سس مخصوص پیتزا مقداری


تن ماهی 1 قوطی


آبلیمو 4 قاشق سوپخوری


نمک و فلفل مقداری


میگو 300 گرم


خمیر شماره 5 به اندازه دستور


ارگانوا 1 قاشق سوپخوری


طرز تهيه :


خمیر پیتزای شماره 5 را تهیه می کنیم . میگو را پس از پاک کردن ، شستن و خشک کردن


به نمک ، فلفل و نیمی از آبلیمو آغشته کرده ، سپس تن ماهی را در صافی ریخته و با بقیه


آبلیمو روی حرارت به مدت یک دقیقه تف می دهیم .


خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و کف دو عدد ظرف گرد به قطر 25 سانتی متر را ابتدا با


روغن مایع کمی چرب کرده و خمیر را کف ظرف پهن می کنیم . سپس با چنگال



سوراخهایی را در خمیر ایجاد می کنیم . کمی سس مخصوص پیتزا را با برس روی خمیر



مالیده آنگاه هر دو پنیر را جداگانه رنده می کنیم سپس با هم مخلوط کرده ، کمی از پنیر


را روی خمیر می پاشیم . سپس مطابق تصویر مواد را روی خمیر قرار داده روی آن را ارگانوا



پاشیده و در آخر روغن زیتون را به طور پراکنده بر سطح پیتزا می چکانیم . فر را روی حرارت



350 درجه فارنهایت گرم می کنیم . ظرف پیتزا را به مدت 10 دقیقه در کف فر قرار داده ،



سپس به طبقه وسط فر بماند سپس از فر آنرا بیرون آورده و مابقی پنیر را روی پیتزا



می ریزیم و به مدت 5 دقیقه دیگر در طبقه وسط فر قرار می دهیم .

 

پانته آ

متخصص بخش
طرز تهیه [h=3]پیتزا دریایی با طعم فوق العاده
[h=2]طرز تهیه [h=3]پیتزا دریایی با طعم فوق العاده

کف قالب [h=3]پیتزا را با کمی روغن زیتون و به کمک براش چرب کنید. سپس خمیر را باز کنید. مواد لازم خمیر [h=3]پیتزا: 150گرم روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری [h=3]قارچ: 200گرم پیاز خلالی شده: یک چهارم پیمانه ...


کف قالب [h=3]پیتزا را با کمی روغن زیتون و به کمک براش چرب کنید. سپس خمیر را باز کنید.​

[h=2]طرز تهیه [h=3]پیتزا دریایی با طعم فوق العاده


مواد لازم

  • خمیر [h=3]پیتزا: 150گرم
  • روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
  • [h=3]قارچ: 200گرم
  • پیاز خلالی شده: یک چهارم پیمانه
  • فیله ماهی تیلاپیا: 100گرم
  • [h=3]میگو پخته شده: 100گرم
  • نخود فرنگی پخته: 100گرم
  • هویج پخته نگینی: 50گرم
  • فلفل دلمه‌ای:50گرم
  • [h=3]پنیر موتزارلا: 50 گرم
  • [h=3]پنیر [h=3]پیتزا: یک دوم پیمانه
  • پودرارگانو، آویشن، فلفل قرمز، پاپریکا: به میزان لازم

روش تهیه:

1 - فیله ماهی تیلا پیا به علت بافت نسبتا محکم در برابر حرارت و بی‌بویی آن پیشنهاد می‌شود. فیله ماهی‌ها را در کف یک ظرف گذاشته و با یک قاشق سوپ‌خوری زعفران حل شده و یک قاشق سوپ‌خوری روغن با در بسته بگذارید تا پخته شود.
2 - حرارت را ملایم روبه تند بگذارید. سپس ماهی را
[h=3]برگردانده و یک دقیقه زمان دهید. 3 - سپس آن را خارج کرده و بگذارید تا خنک شود. در این روش پخت به علت فشار هوای داخل قابلمه و همچنین رطوبت موجود فیله ماهی نه تنها سفت نمی‌شود بلکه بافت بسیار نرم و لطیفی پیدا می‌کند.
4 - کف قالب
[h=3]پیتزا را با کمی روغن زیتون و به کمک براش چرب کنید. سپس خمیر را باز کنید. 5 - برای ایجاد چسبندگی به جای سس
[h=3]پیتزا در این دستور از کمی [h=3]پنیر موتزارلا استفاده نمایید. پودر [h=3]پنیر را روی خمیر پاشیده و سپس یک مقدار پیاز بریزید که این کاملا اختیاری بوده و می‌توانید آن را حذف کنید. 6 - سپس تکه های ماهی و
[h=3]قارچ و سبزیجات را بریزید. 7- پودر
[h=3]پنیر [h=3]پیتزا را بسیار کم ریخته و سپس [h=3]میگو‌ها را روی آن قرار دهید. 8 - سپس در فر 180 درجه برای 15 دقیقه قرار دهید . فر باید از پیش گرم شده باشد.

نکات:
1 - می‌توانید کمی ریحان خرد شده نیز بریزید.
2 - بیش از حد نباید این
[h=3]پیتزا پخته و یا به حد سوختگی برسد. 3 - در این
[h=3]پیتزا حتما تاکید می‌کنم که از [h=3]پنیر کمی استفاده نمایید تا طعم واقعی سبزیجات بر [h=3]پنیر قالب شود.
 
بالا