مواد لازم
▪ لوبیاقرمز پخته
▪ گوجهفرنگی خردشده
▪ کدوی خردشده
▪ پیاز خردشده
▪ قارچ خردشده
▪ چند ورقه پنیر پیتزا
▪ گوشت پخته مرغ
▪ کمی فلفل و نمک
▪ کمی گشنیز
▪ کمی کاهو
▪ کمی خامهترش
▪ دو عدد خمیر پیتزا
طرز تهیه
با خمیر باگت یا خمیر پیتزا یک ورقه نان نازک درست کنید. سپس روی آن لوبیاقرمز پخته شده را با گوجهفرنگیهای خردشده، کدو، پیاز، قارچ و گوشت پخته و خردشده مرغ به میزان دلخواه بریزید. سپس پنیر پیتزای رنده شده یا ورقهای را روی آن بپاشید. ورقه دیگری از خمیر را پس از پاشیدن نمک و فلفل روی مواد، روی آن قرار دهید و این غذا را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آن را با فویل بپوشانید و برای
نیم ساعت درون فر که از قبل با ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن شده قرار دهید تا پخته و جا بیفتد. گشنیز خردشده و کاهو و خامه را با هم مخلوط کرده و کنار پیتزای تهیه شده قرار دهید.
▪ لوبیاقرمز پخته
▪ گوجهفرنگی خردشده
▪ کدوی خردشده
▪ پیاز خردشده
▪ قارچ خردشده
▪ چند ورقه پنیر پیتزا
▪ گوشت پخته مرغ
▪ کمی فلفل و نمک
▪ کمی گشنیز
▪ کمی کاهو
▪ کمی خامهترش
▪ دو عدد خمیر پیتزا
طرز تهیه
با خمیر باگت یا خمیر پیتزا یک ورقه نان نازک درست کنید. سپس روی آن لوبیاقرمز پخته شده را با گوجهفرنگیهای خردشده، کدو، پیاز، قارچ و گوشت پخته و خردشده مرغ به میزان دلخواه بریزید. سپس پنیر پیتزای رنده شده یا ورقهای را روی آن بپاشید. ورقه دیگری از خمیر را پس از پاشیدن نمک و فلفل روی مواد، روی آن قرار دهید و این غذا را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آن را با فویل بپوشانید و برای
نیم ساعت درون فر که از قبل با ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن شده قرار دهید تا پخته و جا بیفتد. گشنیز خردشده و کاهو و خامه را با هم مخلوط کرده و کنار پیتزای تهیه شده قرار دهید.