پانته آ
متخصص بخش
[h=3]پیتزا صبحانه بهتر است خمیر
[h=3]پیتزا را از شب قبل آماده کنید. ابتدا به اندازه 4/3 (سه - چهارم) پیمانه آب ولرم در ظرفی ریخته خمیر مایه را در آن بریزید و هم بزنید (به مدت 5 دقیقه)...

مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/
برای http://cooking.akairan.com/http://cooking.akairan.com/
خمیر مایه= نصف قاشق غذاخوری
آرد= 2 پیمانه
نمک= 1 قاشق غذاخوری
بیکن کالباس ورقه ای=4 عدد
[h=3]پنیر پارمسان و موتزارلا=هر کدام نصف پیمانه
[h=3]تخم مرغ=6 عدد
پیازچه خرد شده=2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده = 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به مقدار لازم
طرز تهیه:
بهتر است خمیر [h=3]پیتزا را از شب قبل آماده کنید. ابتدا به اندازه 4/3 (سه - چهارم) پیمانه آب ولرم در ظرفی ریخته خمیر مایه را در آن بریزید و هم بزنید (به مدت 5 دقیقه) . سپس آرد و یک قاشق نمک را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آب و خمیر مایه اضافه کنید و هم بزنید. ترجیحا برای مخلوط کردن از دست کمک بگیرید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید. آن را به دوقسمت تقسیم کرده، روی آن را با کیسه بپوشانید و در یخچال بگذارید. بعد از حدود 12 ساعت استراحت خمیر را از یخچال بیرون آورده ، بگذارید با دمای اتاق یکی شود، سپس آن را دوباره ورز دهید و باز کنید. خمیر را ترجیحا کمی کمتر از اندازه ظرفی که میخواهید در فر بگذارید باز کنید تا دور ان نسوزد. فر را حدود نیم ساعت قبل گرم کنید ( 500 درجه فارنهایت)
روی خمیر [h=3]پیتزا [h=3]پنیر پارمسان و موتزارلا و بعد بیکن یا کالباس و روی آن 3 عدد [h=3]تخم مرغ بشکنید روی آن نمک و فلفل زده و به مدت 8 - 10 دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.
در این فاصله سبزیجات را خرد کرده وقتی [h=3]پیتزا را از فر بیرون آوردید روی آن بپاشید و بعد از 2 دقیقه سرو کنید. منبع:[h=3]آشپزی آنلاین