معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
پیتزا مارگاریتا
• تعداد: 8 نفر
• زمان آماده سازی: 30 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه در فر با حرارت 375 درجه فارنهایت
مواد لازم
• خمیر پیتزا
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک قوطی 425 گرمی کنسرو گوجه فرنگی
• یک قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
• دو حبه سیر رنده شده
• دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• 450 گرم پنیر رنده شده موزارلا
• برگ های تازه ریحان
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پیتزا را به اندازه قالب پیتزا باز کنید. روی آن روغن زیتون بمالید.
2. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، گوجه فرنگی های، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید. یک لایه نازک از سس را روی خمیرها بمالید.
3. آن را 15 دقیقه داخل فر گرم قرار دهید. از فر خارج کنید و یک لایه پنیر موزارلا روی آن بریزید. آن را 10 تا 13 دقیقه دیگر در فر بپزید تا خمیر طلایی و برشته شود. روی آنها را با برگ های تازه ریحان تزئین و گرم سرو کنید.
• تعداد: 8 نفر
• زمان آماده سازی: 30 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه در فر با حرارت 375 درجه فارنهایت
مواد لازم
• خمیر پیتزا
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک قوطی 425 گرمی کنسرو گوجه فرنگی
• یک قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
• دو حبه سیر رنده شده
• دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• 450 گرم پنیر رنده شده موزارلا
• برگ های تازه ریحان
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پیتزا را به اندازه قالب پیتزا باز کنید. روی آن روغن زیتون بمالید.
2. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، گوجه فرنگی های، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید. یک لایه نازک از سس را روی خمیرها بمالید.
3. آن را 15 دقیقه داخل فر گرم قرار دهید. از فر خارج کنید و یک لایه پنیر موزارلا روی آن بریزید. آن را 10 تا 13 دقیقه دیگر در فر بپزید تا خمیر طلایی و برشته شود. روی آنها را با برگ های تازه ریحان تزئین و گرم سرو کنید.