• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پیتزا پستو

پانته آ

متخصص بخش
104254.jpg

یک پیتزای لذیذ، جایگزینی برای پیتزاهای معمولی

خمير آماده پیتزا
1 عدد
(500 کالری)

سس پستو
1/2 پيمانه
(200 کالری)

گوجه فرنگی رسیده و خرد شده
1 عدد
(25 کالری)

فلفل سبز خرد شده
1/2 پيمانه
(12 کالری)

زیتون سیاه خرد شده
100 گرم
(200 کالری)

پیاز قرمز کوچک خرد شده
1 عدد
(5 کالری)

پنیر فتا
1 پيمانه
(530 کالری)

كنگر فرنگي، پوست كنده و ريز شده
100 گرم
(18 کالری)


مجموع کالری
1490

1 برای تهیه پيتزا پستو، ابتدا فر را تا حرارت 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

2 ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و خمير پيتزا در آن پهن كنيد و سس پستو را بر روي آن بماليد.

3 به ترتيب يك لايه گوجه فرنگي، سپس فلفل، زیتون، پیاز قرمز، کنگر فرنگی و پنیر فتا را بر روي خمير بريزيد.

4 ظرف را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود، داخل فر قرار دهيد.

5 سپس پیتزا پستو را از فر خارج نموده، ميل كنيد.


 

پانته آ

متخصص بخش
سس پستو برای تهیه بسیاری از پاستا ها و پیتزاها استفاده می شود که ساخته شده با ریحان، روغن زیتون، دانه کاج است. البته شما می توانید کمی پنیر پارمسان نیز به مخلوط اضافه کنید.

برگ ریحان تازه
3 پيمانه
(70 کالری)

سیر
4 حبه
(12 کالری)

پنیر رنده شده پارمسان
3/4 پيمانه
(700 کالری)

روغن زیتون
1/2 پيمانه
(60 کالری)

دانه کاج
1/4 پيمانه
(220 کالری)


مجموع کالری
1062

1 برای تهیه سس پستو، ابتدا ریحان، سیر، پنیر پارمسان، روغن زیتون و دانه كاج را با مخلوط كن برقي، خوب خلوط كنيد تا صاف و يكدست شوند.

2 در صورت دلخواه جعفری نيز مي توانيد به اين مواد اضافه كنيد.
 
بالا