پانته آ
متخصص بخش

یک پیتزای لذیذ، جایگزینی برای پیتزاهای معمولی
خمير آماده پیتزا
1 عدد
(500 کالری)
سس پستو
1/2 پيمانه
(200 کالری)
گوجه فرنگی رسیده و خرد شده
1 عدد
(25 کالری)
فلفل سبز خرد شده
1/2 پيمانه
(12 کالری)
زیتون سیاه خرد شده
100 گرم
(200 کالری)
پیاز قرمز کوچک خرد شده
1 عدد
(5 کالری)
پنیر فتا
1 پيمانه
(530 کالری)
كنگر فرنگي، پوست كنده و ريز شده
100 گرم
(18 کالری)
مجموع کالری
1490
1 برای تهیه پيتزا پستو، ابتدا فر را تا حرارت 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
2 ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و خمير پيتزا در آن پهن كنيد و سس پستو را بر روي آن بماليد.
3 به ترتيب يك لايه گوجه فرنگي، سپس فلفل، زیتون، پیاز قرمز، کنگر فرنگی و پنیر فتا را بر روي خمير بريزيد.
4 ظرف را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود، داخل فر قرار دهيد.
5 سپس پیتزا پستو را از فر خارج نموده، ميل كنيد.