مواد لازم
برای دو نفر
خمير پيتزا (يا دو عدد نان پيتزا) 150 گرم
سس باربكيو يا كچاپ نصف پيمانه
سس تند يك قاشق غذاخوري
پياز قرمز خلالي شده يك عدد
گوجهفرنگي حلقه شده هشت عدد
پنير صبحانه يا پنير پيتزا ورقه شده 120 گرم
برگ ريحان خرد شده سه قاشق غذاخوري
روغنزيتون، نمك و فلفلسياه به ميزان لازم برای دیدن این عکس به اندازه بزرگ، روی این قسمت کلیک کنید.
پیتزا گوجه فرنگی
طرز تهيه
خمير را با وردنه به شكل دايرهاي به قطر 30 سانتيمتر پهن كنيد.
روي خمير روغنزيتون بماليد و طوري با توري روي حرارت متوسط قرار دهيد كه سمت چرب شده زير قرار بگيرد. بعد از شش الي هشت دقيقه كه زير خمير طلايي و برشته شد آن را از روي حرارت برداريد و روي آن روغنزيتون بماليد و خمير را برگردانيد.
آنگاه سس باربكيو يا كچاپ را با سس تند مخلوط كرده، روي خمير بماليد. پياز، گوجهفرنگي و پنير را روي سس بچينيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد.
پيتزا را به مدت 10 دقيقه روي حرارت بگذاريد تا طرف ديگر خمير هم طلايي شود. قبل از سرو روي پيتزا ريحان بپاشيد.
برای دو نفر
خمير پيتزا (يا دو عدد نان پيتزا) 150 گرم
سس باربكيو يا كچاپ نصف پيمانه
سس تند يك قاشق غذاخوري
پياز قرمز خلالي شده يك عدد
گوجهفرنگي حلقه شده هشت عدد
پنير صبحانه يا پنير پيتزا ورقه شده 120 گرم
برگ ريحان خرد شده سه قاشق غذاخوري
روغنزيتون، نمك و فلفلسياه به ميزان لازم برای دیدن این عکس به اندازه بزرگ، روی این قسمت کلیک کنید.
پیتزا گوجه فرنگی
طرز تهيه
خمير را با وردنه به شكل دايرهاي به قطر 30 سانتيمتر پهن كنيد.
روي خمير روغنزيتون بماليد و طوري با توري روي حرارت متوسط قرار دهيد كه سمت چرب شده زير قرار بگيرد. بعد از شش الي هشت دقيقه كه زير خمير طلايي و برشته شد آن را از روي حرارت برداريد و روي آن روغنزيتون بماليد و خمير را برگردانيد.
آنگاه سس باربكيو يا كچاپ را با سس تند مخلوط كرده، روي خمير بماليد. پياز، گوجهفرنگي و پنير را روي سس بچينيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد.
پيتزا را به مدت 10 دقيقه روي حرارت بگذاريد تا طرف ديگر خمير هم طلايي شود. قبل از سرو روي پيتزا ريحان بپاشيد.