پانته آ
متخصص بخش
[h=3]پیتزای [h=3]اسفناج و [h=3]پنیرهویجها را رنده کرده و در کره تفت دهید. پیازچه را خرد و به هویج اضافه کنید.
[h=3]اسفناج را هم خرد کرده و با هویج تفت دهید. وقتی آب [h=3]اسفناج کشیده شد...[h=2]
مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/
آرد دو پیمانه کره چهار قاشق سوپخوری
آب سرد به میزان لازم
نمک یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/
برای رویه
[h=3]اسفناج یک کیلوگرم پیازچه 10 شاخه
کره سه قاشق سوپخوری
هویج دو عدد
[h=3]پنیر لیقوان 100 گرم
[h=3]پنیر [h=3]پیتزا 50 گرم مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/
برای سس سفید: کره دو قاشق سوپخوری
شیر یک و نیم پیمانه
آرد یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
هویجها را رنده کرده و در کره تفت دهید. پیازچه را خرد و به هویج اضافه کنید.
[h=3]اسفناج را هم خرد کرده و با هویج تفت دهید. وقتی آب [h=3]اسفناج کشیده شد از روی حرارت برداشته و [h=3]پنیر لیقوان خردشده را به آن اضافه کنید. آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و کره را ریخته و با نوک انگشتان مخلوط کنید. بعد آب سرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر صافی به دست آید و به دست نچسبد. خمیر را در قالب گردی پهن کنید در ظرفی آرد و کره را با هم بزنید تا سس غلیظی درست شود، بعد نمک و فلفل بزنید. سس را به مخلوط
[h=3]اسفناج اضافه کرده و هم زده و بعد روی خمیر پهن کنید و روی آن [h=3]پنیر [h=3]پیتزا ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار دهید تا [h=3]پنیر طلایی شود.
[h=3]اسفناج را هم خرد کرده و با هویج تفت دهید. وقتی آب [h=3]اسفناج کشیده شد...[h=2]
مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/
آرد دو پیمانه کره چهار قاشق سوپخوری
آب سرد به میزان لازم
نمک یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/
برای رویه
[h=3]اسفناج یک کیلوگرم پیازچه 10 شاخه
کره سه قاشق سوپخوری
هویج دو عدد
[h=3]پنیر لیقوان 100 گرم
[h=3]پنیر [h=3]پیتزا 50 گرم مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/
برای سس سفید: کره دو قاشق سوپخوری
شیر یک و نیم پیمانه
آرد یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
هویجها را رنده کرده و در کره تفت دهید. پیازچه را خرد و به هویج اضافه کنید.
[h=3]اسفناج را هم خرد کرده و با هویج تفت دهید. وقتی آب [h=3]اسفناج کشیده شد از روی حرارت برداشته و [h=3]پنیر لیقوان خردشده را به آن اضافه کنید. آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و کره را ریخته و با نوک انگشتان مخلوط کنید. بعد آب سرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر صافی به دست آید و به دست نچسبد. خمیر را در قالب گردی پهن کنید در ظرفی آرد و کره را با هم بزنید تا سس غلیظی درست شود، بعد نمک و فلفل بزنید. سس را به مخلوط
[h=3]اسفناج اضافه کرده و هم زده و بعد روی خمیر پهن کنید و روی آن [h=3]پنیر [h=3]پیتزا ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار دهید تا [h=3]پنیر طلایی شود.