• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پیدا کردن مدل گوشی افراد از روی شماره تلفن همراه

ahmadfononi

معاونت انجمن

فرض کنید شماره تلفن یک فرد را در اختیار دارید و دوست دارید بدانید گوشی وی ساخت کدام کارخانه است و مدل دقیق گوشی او چیست. شاید در نگاه اول چنین چیزی ممکن نباشد، اما در صورتی که شماره مورد نظر شما «ایرانسل» یا «همراه اول» باشد به سادگی چنین کاری امکان پذیر است. تنها لازمه این کار نیز دسترسی به اینترنت است. در این ترفند قصد داریم به معرفی پیدا کردن نوع گوشی افراد مختلف از روی شماره تلفن همراه آنها بپردازیم.​
خطوط «ایرانسل»
برای پیدا کردن نوع گوشی شماره‌های «ایرانسل» کافی است به آدرس اینترنتی http://92.42.49.87:8080/mtn_ir-mt-web-portal مراجعه کنید.
سپس شماره تلفن همراه مورد نظر را با پیش‌شماره و بدون صفر وارد کنید و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک نمایید (به عنوان مثال ۹۳۵۰۰۰۰۰۰۰).
در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشی این شماره را خواهید دید.​
خطوط «همراه اول»
برای پیدا کردن مدل گوشی شماره‌های «همراه اول» نیز کافی است به آدرس http://78.38.243.104:8080/mcci-mt-web-portal مراجعه کنید.
شماره تلفن همراه را با پیش‌شماره و به همراه کد ۹۸ و بدون صفر وارد کرده و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک کنید (به عنوان مثال ۹۸۹۱۲۰۰۰۰۰۰۰).
در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشی این شماره موبایل را مشاهده خواهید کرد.​
این دو صفحه در اصل برای دریافت خدمات دیتا راه‌انداری شده‌اند اما چنین استفاده‌ای نیز می‌توان از آن‌ها کرد.

منبع : yaboo

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بسیار عالی بود و جواب داد.

احمد جان اطلاعی داری که این خدمات مربوط به کدوم مرکز هست؟!

ahmadfononi

معاونت انجمن
اونطوری که من فهمیدم اینها همونی که شماره های ایرانسل رو میده ماله شرکته ایرانسله و ماله همراه اول هم همینطور .

چون اگر تست کرده باشید وقتی که شماره تموم میشه و پایان رو میزنید مینویسه مثلا اگر ایرانسل بود با 700 تماس بگیرید من این رو خودم فهمیدم .

اما اینم بگم که برای همراه اول درست کار نمیکنه فکر کنم چون من خودم تست که کردم همه چیزا رو خودم بهش دادم و آخر سر برام پیام پیکربندی WAP اومد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
برای ایرانسل درست کار میکنه منها برای همراه اول نه، شماره ای رو که من تست کردم جواب نداد.
سوال رو از این بابت پرسیدم که بدونم ضعف امنیتی هست و یا نه این امکانات توسط خودشون برای عموم گذاشته شده . که با توجه به توضیحاتی که خود نویسنده داده، توسط خودشون ارائه شده.

این دو صفحه در اصل برای دریافت خدمات دیتا راه‌انداری شده‌اند اما چنین استفاده‌ای نیز می‌توان از آن‌ها کرد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
از طریق همین صفحه در عرض 4 دقیقه حدود 20 اس ام اس برای شماره ی خودم فرستادم! اس ام اس اسپم!
امکان جالبی نیست اگر کسی بخواد از این طریق باعث آزار و اذیت فردی بشه!

ahmadfononi

معاونت انجمن
بله خوب نیست اینطوری :نیش:

اما در بعضی مواقع بدرد میخوره

خواهش میکنم شیما جان

0mid

متخصص بخش ورزشی
ایول بذار منم یه تست کنم ببینم این چطور کار میکنه :نیش:

hamedo

کاربر ويژه
اقا همش دروغه:ناراحت: من دوستون ندارم:نه: این سایت کلاه برداره:تعجب: این همه پول گوشی دادم اخرش میگه 1203 :غش2:

شاهدم دارم:نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
چقد جالب ! :نیش100:

همراه اولش که خراب بود !
ولی اون یکی رو تستیدم خوشمان آمد :بدجنس:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
احمد غاز تو حلقت! :خنده2:
امروز هرکی میره تو این سایت برای تست شماره منو میده، یه بند اس ام اسه که امروز برام اومده! الان میتونم کد تصدیق صادر کنم! :خنده2:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
احمد غاز تو حلقت! :خنده2:
امروز هرکی میره تو این سایت برای تست شماره منو میده، یه بند اس ام اسه که امروز برام اومده! الان میتونم کد تصدیق صادر کنم! :خنده2:

:خنده2:

ahmadfononi

معاونت انجمن
علی چی میگی برا خودت

الان بنت میکنما :نیش:

خوب میکنن شماره تو رو میدن

میخواستی سیم کارت نخری به من چه :غش2:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
امروز نزدیکای ساعت 8 یه اس ام اس برام اومد هر چی فکر کردم شماره اش جدید بود نتونستم بشناسمش !
الان زدم مدل گوشیش رو دیدم متوجه شدم دخترخواهرم بوده هه :)

hamedo

کاربر ويژه
سلا علیکم اقا یه چیز جالب من چند تا سیمکارت ایرانسل بدون استفاده داشتم شمارههاشون که که میزنم مدل یه گوشی سامسونگ رو بهم میده:نیش:

حالا من کی سامسونگ داشتم خدا میداند و بس:غش2:

baroon

متخصص بخش ادبیات
اگر صاحب خط رو نشناسید متوجه نمیشید که خطا هم میکنه.:بله:
من هر شماره ای رو امتحان کردم درست جواب نداد. گول نخوریدااااا:خنده2:

بالا