• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پیراشکی گوشت چرخ کرده

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

مواد لازم براي خمير :
ـ تخم مرغ ۲ عدد
ـ روغن مايع ۳ قاشق غذا خوري
ـ ماست غليظ ۱ ليوان
ـ شكر ۲ قاشق غذا خوري​
ـ بكينگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
ـ جوش شيرين ۱ قاشق مربا خوري
ـ آرد ۵/۴ ليوان
ـ زعفران دم كرده يك قاشق غذا خوري
طرز تهيه :
جوش شيرين و پكينگ پودر و زعفران را در ماست بريزيد. در ظرف ديگري تخم مرغ ها را بشكنيد و خوب به هم بزنيد و شكر و روغن را به آن اضافه كنيد . ماست را به تخم مرغ اضافه كنيد و به هم زده سپس آرد را كم كم اضافه كنيد و خمير را ورز دهيد. روي خمير را بپوشانيد و به مدت ۴ساعت در دماي آشپز خانه بگذارید تا ور بيايد.

مواد لازم براي وسط پيراشكي :

ـ گوشت چرخ كرده بدون چربي ۵۰۰ گرم

ـ جعفري خرد و سرخ شده ۱ پيمانه

ـ پياز داغ ۴ قاشق غذاخوری

ـ رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذا خوري

ـ نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد از گوشت مرغ استفاده كنيد و يا از مقدار گوشت كم كرده و موادي مثل نخود فرنگي يا سفيده تخم مرغ پخته خرد شده يا ... را جايگزين كنيد.

طرز تهيه مواد وسط پيراشكي :

گوشت چرخ كرده را با نمک و زردچوبه و فلفل سرخ کرده و يا با يك ليوان آب بپزيد. رب گوجه فرنگی اضافه کنید و صبر کنید تا آبش كاملا" به جوش رود . و با پياز داغ و جعفري مخلوط كنيد .

از خمير گلوله هايي به اندازه یک گردو برداشته و با وردنه به قطر ده سانتی مترپهن كنيد. و مقداري گوشت درآن بريزيد و لبه خمير را به هم آورده و دور آن را بچينيد و در روغن و با حرارت کم سرخ کنید .
 

پانته آ

متخصص بخش
پیراشکی گوشت

ورقه‌ای روی نان استفاده کرده و در گریل قرار داده تا روی آن پخش شود. مطمئنا ساندویچ خوشمزه‌ای در انتظار شما خواهد بود.

مواد لازم:

  • آرد: 100 گرم
  • گوشت چرخ‌کرده: 80 گرم
  • دانه ذرت: 40 گرم
  • جعفری خردشده: 30گرم
  • پنیر

    چدار: به مقدار دلخواه
  • فلفل دلمه‌ای: 4برش
  • پیاز خردشده: یک عدد، کوچک
  • نمک و فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:

ابتدا گوشت چرخ‌کرده را در ماهی‌تابه ریخته و به همراه پیاز، فلفل و نمک تفت داده، بعد از 10 دقیقه فلفل دلمه‌ای و جعفری را به آن اضافه کرده تا جایی که رنگ مواد تغییر کند. خمیر پیراشکی را با وردنه (به شکل دلخواه) درست کرده و مواد تفت داده شده را داخل خمیر قرار داده و به مقدار لازم پنیر

چدار به آن اضافه می‌کنیم. پیراشکی‌ها را داخل فر به مدت 10 دقیقه قرار داده تا خمیر تغییر رنگ داده و سفت شود.
می‌توانیم برای آنکه پیراشکی خوش‌رنگی داشته باشیم از تخم‌مرغ بعد از قرار دادن در فر استفاده کنیم.




 
بالا