ممکن است چای سبز در درمان اختلالات مغزی نیز موثر است
محققان در یک پژوهش جدید دریافتهاند که مصرف چای سبز برای درمان اختلالات مغزی مفید است.این پژوهشگران دریافتند یک روش درمانی جدید حاصل از ترکیب نوعی ماده شیمیایی موجود در چای سبز در پیشگیری از اختلالات مغزی کشنده از قبیل بیماریهای آلزایمر ، هانتیگتون و پارکینسون تاثیر مطلوب و نقش موثر دارد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، دانشمندان انستیتو تحقیقات بیوپزشکی بوستون و دانشگاه پنسیلوانیا خاطرنشان کردند که کشف تازه ممکن است در نهایت به روشهای درمانی جدید برای معالجه این بیماریها منجر شود.
دکتر مارتین دونوالد که سرپرستی این پژوهش را عهده دار بوده است، متذکر شد: این یافتهها بسیار حائز اهمیت هستند چون برای اولین بار ترکیبی از مواد شیمیایی خاص به شیوهای موفق توانسته است اشکال وخیم و مخرب آمیلوئیدها را در یک لحظه نابود سازد.
آمیلوئیدها در بروز اختلالات مغزی خطرناک نقش دارند.
رسوب بتا آمیلوئیدها در مغز باعث بروز تغییرات عامل بیماری آلزایمر در آن می شود. به گفته محققان این رسوب ها به مرور زمان جمع می شوند و به سلولهای مغزی آسیب رسانده و سرانجام آنها را نابود می کنند.
در این تحقیق پژوهشگران روی دو ساختار مختلف آمیلوئید در تولید مخمرها مطالعه کردند.
همچنین چای سبز فعالیت سلولهای مغز به ویژه بخشهای مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. از طرفی چای سبز باعث کاهش میزان استیل کولین در سلولهای مغز شده و با این عمل مانع از تخریب سلولهای مغز و بروز بیماری آلزایمر می شود.
از طرفی آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز مانع از تخریب سلولهای مغز که عامل اصلی بروز بیماری پارکینسون است، می شود. به عبارتی، آنتی اکسیدانهای چای سبز با به تعویق انداختن قرار گیری سلولهای مغز در فاز پیری و فرسودگی، مانع از ابتلا به پارکینسون می شوند.
از فواید دیگر چای سبز برای مغز می توان به این موارد اشاره کرد: بالا بردن قدرت فکری و تمرکز، پیشگیری از امراضی مثل آلزایمر، درمان التهاب و آماس مفاصل، درمان و پیشگیری از بیماری MS) multiple sclerosis) .
نحوه دم کردن چای سبز :
برای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، یک لیوان آب داغ با دمای ۸۰ تا ۸۵ درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت هفت تا هشت دقیقه بگذارید سپس آن را بنوشید.
یادآوری این نکته ضروری است که چای سبز مانند چای سیاه لزومی به دم کردن ندارد. چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست می آیند. تفاوت در این است که برای تهیه چای سبز برگها را بخار داده، گرد (پودر) می کنند و سپس آنرا خشک می کنند ولی برای تهیه چای سیاه ابتدا برگها خشک و سپس تخمیر می شوند و در برخی اوقات مواد و رنگهای شیمیایی به آن اضافه شده و در انتها برشته می شود، یعنی فرآیند بیشتری روی چای صورت می گیرد.
چای سبز به عنوان جایگزینی مناسب برای چای سیاه و قهوه توصیه می شود. نوشیدن روزانه سه لیوان چای سبز (حاوی سه گرم مواد حل شدنی) یا روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلی گرم عصاره استاندارد چای سبز (عصاره ها باید حاوی ۸۰ درصد پلی فنلها و ۵۵ درصد اپی گالوکزچین) مفید است. انواع فرآورده های کپسولی و مایع چای سبز نیز قابل دسترسی اند.
محققان در یک پژوهش جدید دریافتهاند که مصرف چای سبز برای درمان اختلالات مغزی مفید است.این پژوهشگران دریافتند یک روش درمانی جدید حاصل از ترکیب نوعی ماده شیمیایی موجود در چای سبز در پیشگیری از اختلالات مغزی کشنده از قبیل بیماریهای آلزایمر ، هانتیگتون و پارکینسون تاثیر مطلوب و نقش موثر دارد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، دانشمندان انستیتو تحقیقات بیوپزشکی بوستون و دانشگاه پنسیلوانیا خاطرنشان کردند که کشف تازه ممکن است در نهایت به روشهای درمانی جدید برای معالجه این بیماریها منجر شود.
دکتر مارتین دونوالد که سرپرستی این پژوهش را عهده دار بوده است، متذکر شد: این یافتهها بسیار حائز اهمیت هستند چون برای اولین بار ترکیبی از مواد شیمیایی خاص به شیوهای موفق توانسته است اشکال وخیم و مخرب آمیلوئیدها را در یک لحظه نابود سازد.
آمیلوئیدها در بروز اختلالات مغزی خطرناک نقش دارند.
رسوب بتا آمیلوئیدها در مغز باعث بروز تغییرات عامل بیماری آلزایمر در آن می شود. به گفته محققان این رسوب ها به مرور زمان جمع می شوند و به سلولهای مغزی آسیب رسانده و سرانجام آنها را نابود می کنند.
در این تحقیق پژوهشگران روی دو ساختار مختلف آمیلوئید در تولید مخمرها مطالعه کردند.
همچنین چای سبز فعالیت سلولهای مغز به ویژه بخشهای مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. از طرفی چای سبز باعث کاهش میزان استیل کولین در سلولهای مغز شده و با این عمل مانع از تخریب سلولهای مغز و بروز بیماری آلزایمر می شود.
از طرفی آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز مانع از تخریب سلولهای مغز که عامل اصلی بروز بیماری پارکینسون است، می شود. به عبارتی، آنتی اکسیدانهای چای سبز با به تعویق انداختن قرار گیری سلولهای مغز در فاز پیری و فرسودگی، مانع از ابتلا به پارکینسون می شوند.
از فواید دیگر چای سبز برای مغز می توان به این موارد اشاره کرد: بالا بردن قدرت فکری و تمرکز، پیشگیری از امراضی مثل آلزایمر، درمان التهاب و آماس مفاصل، درمان و پیشگیری از بیماری MS) multiple sclerosis) .
نحوه دم کردن چای سبز :
برای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، یک لیوان آب داغ با دمای ۸۰ تا ۸۵ درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت هفت تا هشت دقیقه بگذارید سپس آن را بنوشید.
یادآوری این نکته ضروری است که چای سبز مانند چای سیاه لزومی به دم کردن ندارد. چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست می آیند. تفاوت در این است که برای تهیه چای سبز برگها را بخار داده، گرد (پودر) می کنند و سپس آنرا خشک می کنند ولی برای تهیه چای سیاه ابتدا برگها خشک و سپس تخمیر می شوند و در برخی اوقات مواد و رنگهای شیمیایی به آن اضافه شده و در انتها برشته می شود، یعنی فرآیند بیشتری روی چای صورت می گیرد.
چای سبز به عنوان جایگزینی مناسب برای چای سیاه و قهوه توصیه می شود. نوشیدن روزانه سه لیوان چای سبز (حاوی سه گرم مواد حل شدنی) یا روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلی گرم عصاره استاندارد چای سبز (عصاره ها باید حاوی ۸۰ درصد پلی فنلها و ۵۵ درصد اپی گالوکزچین) مفید است. انواع فرآورده های کپسولی و مایع چای سبز نیز قابل دسترسی اند.