• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چرا ایران انجمن؟؟؟؟؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام به همگی دوستان

تو این تاپیک از تک تک اعضای انجمن میخوام که به 2تا سوال جواب بدن
1- چطوری با این انجمن آشنا شدین؟
2- چرا تصمیم به فعالیت کردن تو این انجمن گرفتین؟

لطفا همگی دوستان تو یه پست جواب این 2 تا سوال رو بدن که ما بتونیم از جواب هایی که میدن برای بهبود بخشیدن و پیشرفت کردن انجمن استفاده کنیم

پیشاپیش از همه کسانی که تو این تاپیک شرکت میکنن تشکر و قدردانی می نماییم :بله:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنون امید جان.

خب من که از اولش اومدم و تنهایی اینجا بودم.
دلیل تصمیمم برای فعالیت و شروع فعالیت هم ایجاد محیطی مورد پسند دوستانم بود که به جهت مشکلاتی در انجمن قبل نمیتونستند لذت در کنار هم بودن رو به خوبی دوباره حس کنند. هرچند که این دلیل برای فعالیت بعدها تغییر کرد و علاوه بر موردی که گفتم تصمیم گرفتم انجمن رو با همدیگه و با جمع کردن گروهی خوب و مسلط و با دانش، تبدیل کنیم به انجمنی تک و نمونه و مطرح در بین سایتهای فارسی زبان.

0mid

متخصص بخش ورزشی
خواهش میکنم علی جان

خب منم طریقه آشناییم با انجمن از طریق همین علی جان بوده چون از قبل باهم آشنا بودیم و تو انجمن دیگه کنار هم بودیم منو از این انجمن مطلع کرد و منم اومدم
دلیل فعالیتم تو این انجمن این بود که میدونستم اعضاش خیلی گلن و جوش خیلی دوستانه و گرمه و کاملا متفاوت با انجمن های دیگه ای که توشون فعالیت کرده بودم
هدفمم گرم نگه داشتن جو انجمن و شاد کردن دوستان گلم تو این انجمنه :بله:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

این موضوع برمیگرده به خیلی وقت پیش که من با یه انجمنی آشنا شدم که جوش خیلی دوستانه و علمی بود طوری بود که هر کسی که دانشی داشت بدون هیچ انتظاری در اختیار دیگران میگذاشت ، همین خصوصیت مهم باعث شد که من بیشتر و بیشتر به اون انجمن سر بزنم ! بعد از چند ماه اون انجمن با مشکلات خاصی روبرو شد جو انجمن به طوری شده بود که نمیشد توش فعالیت کرد اون موقع بود که ادمین ایران انجمن تصمیم گرفت یه انجمن جدید راه اندازی کنه ... ایشون اینجا رو راه اندازی کرد و من هم مثل بقیه دوستان دعوت شدم به ایران انجمن .

من اولین و مهمترین دلیلم برای فعالیت توی ایران انجمن این بود که بتونم یه درصد از محبت های تنها معلمم توی دنیای نت رو جبران کنم که تا الان بیشتر باعث زحمت شدم تا کمک :نیش 100:
دلیل دیگه فعالیتم هم همین احترام ها و محبت هایی بود که توی هیچ کجای اینترنت تا به حال نظیرش رو ندیدم و نخواهم دید .

امیدوارم ثانیه هایی که در ایران انجمن هستید به خوبی و شیرینی عسل سپری بشه :گل:

آخرین ویرایش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

خب از طريق علي آقا با اين انجمن آشنا شدم... چون در انجمن قبلي هم يكي از دوستان خوب بود...
ولي خب با تاسيس اين انجمن من يكي رو غافلگير كرد...

به خاطر يه جاي دنج توي اين سرزمين مجازي... كه هروقت ناراحتم ،‌هر وقت شادم،‌ هر وقت كسل هستم... و خلاصه جايي كه فكر ميكنم بهش تعلق خاطر دارم... به خاطر دوستاني كه دوستشون دارم... به خاطر محيط خوب و آرومش ،...
به خاطر سوسكهاي سبز و موشهاش... به خاطر فسيلهاي خوشجلش... به خاطر جوجه كوچولوهاش... به خاطر آدمهاي سيگاريش...
:غش::غش:
اين آخرش شوخي راستكي بودش...:نیش2::نیش2:

اميدوارم اين جو دوستانه و خوب هميشه پابرجا بمونه...:دوست:
به اميد روزهاي خوب و خوشي كه در انتظار همه ما باشه...
4lqqtqv.gif

rahnama

پدر ایران انجمن
من در انجمن ایرانیان بودم. وقت بیکاری زیاد داشتم.برای تبلیغ آمده بودم. اوائل حس میکردم چون سنم بالا است درست نیست در این انجمن ها باشم. احترام و محبت علی جان - ادمین عزیز سایت بحدی من را تشویق کرد که دلگرم شدم.در این سایت هم باور نمیکردم ادمین سایت علی جان باشد.وقتی وارد شدم جدا از ایشان دسته گلهائی دیدم که یکی از یکی خوشبوتر و با محبت تر و عزیزتروبامعلوماتر.من سنم را فراموش کردم.وقتی در جلسات حضوری می دیدمشان حس میکردم به انذازه فرزندانم برایم عزیز هستند.خصوصا وقتی که عکس میگرفتیم دست گرمشان را روی شانه من قرار می دانند در دل از شور شادی گریه میکردم.

ahmadfononi

معاونت انجمن

من داشتم در مورد چیزهایی برای وبلاگم سرچ میکردم توی گوگل که به این سایت اومدم بعد باید ثبت نام میکردم دیگه که بتونم کاملا از سایت استفاده کنم منم ثبت نام کردم.

دیدم همه خوبن خیلی جوه خوبی داره ، باهم مهربون ، همه بهم خوش آمد میگفنتد و خیلی چیزای دیگه

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
با سلام

من از طریق یکی از دوستان(سمیه) با انجمن آشنا شدم و از همون اول جو صمیمانه و دوستانه ی بچه هاش خیلی منو تحت تاثیر گذاشته بود و به همین دلیل تصمیم گرفتم در کنارشون بمونم و دوست های خیلی خوب و گلی پیدا کردم که همیشه آرزوی موفقیت براشون دارم:دوست: :دوست: :دوست:

دلیل فعالیت هم که خب معلومه......مگه میشه آدم در کنار این بچه ها فعالیت نکنه؟ :دی

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
شیش ماه قبل من داشتم رو وبلاگم کار می کردم.
دوست داشتم وبلاگم معروف بشه
به همین دلیل تصمیم گرفتم که با عضویت در انجمن های مختلف،وقرار دادن لینک وبلاگم تو امضام،وبلاگمو معروف کنم(البته در این راه هم تا حدودی موفق شدم)
بعد من نی تونستم تو این همه انجمن فعالیت کنم و رو دوتا موندم. ابران انجمن و یکی دیگه.

همونطور که گفتم تو دو انجمن فعالیت می کردم که تو ایران انجمن خیلی زود تبدیل شدم به کاربر ویژه.
در عوض در اون انجمن اخراج شدم.(نمی دونم ولی یه شیطنتی کردم)
بعد هم دیدم ایران انجمن خیلی خیلی محیط پرنشاط و صمیمی و سالمی داشت که منو وادار می کرد که تو این انجمن بمونم

farajoon

کاربر ويژه
خوب داستانش كمي عجيب و غريبه!!!

اولندش كاربر عزيز، rahnam سايت شما رو بهم معرفي كردند. دويومندش، دوبار دزدكي يه سركي كشيدم تو، چيزي نيدم!!! بالاخره دلم طاقت نيورد. از كنجكاوي و فضولي داشتم ميمردم!!! خوب، حالام اومدم ول ول ول دارم اينجا مي گردم.

راستي يكي بگه اينجا اوضاع احوالات چيجورياس؟؟؟؟

مخلصيم.

Reza

متخصص بخش اسکریپت
منم یه سال قبل داشتم تو گوگل سرچ می کردم انجمن ها رو
که به ایران انجمن برخورد کردم و از ظاهر انجمن خوشم اومد اومدم انجمن
بچه هاش هم که خوب بودن

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا فرامرز :گل: و عزیز ما هم زمانی آمدیم همین حالت را داشتیم ولی با هجوم عزیزان برای خوشامد گوئی و با از بین بردم غریبی (احساس غربت نمیکردیم) همه مثل یک خانواده بهم نزدیک شدیم. در این انجمن هر مطلبی را به آن علاقه داری می توانی پیدا کنی. لازمه اش اینست که کمی تحمل فرمائی. شما برای من عزیز و قابل احترام هستید و حتما از تجربیات خوب شما استفاده خواهیم کرد.موفقتر باشی.
خانواده ایران انجمن.

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
پاسخ : ميشه بگي چجوري با ايران انجمن آشنا شدي؟

سلام. من از طریق خواهر کوچولوم... دختر دریا :شاد::سوت:

do..bia

کاربر ويژه

از گوگل سرچ کردم ، دوست داشتم تواسم انجمن ایران داشته باشه .

من قبل از این وتقریبا همین حالا تویه انجمن دیگه عضوبودم که خیلی سخت گیری میکنن ، بی دلیل تایپیک هارو پاک میکنن ، هرپستی که به نظر خودشون نیاز به وجودش نیست پاکش میکنن ، دلیل فعالیتم ایجا اینه که فعالیت خیلی آزادانست هرکی هرچی دوست داره مینویسه وکاربراش خیلی مهمان نوازند ومدیراشن با کابرا تازه کار خیلی صمیمی برخورد میکنن ومهم ترازهمه : من توکمتر سایتی دیدم که ادمین سایت هم تو بحث ها شرکت کنه و خیلی صمیمی و خودمونی نظر بده وواقعا برام جالب بود .
امیدوارم همینجوری بمونه .

rahnama

پدر ایران انجمن

از گوگل سرچ کردم ، دوست داشتم تواسم انجمن ایران داشته باشه .

من قبل از این وتقریبا همین حالا تویه انجمن دیگه عضوبودم که خیلی سخت گیری میکنن ، بی دلیل تایپیک هارو پاک میکنن ، هرپستی که به نظر خودشون نیاز به وجودش نیست پاکش میکنن ، دلیل فعالیتم ایجا اینه که فعالیت خیلی آزادانست هرکی هرچی دوست داره مینویسه وکاربراش خیلی مهمان نوازند ومدیراشن با کابرا تازه کار خیلی صمیمی برخورد میکنن ومهم ترازهمه : من توکمتر سایتی دیدم که ادمین سایت هم تو بحث ها شرکت کنه و خیلی صمیمی و خودمونی نظر بده وواقعا برام جالب بود .
امیدوارم همینجوری بمونه .

ممنونم به مسئله بسیار خوبی اشاره کردید.:گل:

playful girl

کاربر ويژه

توسط دوستم مریمی
MARY.BRYANT

دیدم جو خوبی داره و همه با هم میدوستن گفتم منم بیام جمتشون جم باشه(پپسیو داشتی)

جدا از شوخی کلا انجمن خوبیه به همه مدیرا و.... تبریک میگم برای انجمنشون ینی انجمنون

Mahdi Askari

مدير فنی
بسوزه پدر گوگل که رفاقت نمیشناسه ما رو انداخت تو انجمن و خودش رفت:نیش:

چرا تصمیم به فعالیت گرفتم؟

انجمن دیوار های بلندی داشت منم قدم نمی رسید برم بیرون . گوگل هم که رفته بود . :غش: تصمیم گرفتم پله های ترقی را یکی یکی طی بکشم تا تو سایت بزرگ بشم و بتونم برم بیرون
اگه کسی چهارپایه یا نردبان دارد بده من سریع رفع زحمت کنم.:نیش:
ولی حیفم میاد برم تا حالا خیلی از پله ها رو شستم
این علی هم دید دارم طی می کشم پله های دم در پروفایلشو داد من براش طی بکشم :سوت: :نیش:

:فرار:
از آخر من تو انجمن میمیرم این شکلک درست نمیشه :خنده2:

Xaniar

متخصص بخش زوم
تو گوگل سرچ کردم
من واسه ساخت بنر برای وبلاگ خودم نیاز به راهنمایی و کمک میخواستم ، اومدم تو گوگل دقیقا یادم نیست چی سرچ کردم ولی مربوط به فوتوشاپ بود ، دیدم که ایران انجمن رو آورد بازش کردم و دیدم این انجمن همه بخش ها رو داره و انجمن بزرگیه و کاربرای زیادی هم داره البته مهم تر از همشون روابط گرم و دوستانه کاربران با یکدیگر و حتی مدیران با کاربران خیلی خوبه باعث شد تو این انجمن عضو بشم البته اوایل خیلی کم آفتابی میشدم تو انجمن بعد از چند ماه یه روز دلم تنگ شده بود گفتم یه سری بزنم ببینم چه خبره دیدم انجمن خیلی پیشرفت کرده و اینبار تصمیم گرفتم که برای همیشه و به طور جدی تو این انجمن فعالیت کنم و تا زنده ام و تا این انجمن زندست فعالیت خواهم کرد .
منم موافقم با نظر دوستمون : من هم توی هیچ انجمن دیگری به جز اینجا ندیدم که مدیر انجمن اینقدر فعال باشه و در کنار دیگر کاربران در بحث ها و تاپیک های دیگر حضور پیدا کنه . مدیران ایران انجمن روابط خیلی گرمی با دیگر کابران دارند در صورتی که در دیگر انجمن های همچین چیزی دیده نمیشه

S@JJ@D

کاربر ويژه

خب از طریق حسرت خانوم با این انجمن آشنا شدم
واقعا فروم خیلی خوب و با کیفیتی هست و کاربران بسیار خون گرم و مهربونی داره

همون اولش که صفحه اولشو نگاه کردم واقعا خیلی خوشم اومد پس گفتم که باید عضو بشم :نیش:

زینب

کاربر ويژه
خب من اولش داشتم توی نت می چرخیدم که وارد انجمن شدم که می خواستم یه مطلب بخونم که عضو شدم ولی ادمین خوب فنی رو بلدی ها !
من اول با نگار آشنا شدم و دیدم که چه دوست خوبیه و چه مکان خوبی هست ایران انجمنوقتی وارد چت باکس شدم ودیدم که به به چه دوستای خوبی عاشق انجمن شدم .

بالا