• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چرا نام کاربریتو این گذاشتی ؟

Nani

کاربر ويژه
سلام

خب همونطور که از اسم تاپیک هویداست بیایید بگید چرا این اسم رو برای نام کاربری انتخاب کردید!!!!!!!!!

----------------

طبق معمول اول خودم ::نیش:

برای اینکه یه زمونی عشق شکلات نانی رو داشتم این آجیم برام همیشه میخرید بعد دیگه بهم گفت نانی که از اون موقع دیگه تا حالا همه بهم میگن نانی برای همین نانی دیگه معروف شد همه جا هم نانی هستم !!!!!!!!!:شاد::نیش::شاد::نیش:

..::آبی دل::..

متخصص بخش
اوففففففففففف چه تار عنکبوتی گرفته این تاپیک:نیش: ...

خوب من رفتم تو کار خیر دارم تاپیک های خاک خورده رو میارم رو ! :بغل:(فکر نکنیم رفتم تو کار اسپم:نیش:)

من نام کاربریم رو یکی از عزیزترین و قدیمی ترین دوست های مجازیم بهم پیشنهاد داد ...گفت بهت میاد من هم خوشم اومد گذاشتم....

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
خب سنجاقي مخفف سنجاق قفلي هستش...

نظر خودم اينه كه چون سنجاق قفلی کار قشنگی انجام می ده بدون هيچ توقعي همه چیز را به هم وصل می کنه ... و واسه همين اسم نام كاربري ام رو گذاشتم سنجاقي چون خودموني تره...

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
برای اینکه زیرا چون به دلیل اینکه.........:
خب قسمت اولش که اسم خودمه........یه جاییییی اسمم رو پارسال که عضو شده بودم گذاشتم FXX یعنی یه نیگاه به پوستر اتاقم کردم این اسمو گذاشتم اما تو تمام فروم های دیگه اولش اسم خودمو اوردم :نیش:
یکی از رفیقام هس میخواد مسخره کنه میگه FFX :قهر:
عجب اسم من در اوردی شدااااا :سوت:

BLaDe

متخصص بخش زبان
چون چند سال پیش فیلم بلید رو دیدم و خیلی ازش خوشم اومد مخصوصا هنرپیشه سیاهپوست نقش اولش که ترکوند و دیگه همیشه دوست دارم این اسمو زنده کنم و حتی اگه صد بارم فیلمشو ببینم بازم واسم قشنگه
فیلمی در مورد مردی که با چند نفر دیگه خون آشام ها رو میکشه ..

images

shika hime

متخصص بخش جانوران
اسم شیکا رو هم دوست دارم
01145202-2-191R1.gif
و هم یکم نزدیک اسم اصلیمه
01145202-2-4A95.gif

هیمه هم که خود تحویل گیری بید
01145202-2-2ba8.gif

gorg nama

متخصص بخش
چون من از درون گرگم به خاطر همين هم اسممو گذاشتم گرگ البته يه دليله ديگه هم داره اونم اينه كه من يه بار به فيلم گرگنما ها نگاه كردم و خوشم اومد به خاطر همين اسممو گذاشتم گرگ البته تو انجمن هاي ديگه گرگنما ميشناسن منو ولي چون اينجا نميشه عوض كرد به خاطر همين گذاشتم موند

mario8344

متخصص بخش
من اسممو بخاطر اينكه اين بازي رو دوست داشتم نذاشتم

من يه روز داشتم دنبال يه نام كاربري ميگشتم كه توي صفحه ي دسكتاپ كام يه عكس ماريو بود

كه از اونجا تصميم گرفتم اين نام رو انتخاب كنم

8344 هم چهار شماره آخر خطم هست

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من از بچگی علاقه ی شدیدی به رونالیدنهو داشتم.
نام خودمم که امینه.

بالا