چلو با گوشت بره
مواد لازم
1) كره.........................3ق غذا خوري
2) پياز .......................1 عدد خورد شده
3) گوشت.....................بره يا فيله گوسالهكه به تكه هاي ريز خورد شده 450 گرم
4) دارچين ..................5/0 ق غذا خوري
5) پوره گوجه فرنگي .....2 ق غذا خوري
6) جعفري تازه ............3ق عذا خوري
7) زرد آلو خشك شده......5/0 ليوان
8) مغز پسته ................75 گرم
9) برنج...................... دانه درشت 450 گرم
10) نمك و فلفل..............به ميزان لازم
11) جفري...................براي تزئين
طرز تهيه
ابتدا يك كره را در داخل يك ماهيتابه كف سنيگن بزرگ حرارت ميدهيم.سپس پياز را اضافه كرده تا طلايي شود .آنگاه تكه هاي گوشت را به آن اضافه كرده و آن را از همه طرف سرخ كرده .بعد دارچين را اضافه نموده و نمك و فلفل را به مقدار لازم اضافه ميكنيم.در ماهي تابه را گذاشته تا به مدت 10 دقيقه به آرامي بپزد.................در مرحله دوم پوره گوجه فرنگي را در ماهي تابه ريخته و داخل آن تا اندازهاي كه روي گوشت را بپوشاند اب بريزيد.جعفري را داخل آن اضافه كرده و مخلوط كنيد بگذاريد به جوش بيايدالبته بايد در ماهيتابه به مدت نيم ساعت بگذاريد تا گوشت بپزد .پسته ها را به اندازه دلخواه ريز نمايد در مرحله سوم به اندازه كافي آب به داخل ماهيتابه اضافه كنيد .به قدري كه كل مايع داخل ماهيتابه 600 ميلي ليتر يا معادل دو ونيم فنجان گردد. زرد آلو ها و پسته و برنج را به مخلوط اضافه نموده ومخلوط كنيد و وآن را به جوش بياوريد . در آن را محكم كرده و به مدت 20 دقيقه به آرامي بجوشانيد تا هنگامي كه برنج بپزد و در صورت نياز مقداري آب به داخل مخلوط اضافه كنيد .برنج را به داخل يك بشقاب يا ظرف گرم منتقل كنيد و با جعفري تزئين كنيد نوش جان.
مواد لازم
1) كره.........................3ق غذا خوري
2) پياز .......................1 عدد خورد شده
3) گوشت.....................بره يا فيله گوسالهكه به تكه هاي ريز خورد شده 450 گرم
4) دارچين ..................5/0 ق غذا خوري
5) پوره گوجه فرنگي .....2 ق غذا خوري
6) جعفري تازه ............3ق عذا خوري
7) زرد آلو خشك شده......5/0 ليوان
8) مغز پسته ................75 گرم
9) برنج...................... دانه درشت 450 گرم
10) نمك و فلفل..............به ميزان لازم
11) جفري...................براي تزئين
طرز تهيه
ابتدا يك كره را در داخل يك ماهيتابه كف سنيگن بزرگ حرارت ميدهيم.سپس پياز را اضافه كرده تا طلايي شود .آنگاه تكه هاي گوشت را به آن اضافه كرده و آن را از همه طرف سرخ كرده .بعد دارچين را اضافه نموده و نمك و فلفل را به مقدار لازم اضافه ميكنيم.در ماهي تابه را گذاشته تا به مدت 10 دقيقه به آرامي بپزد.................در مرحله دوم پوره گوجه فرنگي را در ماهي تابه ريخته و داخل آن تا اندازهاي كه روي گوشت را بپوشاند اب بريزيد.جعفري را داخل آن اضافه كرده و مخلوط كنيد بگذاريد به جوش بيايدالبته بايد در ماهيتابه به مدت نيم ساعت بگذاريد تا گوشت بپزد .پسته ها را به اندازه دلخواه ريز نمايد در مرحله سوم به اندازه كافي آب به داخل ماهيتابه اضافه كنيد .به قدري كه كل مايع داخل ماهيتابه 600 ميلي ليتر يا معادل دو ونيم فنجان گردد. زرد آلو ها و پسته و برنج را به مخلوط اضافه نموده ومخلوط كنيد و وآن را به جوش بياوريد . در آن را محكم كرده و به مدت 20 دقيقه به آرامي بجوشانيد تا هنگامي كه برنج بپزد و در صورت نياز مقداري آب به داخل مخلوط اضافه كنيد .برنج را به داخل يك بشقاب يا ظرف گرم منتقل كنيد و با جعفري تزئين كنيد نوش جان.