• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونه به اهدافمان می رسیم؟حتما مطالعه فرمائید.حتما.

rahnama

پدر ایران انجمن
از :هوشنگ قربانیان
چگونه به اهدافمان می رسیم؟
وقتی کتابهائی در زمینه تفکر مثبت را مطالعه میکنیم هیجان تمام وجود ما را در بر می گیرد.فکر میکنیم الان است که به اهدافمان برسیم.هر روز و هر ساعت منتظریم که کو؟ چرا من به هدفم نرسیدم؟ بابا همه این کارها مسخره بازی است.با تمام وجود منتظر رسیدن به هدف هستیم.زندگی را فراموش میکنیم.زیبائی گل را فراموش میکنیم. شوخی و تفریح را رها می کنیم.از خود سئوال میکنیم پس من این همه مدت این کتابها را خوانده ام , پس چرا تاثیر نمیکند.
مثل اینکه هر چقدر منتظر تاکسی می شویم ,خبری از تاکسی نیست ولی به محض اینکه بی خیال می شویم , تاکسی جلو پای ما می ایستد.
ایمان و باورش ر ا از دست می دهد.رهایش میکند و می گوید این کارها وقت گذرانی است من باید به کارهای روزانه فکر کنم.مگر نه اینست که می گویند :نابرده رنج گنج میسر نمی شود- جان برادرکه.......
به کار روزانه اش می پردازد.غافل از اینکه ذهن کار خودش را دارد انجام می دهد.در مدت گذشت زمانی آن شخص خودروی را که قبلا جزو هدفش بوده را می خرد.فکر میکند در یک روز تصمیم گرفته و خود خودرو را خریده.غافل از اینست که خرید این خودرو جزو اهدافش بوده وذهن انباشته از اشتیاق به داشتند خودرو او را صاحب آن کرده است.
نتیجه: به تمام اهدافتان می رسید بشرطیکه:
- اهدافتان را بنویسید.
- ایمان و باور خود را تقویت کنید
- دیوارهای ذهنی را خرد کنید.
- به کار روزانه خود ادامه دهید.

رهایش کنید.بله رهایش کنید.
باور بفرمائید به همه آن اهداف می رسی.
چرا فکر میکنیم رسیدن به اهداف سخت است؟:
- مدام به آن فکر میکنیم و فرصتی برای کار ذهن در نظر نمی گیریم.
- مدام کتابهای مختلفی را می خوانیم.(یعنی هر آن منتظر رسیدن تاکسی هستیم.تاکسی نمی آید.)

راز موفقیت:
- انتخاب یک کتاب و حداکثر 2 کتاب.
- مطالعه دقیق و درک درست از آن.
- تقویت ایمان وباور.
- شروع به زندگی روزانه.(رهایش کنید.خانم , آقا رهایش کنید تا خودش بتواند برنامه ریزی کند و شما را به آنها برساند.)
- غر نزنید.
- منتظر و چشم براه نباشید.مطمئنا خواهد آمد.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
مثل همیشه عالی بود...

ممنونم از راهنمایی های خیلی خوبتون...

برای منم یه وقتایی پیش میاد و با خودم میگم مثلا" من که فلان چیز رو طلب کردم،هدفم رو نوشتم،پس کو؟چرا نمیاد؟

درک درستش دقیقا" فرمایشات باباهوشنگ گلمون هست که بعد از اینکه خواسته مون رو طلب کردیم،چون ذهنمون هنوز درگیرش هست،باید رهاش کنیم تا کائنات خودشون راه درست رو پیش ببرن و ما رو به خواسته مون برسونن...

و این اعتماد و باور رو دارم که خدا هیچ وقت دیر نمیکنه...
:گل:

آخرین ویرایش:

محمد

کاربر ويژه
من به هرچی خواستم رسیدم

چیزای کوچیک رو که خیلی زود بهشون میرسم و هرچی بزرگ تر میشن مدت زمان بیشتری باید منتظر بمونم

مثلا : برنده شدن در قرعه کشی ها ، برنده شدن در بازی ها ، بدست اوردن وسیله ای کوچک و کم هزینه ، و.....

ولی یه مدته پهنای باید مغزم اشغال شده نمیتونم روی چیزای بزرگ تر تمرکز کنم البته شاید یه هدفی تو فکرم فعال هست و تعداد زیادی ادم هم زمان توش هستن که نمیتونم مغزمو ازاد کنم ولی در هرصورت این کم شدن پهنای باند هم چیز جالبی شده برام

هنوز روی چیزای کوچیک میتونم تمرکز کنم و زود بدستشون بیارم تا بعد ببینم چی میشه

rahnama

پدر ایران انجمن
محمد جان می توانی تمرکز کنی ولی چون باور نداری که به آن می رسی به مشکل برخوردی.با تمرین این پهنای باند مطمئن باش جواب می دهد.

محمد

کاربر ويژه
محمد جان می توانی تمرکز کنی ولی چون باور نداری که به آن می رسی به مشکل برخوردی.با تمرین این پهنای باند مطمئن باش جواب می دهد.

بلی تمرکز مو باید بیشتر کنم تمرین مو هم باید بیشتر کنم که بتونم سریع تر برسم بهشون

وقتی خواسته هات بزرگ تر باشه یکم باید صبرت بیشتر باشه :1:

rahnama

پدر ایران انجمن
خواسته از نظر کائینات , بزرگ و کوچک ندارد.ازخرید یک خودکار گرفته تا خرید خودرو مسکن و ویلا.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
از نظر من هم برای کائنات بزرگ و کوچیک بودن خوسته هیچ مفهومی نداره...

این خود ماهستیم که چون خواسته مون رو بزرگ میدونیم،مثلا" میدونیم که برای خرید یه ماشین پول زیادی لازمه تا خرید یه خودکار و اینجوریه که مغزمونو محدود میکنیم و با خودمون میگیم این که دیگه چیزی نیست که سریع حل میشه.در حقیقت ما تونایی خودمون رو میسنجیم و اینجوریه که به خواسته های بزرگمون دیر تر میرسیم،چون فکر میکنیم چون اون خواسته بزرگ پول زیادی میطلبه پس زمان زیادی لازمه...

اما از نظر کائنات خرید یه ماشین یا یه خودکار به یه اندازه زمان لازم دارن.

ما باید ذهنمون رو کنترل کنیم و دیوار ذهنی رو که برای خودمون می سازیم رو تخریب کنیم...

اینو هم باید در نظر داشته باشیم که هر چیزی در زمان خودش به وقوع می پیونده و نمیتونیم توقع داشته باشیم اونچه رو که خواستیم همون لحظه آماده و حاضر بشه...یه چنین کاری عملا" ممکن نیست...

تقویت ذهن هم باید روی اصول خودش باشه.یعنی ما باید اونچه رو که در ذهنمون پرورش میدیم،هم خودمون رو در مسیرش قرار بدیم و هم احساس رسیدن به اون رو به خودمون القاء کنیم.دقیقا" اون چیزی که حس میکنیم اتفاق میفته نه اون چیزی که فقط فکر میکنیم.
:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
حیفم آمد این تایپیک حاک بخورد.
شما جوان هستید و در نهایت باید موفقتر شوید.راه موفقیت و رسیدن به اهداف مطالعه دقیق این تایپیک است.زمانی را برای مطالعه دقیق این مطالب در نظر بگیرید.
موفقتر باشید.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
من یه مشگل بزرگ دارم واونم اینه که خیلی حساس وزودرنجم :ناراحت:

وبه خاطر همین اگه هدفی هم داشته باشم اگه کسی بهم درموردش انتقاد کنه یاکمی سردبرخوردکنه زود منصرف میشم:ناراحت:

تمرکز نمیتونم داشته باشم وخیلی زود قیدهمه چیزومیزنم وهمیشه هم ضربه خوردم:ناراحت:

بالا