• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونه یک تبلت خوب بخریم؟

ناهید

متخصص بخش

[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]

تبلت‌ها سهم قابل توجهی از بازار محصولات رایانه‌ای را به خود اختصاص داده‌اند. تولیدکنندگان مطرح محصولات رایانه‌ای هم برای رقابت با یکدیگر سعی می‌کنند با معرفی محصول جدیدتر توجه کاربران را جلب کنند. تنوع سیستم‌های عامل و برنامه‌های کاربردی این محصولات، ممکن است خریداران را کمی سردرگم کنند. در این‌جا قصد داریم تا با معرفی انواع تبلت‌ها و سیستم‌های عامل آن‌ها خرید یک تبلت را آسان‌تر کنیم.

آی‌پد

در دنیای تبلت‌ها فروش میلیونی آی‌پدها باعث شده تا تبلت‌های اپل را به پر طرفدارترین تبدیل کند. طراحی منحصر به فرد و زیبایی از مزیت‌های آن به حساب می‌آیند.
اپل در آی‌پد، آی‌پاد و تلفن‌های هوشمند آی‌فون خود از یک سیستم عامل استفاده می‌کند و کارکرد راحت و دسترسی آسان به برنامه‌های کاربردی و بازی‌های آن از نکاتی است که توجه هر خریداری را به خود جلب می‌کند.
مزیت: آی‌پد 2 که آخرین تبلت اپل به حساب می‌آید دارای 2 دوربین جلو و پشت و یک پردازنده بسیار سریع نسبت به مدل قبلی است. طراحی آن فوق‌العاده زیبا و بدنه بسیار نازک آن باعث شده تا وزن بسیار کمی داشته باشد.
عیب: کیفیت صفحه نمایش آن معمولی و کیفیت عکس‌هایی که توسط دوربین آن گرفته می‌شود چنگی به دل نمی‌زند. آی‌پد از فایل‌های فلش (Adobe Flash) پشتیبانی نمی‌کند و گذرگاه‌های HDMI، یو‌اس‌بی و اس دی(SD) آن نیاز به آداپتور دارند.

تبلت‌های آندرویدی
این گروه از تبلت‌های شامل محصولاتی می‌شوند که از سیستم عامل آندورید گوگل استفاده می‌کنند و بیش از 10 شرکت مختلف رایانه‌ای تبلت‌هایی با این سیستم عامل تولید می‌کنند.
چنانچه از خرید آی‌پد منصرف شده‌اید، انتخاب از میان تبلت‌های آندوریدی کار بسیار آسانی است، چون در این گروه در هر اندازه و هر نوع بودجه‌ای یک تبلت وجود دارد که نظر شما را به خود جلب کند.
از بهترین‌های آندرویدی‌ها می‌توان به این تبلت‌ها اشاره کرد:
گلکسی تب سامسونگ، اسوس Eee pad Trasformer، توشیبا Thrive، ایسر آیکونیا تب A500، موتورولا زوم، فلایر اچ‌تی‌سی اشاره کرد.

تبلت‌های ویندوزی

این تبلت‌ها از دهه 90 میلادی وجود داشته و روز به روز پیشرفته‌تر شده اند. در حال حاضر ایکروسافت یا طراحی ویندوز 8 خود به کاربران وعده داده، ویندوز جدیدش از قابلیت‌های بسیار زیادی برخوردار است که فقط برای تبلت‌ها و ابزار لمسی طراحی شده است.
با وجود رقابت زیادی که میان تبلت‌های آندوریدی و آپد اپل وجود دارد، برخی از شرکت‌ها هم تلاش می‌کنند برای تصاحب بازار، هم سخت افزار و هم سیستم‌عامل تبلت را خودشان طراحی و تولید کنند. از این میان می‌توان به RIM بلک‌بری و تبلت‌های HP با سیستم عامل Web OS اشاره کرد.

کتاب خوان‌ها
کتاب خوان‌هایا E-book reader ها هم از محصولاتی هستند که جای خود را در میان افراد کتاب‌خوان و دانشجویان باز کرده‌اند.
این محصولات مانند تبلت‌ها دارای یک صفحه نمایش لمسی از 5 تا 10 اینچی هستند و در طراحی صفحات نمایش آن‌ها از جوهر‌های الکترونیکی استفاده شده است.از پرفروش‌ترین کتاب‌خوان‌ها می‌توان به کیندل شرکت آمازون و سونی ریدر شرکت سونی اشاره کرد.


[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] تبلت
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] سیستم عامل
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] پردازنده[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] حافظه[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] آی‌پد[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]Apple iOs 4
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] Apple A5 1Ghz
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] 16 گیگابایت
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] گلکسی سامسونگ
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] Android 3.1
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] Nvidea 1Ghz
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] 16 گیگابایت
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] اسوس Eee pad Trasformer[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] Android 3.0
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] 1Ghz Dual core
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] 16 گیگابایت
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] توشیبا Thrive[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] Android 3.1
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] 1Ghz Dual core
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] 16 گیگابایت
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] موتورولا Zoom
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] Android 3.0
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] Nvidea 1Ghz
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] 32 گیگابایت


[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]منبع: برنا
 

ناهید

متخصص بخش

آی پدی برای نابینایان

تبلت ها امروزه محبوبیت زیادی دارند و به ابزاری محبوب و همه گیر برای اموری همچون سرگرمی، ارتباطات ، مالتی مدیا و کاربردی تبدیل شده است.پیشتاز و پیش قراول تبلت ها ، آی پد اپل است که با ظهور آن تحولی عظیم در دنیای تبلت ها بوجود آورد. ipad آنقدر محبوب است تا لوازم جانبی بیشماری توسط شرکت های مختلف جهت سهولت در کارایی و یا افزایش کاربرد آن ارایه می شود. جیسون دی الساندرو طراحی خوش فکر است که ابزاری ساخته است تا نابینایان هم بتوانند از آی پد بهره مند شوند و در استفاده از آن مشکلی نداشته باشند. Omnifier در واقع پوشش و کسیس است که برای آی پد طراحی شده و آی پد در آن قرار گرفته و نیمی از صفحه ipad توسط omnifier که می توان از آن بعنوان صفحه کلیدی که از خط بریل در آن استفاده شده نام برد پوشانده می شود تا علاوه بر اینکه از آی پد محافظ میکند بواسطه کیبرد خود استفاده از آن را برای نابینایان سهولت بخشد.





چنانچه این دستگاه به مرحله تولید رسد علاوه بر ipad برای سایر تبلت ها هم می توان طراحی و ساخته شود و با توجه به اقبال نابینایان از آن نقش، تبلت ها می توانند عصای سفید را بعنوان راهبر ایفا نمایند.

منبع : 1 آی تی بلاگ
 
بالا