• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونگی ثبت نام در پرشین گیگ

esmail3309

کاربر ويژه
سلام دوستان
خیلی وقت بود که من فایل هامو تو سایت مدیافایر آپلود می کردم و بعد از حدود 2 ماه و آپلود چند گیگ اکانتم بسته شد هرچی هم به پشتیبانیشون تیکت میزدم هیچی یا جواب می دادند یا چرت و پرت می گفتند . هالا تصمیم گرفتم تو یه سایت ایرانی معتبر فایل هامو آپلود کنم به نظرم سایت های پیکو فایل و پرشین گیگ از همشون بهترن . ولی سایت پیکو فایل فضای کمی میده برای همین من پرشین گیگ رو انتخاب کردم . ولی نمی تونم تو سایت ثبت نام کنم یعنی می تونما حتی دعوت نامه هم به ایمیلم ارسال میشه و ثبت نامم می کنم اما نمی تونم وارد اکانتم بشم !!!!!!! چرا ؟؟؟؟؟؟
لطفا یکی راهنمایی کنه
منتظرم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
پرشین گیگ که جدیداً و با افزایش ضرفیت هایی که انجام داده گویا افت کیفیت داشته هرچند که من اون رو یکی از مفید ترین سایت های ایرانی میدونم منتها الان کمی کلافه کننده هست.
پیکو فایل هم سایت خوبی هست و کیفیت خوبی داره چون به نسبت پرشین گیگ حجم کمتری رو در اختیار کاربران قرار میده و بهتر میتونه پشتیبانی کنه.
موفق باشید

esmail3309

کاربر ويژه
سلام
پرشین گیگ که جدیداً و با افزایش ضرفیت هایی که انجام داده گویا افت کیفیت داشته هرچند که من اون رو یکی از مفید ترین سایت های ایرانی میدونم منتها الان کمی کلافه کننده هست.
پیکو فایل هم سایت خوبی هست و کیفیت خوبی داره چون به نسبت پرشین گیگ حجم کمتری رو در اختیار کاربران قرار میده و بهتر میتونه پشتیبانی کنه.
موفق باشید
آخه سایت پیکو فایل 1 گیگ بیشتر نمیده
یعنی شما می گید ممکنه فایلهام حذف بشه؟؟؟
راستی نظرتون در مورد سایت آپلود بوی چیه؟
می شه یه سایتی معرفی کنید که اولا هیچ وقت فایل هام پاک نشه بعدش هم حجم زیادی بده؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
آخه سایت پیکو فایل 1 گیگ بیشتر نمیده
یعنی شما می گید ممکنه فایلهام حذف بشه؟؟؟
راستی نظرتون در مورد سایت آپلود بوی چیه؟
می شه یه سایتی معرفی کنید که اولا هیچ وقت فایل هام پاک نشه بعدش هم حجم زیادی بده؟

دوست عزیز من خودم چندسالی میشه که پرشین گیگ استفاده میکنم ولی هنوز هیچکدوم از فایل هام حذف نشده :چشمک:
پرشین گیگ گاهی سرعتش پایین میاد ولی درکل این مدتی که ازش استفاده کردم بد نبوده

بالا