مواد لازم
بادنجان يك و نيم كيلوگرم
گردو ساييده 300 گرم
انار ترش دانهشده يك پيمانه
چوچاق (سبزي محلي) دو قاشق سوپخوري
سير چهار حبه
نمك و فلفل به ميزان لازم
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]کال کباب گیلانطرز تهيه
ابتدا بادنجانها را روي شعله گاز يا زغال كبابي كنيد. سپس پوست آن را جدا كرده و بكوبيد تا له شود. بعد گردوها را آسياب كرده با بادنجان مخلوط كنيد. انار را با چوچاق و سير آسياب كنيد و به مخلوط بالا بيفزاييد و در انتها نمك و فلفل اضافه كرده و يك دور كامل ميكس و با برنج سرو كنيد.
نكته :براي اينكه ميزان ترشي غذا كم شود ميتوان يك تا دو قاشق سوپخوري از انار آن كم كنيد.ميتوان گردو را تا حدي كه دندانگير باشد آسياب كرد.
بادنجان يك و نيم كيلوگرم
گردو ساييده 300 گرم
انار ترش دانهشده يك پيمانه
چوچاق (سبزي محلي) دو قاشق سوپخوري
سير چهار حبه
نمك و فلفل به ميزان لازم

ابتدا بادنجانها را روي شعله گاز يا زغال كبابي كنيد. سپس پوست آن را جدا كرده و بكوبيد تا له شود. بعد گردوها را آسياب كرده با بادنجان مخلوط كنيد. انار را با چوچاق و سير آسياب كنيد و به مخلوط بالا بيفزاييد و در انتها نمك و فلفل اضافه كرده و يك دور كامل ميكس و با برنج سرو كنيد.
نكته :براي اينكه ميزان ترشي غذا كم شود ميتوان يك تا دو قاشق سوپخوري از انار آن كم كنيد.ميتوان گردو را تا حدي كه دندانگير باشد آسياب كرد.