• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کاکا:از مورينيو به خاطر محبت هايي كه به من داشته سپاسگزارم

ahmadfononi

معاونت انجمن
مي دانم که بايد دل هواداران را به دست آورم . اميدوارم که با زمان و بازيهاي خوب بتوانم اين کار را انجام دهم
00016491.jpg

کاکا گفت که دو گلي که در سن مامس در برد تيمش از روي نقطه پنالتي زده است ، براي اعتماد به نفسش "خيلي مهم " بوده است . کاکا به هواداران رئال مادريد حق داد که از او انتقاد کنند و گفت که مي خواهد که قلوب آنها را "فتح " کند .
او گفت :" مي دانم که بايد دل هواداران را به دست آورم . اميدوارم که با زمان و بازيهاي خوب بتوانم اين کار را انجام دهم . " بازيکن برزيلي گفت که "رئال مادريد مي تواند بارسلونا را شکست دهد " و اين امر در چهار بازي آتي هم محتمل است چرا که "هيچ باشگاهي شکست ناپذير نيست . "
به گزارش مرجع خبري رئال مادريد اين هافبک سپس گفت که رابطه اش با خوزه مورينيو "بسيار خوب است " و افزود :" مربي به من خيلي کمک کرده است و از او به خاطر محبت هايي که به من داشته سپاسگزارم . "
در پايان کاکا ، هيچ اولويتي را براي تورنمنت هايي که تيم در آن حاضر است تعيين نکرد و گفت که از ميان ليگ ، چمپيونزليگ و کوپا دل ري روي هيچ کدام تکيه خاصي ندارد .

بالا