• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کاکا: برد مقابل سلتيک به ميلان روحيه داد

sinaet

متخصص بخش فوتبال
کاکا: برد مقابل سلتيک به ميلان روحيه داد
[h=2] کاکا، ستاره برزيلي باشگاه ميلان براين باور است که برد 0-3تيمش مقابل سلتيک ، به منزله افزايش روحيه او و هم تيمي هايش در ادامه مسير اين فصل خواهد بود.

[TD="align: left"]
00945685.jpg
[/TD]

روسونري فصلي پرفراز و نشيب را پشت سرمي گذارد و درحال حاضر در رده سيزدهم جدول سري آ قرار دارد. اين تيم ديشب در دور پنجم رقابتهاي گروهي ليگ قهرمانان اروپا توانست به برد ارزشمندي مقابل سلتيک دست بيابد که اين اولين برد اين تيم در هشت بازي اخيرش در تمام تورنمنت ها بود.

کاکا براين باور است که او و هم تيمي هايش مي توانند از اين نتيجه روحيه گرفته و اين روحيه را در رقابت هاي ليگ ايتاليا به کار بگيرند.

به گزارش گل، کاکاي 31 ساله به خبرنگاران گفت:«اين برد بدون درنظر داشتن نتايج قبلي، واقعا مهم بود. اين يک برد حياتي بود و ما توانستيم به نتيجه اي که مي خواستيم برسيم. از نظر من بزرگترين سورپرايز، نتيجه بازي سه شنبه بود. اصلا توقع نداشتم که اين طور به پيروزي برسيم ولي اين نشان دهنده شيوه خوب بازي تيم ماست.ما به شدت تلاش کرديم تا به نتيجه خوبي برسيم و در نهايت هم نتيجه عادلانه اي رقم خورد.ما شايستگي اين برد را داشتيم.»

کاکا در ادامه صحبت هايش گفت:« مي دانستيم که حتي اگر دراين بازي به پيروزي برسيم هم بازي سرنوشت سازي مقابل آژاکس خواهيم داشت. اين همان اتفاقي است که رخ داده و حالا سرنوشت ما در دستان خودمان است. ما در خانه بازي خواهيم کرد و مي توانيم نتيجه خوبي بگيريم. يک برد يا حتي يک تساوي براي صعود ما کافي خواهد بود. بردمقابل آژاکس در زمان خوبي از راه رسيده. ما به يک نتيجه خوب نياز داشتيم تا اعتماد به نفسمان را افزايش دهد. من شخصا هرروز حس بهتري دارم و بازي به بازي بهتر مي شوم. از شيوه بازي کردنم راضي و خوشحالم و اوضاع خوب پيش مي رود. گلهاي زيادي خواهم زد.حس خوبي دارم و خوشحالم.»

کاکا در بازي سه شنبه شب گل اول ميلان را با ضربه سر به ثمر رساند و کريستين زاپاتا گل دوم تيمش را با ضربه سر زد و ماريو بالوتلي زننده سومين گل ميلان بود.

بالا