• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کرسی اول با حضور admin

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mortti

کاربر ويژه
fg7vu5x6p1yt2jlk8dh.jpg

سلام شب همگی به خیر...اینم اولین کرسی آزاد اندیشی ایران انجمن با حضور جناب ادمین:

اول بریم سراغ خودتون:

-خودتو معرفی کن!(لطفا خلاصه و مفید)
علی احمدزاده 26 ساله. مدرک کارشناسی حسابداریم رو گرفتم و الان مشغول تحصیل در مقطع ارشد رشته مدیریت هستیم.

-تا چه حد غم رو تحمل میکنی؟
در این مورد تحمل خیلی بالایی دارم!

-شکست چه جوریاست؟(از هر نوعش)
اسم نرسیدن به هدف رو میشه شکست گذاشت ولی بقیه ی موارد رو نه!

-سرنوشت به آدما ظلم می کنه یا آدما به سرنوشتشون؟
هردو بهم!

-درباره محل زندگیت بگو؟
مرند رو خیلی دوست دارم، هوای بسیار لطیف و کوهستانی و تمیز، جاذبه های گردشگری خوب، نزدیک به دو مرز آزربایجان و ترکیه، مردمان نسبتاً با فرهنگ، باغات پر میوه و سرسبز.

-یکی از شعرایی که خودت گفتی و خیلی دوسش داری برامون بذار!
چیزی یادم نمیاد، احتمالاً شعرش خیلی طولانی بوده یادم نیست!
:بدجنس:
-با اینا یه شعر بگو!
خیانت:
عشق:
خدا:
شب:
غصه:
اشک:
چشم:

الان چیزی به ذهنم نرسید، مناسب تر دیدم جواب خالی باشه تا اینکه بخوام از گوکل سرچ کنم!

خوب بریم سراغ انجمن؟
یعنی اگه بگم نریم نمیریم!؟
:بدجنس:
-بیشتر به کدوم بخش انجمن سر میزنی؟
واقعیتاً مجبور هستم به همه ی انجمن ها سر بزنم، ولی اگر منظورتون علاقه هست من مباحث مطرح شده در تالار وب مستر هارو بیشتر علاقمند به خواندن هستم. البته فکر میکنم هنوز این تالار پیشرفت در حدی که باید رو نکرده و در این زمینه تصمیم به برنامه ریزی دارم.

-کدوم بخش ها رو دوست داری و کدوم بخش ها رو نه؟با دلیل؟
بخش دوست داشتنی تر رو گفتم، علاوه بر اون مباحث مطرح شده در بخش تالار های وبلاگ نویسان و کامپیوترهم برام جذاب تر هستند. اما واقعیتاً از همون اولین روزهای فعالیتم که تاپیک های نفر قبلی وارد مباحث فروم ها شدند از اونها کمی بیزار هستم! بنابراین با مباحث بخش تاپیک های دنباله دار که پیشوند و پسوند نفر قبلی دارند رابطه ی خوبی ندارم.

-به نظرت همه چیز تو انجمن همون طوری هست که باید باشه ؟
نه، ما تلاش میکنیم که باشه و هر ماهی که بیشتر به این هدف نزدیکتر هستیم بنده خوشحال تر و هرماهی که دورتر میشیم نارضاتر!
مطمئناً هیچ وقت همه چیز در انجمن به صورت مطلق همانطوری که باید باشه نخواهد بود، چون جو انجمن ثابت نیست و ما هر ماه و گاهاً هر هفته مجبوریم برای جو جدیدی که شکل میگره یک نوع تلاش از زاویه ی متفاوت و با سیاست خاص داشته باشیم.

-کدوم بخش ها فعالیت خوبی دارند و کدوم ضعیف ترن؟
خب این هم یک امر مطلق نیست و به صورت ماهانه معمولاً تغییر میکنه. ما تاپیک ها و بخش معرفی برترین هارو جدیداً در انجمن راه اندازی کردیم که در قسمت اعلانات بالای انجمن هم موارد برتر هر ماه لیست میشوند. در حال حاضر بخش های خانه و خانواده و سینما و هنر و هواشناسی و راهی تا خدا فعال تر هستند. مدتی هست که تالار خودرو و تالار کامپیوتر غیر فعال تر به نسبت گذشته شده اند در حالی که در گذشته از تالار های فعال ما بودند.

-کسی رو الکی اذیت کردی؟مثلا تذکر الکی برای گرفتن حال طرف یا حذف کردن پست ها یا شاید هم اخراج کردن کسی بی مورد یا از سر تلافی کردن و بعدش عذاب وجدان بگیری؟
نه چون مرتب در معرض قضاوت دیگران هستیم و اگر بخواهیم هم نمیتونیم بی دلیل مدیریتی رو انجام بدیم، به عنوان مثال در مورد اخراج کاربران یک دوره آنقدر تعداد پیام های خصوصی ارسال شده بعد از اخراج کاربران توسط سایر کاربران به من زیاد میشد که مجبور به ایجاد تاپیکی شدیم که در اون دلایل اخراج کاربران رو به صورت عمومی اعلام کنیم. (دوستان در پیام خصوصی دلیل خراج کاربر اخراج شده رو سوال میکردند)

-نظرت درباره کاربرای عادی؟ (درجه کاربری غیر از مدیران) فقط برا لایک پستا خوبن نه؟
اکثر مدیران ما کاربران ویژه ای هستند که فعالیت بالایی رو در بخشی خاص داشتند. در واقع سیاست اصلی ما در ایران انجمن ایجاد یک مرحله ی توقف قبل از مدیریت در گروه کاربری کاربران ویژه هست تا از اخلاق و فعالیت مدیران عزیزمون مطلع بشیم.
منتها در رابطه با کاربران ساده ی سایت حق با شماست اما در فکر این هستیم که در این مورد هم یک سیاست گذاری جدیدی رو داشته باشیم.

-دوست داری چه تغییری توی انجمن انجام بشه؟
تغییرات زیادی هست منتها مهمترینشون که مدتی هست با بیشتر شدن تعداد کاربران سایت به چشم میخوره و برای من خیلی خسته کننده هم شده تغییر در نحوه ی مدیریت کلی انجمن و استفاده از توان گروهی هست. به نظر میرسه دیگر زمان مدیریت توسط دو الی چند نفر معدود در ایران انجمن تمام شده باشه. مدتی هست که در این زمینه تلاش میکنیم و تا الان راضی هستم از نحوه ی پیشرفت کار ولی هنوز راه زیادی باقی هست. امیدوارم تا رسیدن به این هدف خستگی فعلی در حدی به من امون بده که به بیزاری تبدیل نشه!

-برای هر یک از توصیف های زیر یک مدیر و یک کاربر رو انتخاب کن:
فقط یک مورد تونستم برای یکی از این موارد پیدا کنم، بقیه موارد طوری هستند که باید اسم چندین نفر رو در جلوی اونها نوشت. فکر میکنم این یک موردی رو هم که نوشتم همگی دوستان بلا استثنا با من موابق باشند!
:giggle:
فعال و پر تلاش:
کم فعالیت :
بد اخلاق:
مهربون و دلسوز:
مدیریت برازند شه:
شوخ و خوشحال:
صفرمید!:خنده2:
دلتنگشم:

-شده توی انجمن عاشق بشی؟
نه! فکر میکنم عشقی که توی انجمن شکل بگیره توی یک سایت دیگر هم احتمال داره از بین بره! مثل عشق خیابانی که تو یک خیابان شکل میگیره و تو خیابان بعدی فراموش میشه! اینطور نیست؟!

- چرا رنگ ادمین قرمز؟
خب روانشناسی رنگ قرمز در عین رسمیت، جدیت رو هم شامل میشه.

-یه نقد جدی در مورد خودتون؟
اگر منظورتون مربوط به من و انجمن هست، ار اونجایی که من از کوچکی خیلی به مدیریت علاقه داشتم و دارم و نهایت تلاشم رو به صورت کلی برای داشتن یک زندگی مدیریت شده میکنم، زمان هایی که اصول مدیریتی رو کنار میگذارم و احساسات روی تصمیمات من اثر میگذارند از ضعیف ترین لحظات زندگیم هستند! چون عموماً نتیجه چیزی نمیشه که تحت مدیریت من باشه و من از این موضوع ذاتاً بیزار هستم!

-ایران انجمن یه انتقاد و یه تمجید؟
گاهاً خیلی خاله زنکی میشیم!

نظرت چیه :

-یه کاربر دستنوشته های خودشو تو یه تاپیک گذاشت و تو اون دستنوشته دو تا کلمه gf & bf بودش بعدش این دو تا کلمه ویرایش شدش...فکر کنم علتش بد آموزی بودش)): الان کیه ندونه معنی این دوتا کلمه چیه... اصن کیه که نداشته باشه:) به نظرت سختگیرانه نبودش؟

خب در حالی که داشتم این متن رو میخوندم همزمان یک ضرب المثلی به ذهنم نشست! تو مو بینی و من پیچش مو. واقعیتاً من چندین بار به معنی واقعی این جمله در همینجا رسیدم. مطمئناً برای اکثر افراد این موضع انقدر ساده میرسه که گفتید اما برای من نه! نمیدونم تابحال به این موضوع فکر کردید که چطور میشه در یک جامعه ی مجازی که هیچ کس کسی رو نمیبینه و اکثراً افراد ناشناس هستند یک فرد و یا یک گروه از مدیران چطور میتونند قوانین مد نظرشون رو اونجا حاکم کنند؟! شما میدونید که با انجام تنها یک کار ساده میشه آی پی رو تغییر داد و ناشناس ترین فرد روی زمین شد! بماند که در اینترنت ایران کلاً افراد آی پی ثابتی هم ندارند! موضوعات اینچنین برای بسیاری از دوستان فقط یک یا چند کلمه ی ساده هست اما برای کسی که تصمیم گیر هست به معنی آغاز یک روال همه گیر، ایجاد مباحث بعدی غیر قابل کنترل، فراهم شدن شرایط ایجاد روابط پر دردسر و... هست. علت اصلی بد آموزی نیست بلکه علت اصلی برداشتن اولین قدم در یک مسیر پر دردسر هست. یاد جکی افتادم که پدرم گاهاً میگه، معلمی که شدیداً شاگردش رو تنبیه میکرد تا بگه الف ولی شاگر چون میدونست بعدش باید بگه ب از گفتن الف سر باز میزد!
:خنده2:

-محرم سال قبل یکی از دوستام تاپیکی با عنوان" موضوع انشاء: محرم "زد (البته یه انجمن دیگه)و تو اولین پستش یه داستان کوتاه نوشت که خیلی زیبا بودش و تلنگری به شیوه و برگزاری مراسمات محرم بودش و آخر داستان از همه خواست که تو اون موضوع بحث و گفتگو کنن.واقعا بحث خوبی شکل گرفت بچه ها استقبال خوبی داشتن...بحثشون فقط نوشتن یه کلمه موافقم یا مخالفم نبود رو موضوع حساسیت به خرج میدادن و جوابای چند خطی یا یا حتی یه صفحه ای میدادن...بعد یه مدت اون انجمن یه دو هفته ای ***** بودش و گفته شد یکی از علتاش همین تاپیک بودش...چرا همه فکر میکنن جوونا دیگه احترامی برا مقدسات قائل نیستن و خیلی راحت قضاوتمون میکنن؟
اول این رو بر اساس یک تجربه ی کاملاً حرفه ای و واقعی به شما بگم که بسیار نادر هست تا یک انجمنی رو فقط به دلیل وجود یک تاپیک فیـلتر کنند. در فیـلتر سایت هایی که به صورت جامعه ی مجازی هستند روال کلی و فرهنگ کلی که در اون جامعه ی مجازی شکل گرفته (مجموعه ای از مباحث و تاپیک ها) موثر هستند. و در صورتی که یک یا دو تاپیک دچار مشکل باشند فقط برخورد در حد تذکر هست...
در مورد بخش آخر سوالتون هم اونها حق دارند و هم ما! فکر میکنم سوء تفاهم های بین دو نسل این روزها بسیار شده. مسئولین رو بگذاریم کنار انصافاً این روزها چقدر سوء تفاهم ها بین ما و والدین مون زیاد شده.

_ نظرت راجع به گشت ارشاد و نحوه عملکردشون چیه؟
-کلا فکر میکنی کار درستیه که با زور اخلاق رو ترویج بدیم؟

نه، ولی این عادت شده برای ما دوست عزیز. همونطور که شما با بخش دوم همین سوالتون مانند دو سوال قبلی به زور میخواید پاسخ مورد نظر خودتون رو بگیرید. اگر با انصاف قضاوت کنیم این یک فرهنگ کلی شده بین ما، گشت ارشادی ها هم یکی از بین همین جامعه و فرهنگ و ما هستند.

- چرا انجمن تحت مدیریت شما اینقدر محافظه کار، ترسو و سخت گیره؟ ما برای ایجاد همین تاپیک مجبور شدیم کلی با مدیریت بخش مربوطش گفتگو کنیم تا راضی بشه و اجازه بده ما ایجادش کنیم تازه اونم با شرطو شروط یا توی بخش عکس اول باید مدیرا تاپیکو ببینن بعد ارسالش کنن، لطفا نگید که اخلاق مدار هستیم و بخاطر اونه، چون فکر میکنم خودتونم موافق نباشید که بشه با زور اخلاق رو ترویج داد. (البته نظر شما حتی اگه خلاف نظر من هم باشه کاملا قابل احترامه)
در یکی از سوال های قبلی مفصل توضیح دادم. الف، ب تا روخوانی...
و اما در مورد این بخش از سوالتون "چون فکر میکنم خودتونم موافق نباشید که بشه با زور اخلاق رو ترویج داد" نه اصلاً موافق نیستم. ما حق داریم فضایی رو که علاقه به فعالیت در اون رو داریم رو انتخاب کنیم. اینکه با زور نشه اخلاق رو ترویج کرد هیچ وقت دلیل نمیشه من خودم به هر قیمتی سعی کنم در جایی که علاقه به اون ندارم فعالیت داشته باشم.
یک سوالی مطرح میکنم که جوابش هم در روی اون طرح شده، شما یک جوان یا یک پدر یا مادر یا همسری رو تصور کنید که دوست داره خودش و یا فرزندش و یا همسرش در یک محیطی متفاوت با محیط آزاد و بدون کنترلی مثل فیـس بوک و بسیاری از سات های اینچنین فعالیت کنه، آیا شما این حق رو برای این عزیز قائل هستید؟ کاربران آزاد هستند که دست به انتخاب بزنند و بر اساس روحیات خودشون تصمیم بگیرند. زمانی کار خراب است که اجبار باشد.
سایت هایی که برای شما آزاد مطلق رو دارند بسیار زیادند.
اما در مورد ایجاد این تاپیک یا موارد اینچنین. باز این موضوعی هست که احتمالاً اکثر کاربران سخت بتونید درکش کنند و باید تجربه کرد. مدیریت فضای عمومی یک انجمن اصلاً کار ساده ای نیست.به عنوان یک مثال کاملاً بدیهی گاها یک جرقه، یک اتفاق کوچک یک دلخوری بین دو نفر خیلی آسان میتونه تبدیل بشه به جنگ گروهی و مشکلاتی که هیچ وقت قابل حل نخواهند بود!

- فکر نمیکنید این سخت گیری ها خلاقیت و انعطاف پذیری رو از انجمن میگیره و همه اعضا رو توی یه چارچوب تنگ و مشخص فرو میبره؟
خب اتفاقاً هدف ایجاد یک چهارچوب هست. و باید فکر کنیم این شیوه جلوی خلاقیت در چه زمینه ای رو میگره!؟ خلاقیت علمی و یا فرهنگی؟! از یک نگاه میشه این چهارچوب رو به شکل یک زندان دید و از نگاه دیگر میشه این چهارچوب رو به شکل یک آرامش خاص و امنیت بیشتر و تمرکز بهتر دید. از سمت دیگر نباید فراموش کرد که ما یک انجمن علمی هستیم و اکثراً در پی جستجوی یک مشکل و یا سوال علمی وارد تاپیکی شدیم و بعد اقدام به فعالیت کردیم و یا اینکه با ارسال تاپیک ها رشد میکنیم و مطرح میشیم و... پس میشه گفت ما انسان های فرهنگی هستیم و با دلیل فرهنگی و یا آموزشی وارد این سایت شدیم. درست مثل این میمونه که بگیم در یک دانشگاه فکر نمیکنید اینجا دانشجویان روی نیکت های سف و سخت می نشینند و این باعث سختیشون میشه و بهتر هست از لحاف و تشک استفاده کنیم!
:خنده2:
ما هدفمون فرهنگی و آموزشی هست هرچند که شاید هیچگاه نتونیم کامل به اون برسیم ولی دقت کنید که گروه های مختلف در جاهای مختلف دنیا و در مراکز مختلف دنیا همه در تاش برای اییجاد چهارچوب مخصوص به خودشون رو دارند. در دانشگاها ایجاد چهارچوب خاص برای رسیدن به هدفی خاص، در مکان های دینی ایجاد چهارچوب های خاص با قوانین خاص برای رسیدن به هدف خاص خودشون، در مراکز پژوهشی و علمی دنیا ایجاد چهارچوب خاص خودشون برای رسیدن به هدف اون جمع. هیچ وقت نباید یک انجمن رو با جایی مثل یاهو مسنجر و یا فیـس بوک و یا حتی کلوپ و فیس نمای خودمون اشتباه گرفت.

-اصن میشه بگی انجمن چیه؟تعریف خودت؟
به نوعی در سوال قبل اشاره کردم: انجمن گروهی جمع شده از افراد علاقمند به موضوعات یک انجمن هستند که برخلاف سایر سیستم هایی که به صورت جامعه ی مجازی عمل میکنند دارای هدف و چهاچوب خاص خودشون هستند. این ویژگی من رو به شدت علاقمند به انجمن های فرومی کرده و مخصوصاً فروم هایی که به صورت تخصصی در زمینه هایی فعالیت میکنند. در مقابل با جوامع مجازی مثل فیـس بوک و گوگل پلاس و یاهو گروپ و کلوپ و... که تقرباً به حاشیه میپردازند رابطه ی خوبی ندارم!

- مریم خانوم چطور ادمین شدن؟ چرا فکر میکنید انجمن باید 2 تا ادمین داشته باشه؟ فکر نمیکنید ایشون بصورت سمبلیک ادمین هستن؟ چون حتما موافق هستین که تصمیم گیرنده نهایی فقط باید 1 نفر باشه.
نه! سمبلیک بودن ایشون چه سودی میتونه برای ما و ایشون و دیگران داشته باشه!
:تعجب:
خب از ابتدای راه اندازی ایران انجمن مریم خانم یکی از افراد موثری بودند که بنده رو در اداره ی بهتر ایران انجمن کمک میکردند. از طرفی هم بنده کارم و در واقع شغل و درآمدم از طریق اینترنت بوده و هست. در حال حاضر بنده مدیر حدود 10 وبسایت هستم که هر کدام در زمینه ای فعال هستند. چیزی که من بارها گفتم که از ابتدای راه اندازی ایران انجمن اکثر تصمیمات و سیاست گذاری ها توسط مریم خانم گرامی صورت گرفته و من اکثراً انجام دهنده یا تکمیل کننده بودم. بگذریم که الان متأسفانه به دلیل شرایط کاری من حدود 90 درصد بار مدیریت ایران انجمن به دوش ایشون افتاده و هرچند که خود ایشون در زمینه ی دیگری فعال هستند لطف میکنند و در این روزها فعالتر در ایران انجمن مارو کمک میکنند.
خب این دلیل اصلی بود و اما چند دلیل مهم دیگر هم بوده، سیاست و حساسیت ما در نظارت کامل بر جو داخلی ایران انجمن، نیاز شدید کاربران ما به پشتیبانی و رفع موارد مختلف، بیشتر بودن تعداد خانم های فعال سایت از آقایان سایت در ایران انجمن، قائل شدن یک حق مساوی با حق آقایان انجمن برای خانم های انجمن تا هیچ وقت بدعت نادرست ایجاد انجمن های اختصاصی برای یک جنس خاص رو رواج ندیم! و یک مورد مهم دیگر، تجربه این رو به ما نشون داد که مسائلی همواره در انجمن بوجود میان که رسیدگی به اونها در تخصص یک خانم هست و نه یک آقا. این موارد مجموعاً باعث شدند از دید مدیریت حرفه ای تر ما چنین تصمیمی رو بگیریم. برای نمونه شما باید از خانم های سایت بپرسید که چه میزان از کارهای مدیریتی اونها توسط کدام یک از مدیران کل سایت صورت میگره تا به جواب سوالتون برسید.

- یکی از تاپیک های جذاب برای کاربرهای هر انجمنی تاپیک های دنباله داره، چرا این بخشو اینقدر محدود کردین؟ طوریکه برای ایجاد یه تاپیک ساده نیاز به طی بروکراسی اداری و گرفتن مجوزه در فروم ها
واقعاً شخصاً از چندین سال پیش که این نوع تاپیک ها در فروم ها رواج پیدا کردند با این تاپیک ها مخالف شدید بودم و هستم. وقت تلف کردن محض هست! مخصوصاً برای ما ایرانی ها که استاد زیاده روی هستیم! شما می پرسید بقیه چه گناهی دارند؟ بنده جواب میدم که هیچ گناهی ندارند، تقرباً اکثر انجمن ها آزادانه پذیرای چنین مباحثی هستند و مشتاقان میتونند از مباحثشون استفاده کنند، منتها بنده علاقمند به مدیریت انجمنی که در اون وقت کاربرانش به نفرات قبلی فرضی تلف میشه ندارم! ایران انجمن هیچ وقت با هدف گرفتن وقت بی مورد از کاربران راه اندازی نشد! کم کم دارم با چت باکس سایت هم دچار مشکل میشم! هرچیزی به حدش خوبه...

- نظر شخصیت در مورد بخش هواشناسی بدون تعارف؟
بدون تعارف، این بخش با امیر محسن عزیز برای من جذاب هست. چون ایشون متخصصانه و به دور از حاشیه در این زمینه فعال هستند. دوستان ما تنها گروه فرومی بودند و هستند که به صورت فعال در زمینه ی هواشناسی در سطح اینترنت ایران فعال بودند و هستند.من از گروه های هواشناسی کشور های دیگری مثل عرب ها و اروپایی ها هم در سایت ها دیدن کردم، امیدوارم روزی بخش هواشناسی ایران هم روز به روز با پست های تخصصی تر شناخته بشه و متخصصین دور هم جع بشند برای کسب تخصص و نه گذران وقت.

- و اما ایران انجمن 3 ساله شد . . .

- چیشد که به فکر ایجاد انجمن افتادی؟
با مسدود شد انجمن قبلی و بیخانمان اینترنتی شدن دوستانمون!

- در نهایت چه تصوری برای آینده انجمت داری؟
این انجمن برای من نیست و ذره ای تعلق به من ندارد! اما امیدوارم و تلاش میکنم برای روزی که بتونیم با کمک همگی عزیزان سیاست متفاوت و اخلاق محوری رو که در ایران انجمن شروع کردیم و دست به گزینش زدیم رو بتونیم ادامه بدیم و در کمال آزادی در مقابل جامعه های مجازی مانند فیـس بوک که نقد بر شیوه ی اونها دارم شیوه ی برعکس اون شیوه رو که در ایران انجمن شروع کردیم، بیشتر گسترش بدیم.

- تجربه دیدن اعضا در نمایشگاه کتاب چقدر موثر بوده برات؟
در نمایشگاه کتاب و دیگری نمایشگاه رسانه های دیجیتال بود. هرچقدر روابط بین اعضا رو به نحو درست مطلوب تر میکنیم شاهد گرمی و دوستی های عمیق تر و بهتر در انجمن هستیم.

- در آخر سوالاتم تشکر میکنم بابت حمایت و تبلیغ از موسسه محک، انجمن کارو سرمایه وتجارت و روحیه انتقاد پذیریت بابت تاپیکی که درمورد رفتن از این انجمن به انجمن دیگه ای زده شده بود ولی پاک نشد.
-نظرت راجع به کرسی چیه؟

خیلی خوب و خاص هست. منتها بعضی از سوالاتش به نظر من با رعایت اصول آزادی بیان نوشته نشدند، یعنی انگار طراحی شدند که یک پاسخ مشخص که طراح سوال میخواد رو به دنبال داشته باشند.

میتونه ینی جا داره داغتر از این بشه؟
بله، هیچ مطلقی در این دنیا وجود نداره! بخش مربوط به سوالاتی که مربوط به انجمن بودند رو بیشتر پسندیدم و از این بابت عرض میکنم که خاص بودند.

-تو سه خط حرف دلتون رو بزنید؟(در رابطه با انجمن باشه...لطفا)
امیدوارم دوستان کمی و کاستی ها و ضعف هارو بر ما ببخشند. ما از ابتدای راه اندازی این سایت هیچ وقت نگاه کسب درآمد و راه اندازی کسب و کار رو از طریق ایران انجمن نداشتیم. سعی کردیم شیوه ی نو و متفاوتی رو نسبت به دیگران ارائه بدیم اما مطمئن هستم که کم و کاستی کم نبوده. فکر کنم کوتاه شد باز هم باید بنویسم که بشه سه سطر!
:giggle:

- من سوالات بیشتری هم دارم ، اما ماهیت کرسی ازاد اندیشی دیگه بیشتر از این اجازه نمیده، شاید برای اولین بار نیاز شد کرسی دو قسمتی با حضور شما داشته باشیم.

mortti

کاربر ويژه
دوستان نظر و پیشنهادی در رابطه با این کرسی ،سوالات و پاسخها و کلا کرسی و نحوه برگزاری دارید در همین تاپیک بگید خوشحال میشیم :احترام::گل:

در ضمن در پایان هر کرسی میتونید نظراتتون رو در رابطه با همون کرسی بگید و تا گذاشتن کرسی بعدی وقت دارید و بعد گذاشتن کرسی بعدی تاپیک بسته میشه...ممنونم
:گل:

Ali

کاربر ويژه
ممنون، کرسی خوب بود، نفرات بعدی هم اعلام کنید لطفا ، من خودم شخصا دوست دارم شرکت کنم :گل:

Narsisa

کاربر ويژه
خیلی خوب بود آقا مرتضی.شما و دست اندرکارانتون خسته نباشید:fatemeh::39:از جناب ادمینم به خاطر جوابای کاملشون تشکر میکنم:104:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام:احترام:ممنون از مرتتی عزیز بابت این تاپیک زیبا و خیلی جالب:4:کلا برامن جذاب بود مخصوصا وقتی که دیدم برا ادمین خان هست:گل:خوشحال شدم که بیشتر با خصوصیات! ادمین خان و علایقشون آشنا شدم:گل:ممنون از شما و ادمین خان:احترام:
-دوست داری چه تغییری توی انجمن انجام بشه؟تغییرات زیادی هست منتها مهمترینشون که مدتی هست با بیشتر شدن تعداد کاربران سایت به چشم میخوره و برای من خیلی خسته کننده هم شده تغییر در نحوه ی مدیریت کلی انجمن و استفاده از توان گروهی هست. به نظر میرسه دیگر زمان مدیریت توسط دو الی چند نفر معدود در ایران انجمن تمام شده باشه. مدتی هست که در این زمینه تلاش میکنیم و تا الان راضی هستم از نحوه ی پیشرفت کار ولی هنوز راه زیادی باقی هست. امیدوارم تا رسیدن به این هدف خستگی فعلی در حدی به من امون بده که به بیزاری تبدیل نشه!
:احترام::دعا:
-برای هر یک از توصیف های زیر یک مدیر و یک کاربر رو انتخاب کن:فقط یک مورد تونستم برای یکی از این موارد پیدا کنم، بقیه موارد طوری هستند که باید اسم چندین نفر رو در جلوی اونها نوشت. فکر میکنم این یک موردی رو هم که نوشتم همگی دوستان بلا استثنا با من موابق باشند!فعال و پر تلاش: Mrs zahra :giggle:کم فعالیت : Maryamخانومبد اخلاق: adminخانمهربون و دلسوز: زهرا هجرتی:خنده2:مدیریت برازند شه: زهراهجرتی و Mrs zahra :giggle:شوخ و خوشحال: صفرمید!:خنده2:
:سوت:.....................فقط شوخی کردما ناراحت نشید:احترام::4::6:[MENTION=1]admin[/MENTION][MENTION=3]Maryam[/MENTION]:5::giggle:بازم ممنون از زحماتتون:گل:

آخرین ویرایش:

mortti

کاربر ويژه
ممنون، کرسی خوب بود، نفرات بعدی هم اعلام کنید لطفا ، من خودم شخصا دوست دارم شرکت کنم :گل:
تشکر از لطفتون:گل:...نفر بعدی دریا خانم مدیر بخش گفتگوی آزاد هستند و بعد اون آقا منصور که درخواست دادند...شما هم بر روی چشم:گل:
برای آشنایی با نحوه انتخاب و برگزاری کرسی میتونید به لینک زیر مراجعه کنید:

<<<کرسی آزاد اندیشی ایران انجمن>>>

:نیش:

درکل به نظرم جالبه این کرسی :بله:
با تشکر :گل:

ممنون از لطفتون:گل:

خیلی خوب بود آقا مرتضی.شما و دست اندرکارانتون خسته نباشید:fatemeh::39:از جناب ادمینم به خاطر جوابای کاملشون تشکر میکنم:104:

خیلی ممنون نرگس خانم:گل:

سلام:احترام:ممنون از مرتتی عزیز بابت این تاپیک زیبا و خیلی جالب:4:کلا برامن جذاب بود مخصوصا وقتی که دیدم برا ادمین خان هست:گل:خوشحال شدم که بیشتر با خصوصیات! ادمین خان و علایقشون آشنا شدم:گل:ممنون از شما و ادمین خان:احترام::احترام::دعا::سوت:.....................فقط شوخی کردما ناراحت نشید:احترام::4::6:mad:admin@Maryam:5::giggle:بازم ممنون از زحماتتون:گل:

تشکر زهرا خانم..لطف دارید:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا