سلام شب همگی به خیر...کرسی سوم با حضور فاطمه خانم
اول بریم سراغ خودتون:
خودتو معرفی کن!(لطفا خلاصه و مفید) فاطمه 26 ساله دانشجو
- درباره محل زندگیت بگو؟شارجه- امارات- کنار دریاست, معمولا خیلی گرمه ولی زمستوناش قشنگه
- یکی از شعرای خودت که خیلی دوسش داری رو بگو! شاعر نیستم- راستش یه بار عصبی شدم یه شعر گفتم روم نمیشه بنویسم
- عزیزت بر اثر یه حادثه فوت میشه، اگه رضایت ندی طرف اعدام میشه، چیکار میکنی؟ خدا نکنه! این موقعیت خیلی سختیه ولی اگه بدونم طرف پشیمونه و در کل آدم بدی نبوده احتمال زیاد رضایت بدم.
- کارت اهدای عضو داری؟ هر جوابی که میدی دلیلش رو بگو! چند سال پیش ثبت نام کردم آدرس یکی از دوستامو دادم اونجا بفرستن ولی خبری نشد. خب چون اهدای عضو کار مثبتیه
- ادب مرد به ز دولت اوست؟ صد در صد
-تو دانشگاهتون کرسی آزاد اندیشی برگزار شده؟اگه شده شرکت کردید؟موضوعش چی بوده؟ نمی دونم شاید- متاسفانه برنامه های خارج از درس دانشگاه رو دنبال نمی کنم. ولی یادمه یه بار تو تابلو خوندم موضوع بحثشون فیس بوک بود
-کلا نظرتون در مورد ایجاد چنین فضاهایی برا دانشجوها چیه؟ خیلی عالیه- حتما باید باشه و خوبه دانشجویان شرکت کنند :خجالت:
- اولین چیزی که برای لغات زیر به ذهنت میرسه بگو؟
سرطان: بیماری- ضعف- مرگ تدریجی- وسیله مرگ دخترعموم
عشق: آسمانیشو دریابیم
جوونی: انرژی و فعالیت
زمان: باید قدرشو دونست
سرنوشت: تلاشمو بکنم و خیلی دعا کنم دیگه هر چی خودش بخواد
بارون: پاکی، برکت
خوب بریم سراغ انجمن؟ بریم
- بیشتر به کدوم بخش انجمن سر میزنی؟ ادبیات، راهی تا خدا، صندلی داغ
- کدوم بخش ها رو دوست داری و کدوم بخش ها رو نه؟با دلیل؟ همون بخشایی که مدیرشم بیشتر دوست دارم
راهی تا خدا چون خدا رو دوست دارم و همیشه نسبت به مسائل مذهبی علاقمند بودم
ادبیات چون توش شعر هست، حکمت هست، معرفت هست، احساس هست...
صندلی داغ چون از اون طریق بیشتر دوستان رو میشناسم
بخشایی که ازش چیزی نمی دونم رو علاقه ندارم. لزومی به نام بردن نیست چون اصلا توجه ندارم کجان و کدوم بخشن
- به نظرت همه چیز تو انجمن همون طوری هست که باید باشه ؟ همیشه میشه بهتر شد- مهم اینه که به سمت جلو باشه که خوشبختانه همینطوره
- کدوم بخش ها فعالیت خوبی دارند و کدوم ضعیف ترن؟هواشناسی فعالیتشون زیاده و ضعیف تر هم نمی دونم از همه بخشا سر در نمیارم
-مدیریتِ کدوم یکی از بخش هایی که مدیرشون هستین سخت تر هست و نیاز به وقت بیشتری داره؟ ادبیات- چون بخشبندیش به نسبت تخصصی تره
-چند تا از تاپیک هایی که در بخش هایی که مدیریتشون رو بر عهده دارید از نظر خودتون زیبا و مفید هستن رو نام ببرید به همراه دلیل.
صندلی داغ که همه تاپیک های دوستان زیبا و مفیدتد
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=72253
کمک کردن برام خیلی زیباست.
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=36562
تو این تاپیک از علم دوستان استفاده می کنم و خوندن گفتگوی تخصصی دوستان برام لذت بخشه
-میشه تفاوت این بخش ها با هم رو توضیح بدید؟
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=1360
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=1191
بخش اعیاد ویژه اعیاد مذهبیه مثل عید فطر، عید قربان، میلاد حضرت مسیح و ...
بخش تبریک ها هم شامل هر مناسبتی میشه که میشه تبریک گفت مثل عید نوروز
-در تاپیک انتقادات و پیشنهادات از اینکه پست اول تاپیک های دنبال دار در اول صفحه نمایش داده بشه استقبال کردین...به نظرتون این امکان برای تمامی تاپیک های بخش ادبیات کارآمد هست؟نه همه- همونجا گفتم اگه بشه امکانش اختیاری باشه بهتره و اگه هم نمیشه خب بودنش بهتر از نبودنشه
- فک میکنی چقد تو انجمن محبوب باشی؟ تا حد کمی
- تا حالا توی گرد همایی های انجمن بودی؟ اگه نه دلیلش رو بگو لطفا!؟ گردهمایی ریدکال فقط امکانشو داشتم که شرکت کردم- راهم دوره
- دوس داری کدوم یکی از بچه ها رو از نزدیک ببینی؟ دیدار هر دوستی غنیمته اما مریم، نگار و سولماز عزیز رو خیلی دوست دارم ببینم
- احساس پشیمونی نمیکنی از اینکه اینهمه وقتت رو صرف انجمن و مدیریتش میکنی؟ اصلا خیلی هم راضیم
- چه حرفی تو انجمن خیلی آزارت داده؟ یک بار چند تا از دوستان یکی از حرفام رو بد برداشت کردند خیلی ناراحت شدم.
- لطفا برامون بگو کیا توی انجمن با هم نسبت فامیلی دارن؟ آقای علی و امین احمدزاده برادرند.
- فک کن 20 سال از امروز گذشته و صاحب یه دختر جوون هستی، اول بگو بینم اسمش چیه؟
- اجازه میدی دخترت (یاپسرت) توی همچین فضاهایی بیاد؟ از خدامه که وقتی دوست داره تو نت سرگرم باشه توی همچین فضایی باشه
- نظرت راجع به عشق مجازی چیه؟اینم یه مدلشه
- بیشتر تو دنیای مجازی زندگی میکنی یا حقیقی؟بینابین شاید:فکر:
-میگن دنیا به سمت دهکده جهانی شدن داره پیش میره و اینترنت این فضا رو در اختیار ما قرار داده تا با ادمای بیشتری در ارتباط باشیمو باهاشون اشنا بشیم و این کارو برای یه ازدواج مناسب آسونتر میکنه، موافقی؟ ادما رو میشه از طریق نت شناخت؟ از مهمترین عوامل ازدواج موفق صداقت و خودشناسیه- اینترنت فقط یکی از صدها راه آشناییه- شناخت آدما از ظریق نت خیلی سختتره چون دروغ گفتن تو نت خیلی راحت تره
- دوس داری ادمین اینجا بشی؟ از ادمین بودن چیزی نمی دونم:نمیدونم: در کل از هر کاری که برام فایده داشته باشه و علاقه داشته باشم استقبال می کنم
- اندازه یه پاراگراف برامون در مورد انجمن و اونچه بهت گذشته تا الان درد و دل کن! حالا چرا فقط درددل؟!
اگه چند روز بد گذشت در عوض روزای خوب زیادی هم داشتم.
من اتفاقی با انجمن آشنا شدم. ابراز محبت زیاد دوستان برام عجیب بود. اوایل قصدم این بود که زیاد با کسی دوست نشم. یادمه وارد چت باکس نمیشدم اما به مرور انجمن اعتماد منو به خودش جلب کرد. چیزی که در اینجا برای من جذابه تلاش مدیران برای حفظ امنیت انجمن هست. آرامش اینجا رو دوست دارم. و اینکه مدیران کل بین خودمون فعالیت دارند و به پبشنهادات و انتقادات جوابگو هستند.
این که همش تعریف شد قرار بود درددل کنمااا:فکر: بزارین فکر کنم:فکر:
آها یکی پیدا کردم. من از دست دوستانی که از دستم می رنجند و دلیلش رو نمیگن بعد یک دفعه با من سرسنگین میشن یا با من دعوا میکنند خیلی دلخور می شم.
-نظرت راجع به کرسی چیه؟خیلی ایده جالبیه
-حرف آخر؟ تشکر می کنم از همگی
-حرف جا مونده؟ :گل:
:گل: