• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کرسی چهارم با حضور Maryam

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TAHEREH

متخصص بخش
fg7vu5x6p1yt2jlk8dh.jpg
مشاهده پیوست 44776
به نام الله
سلام...روزتون بخیر!
با چهارمین کرسی با حضورِ
مریمِ عزیز در خدمتتون هستم:احترام:

سوالاتِ برون انجمنی:giggle::

-خودتو معرفی کن!(لطفا خلاصه و مفید)
سلام! مریم هستم :) تا این حد خلاصه خوبه یا بیشتر بگم؟

-مشغول تحصیل در چه رشته ای هستی؟
الان مشغول تحصیل در رشته گرافیک کامپیوتر هستم.

-تا چه حد غم رو تحمل میکنی؟
من صبرم زیاد هست، غم و تحمل میکنم و با سلاح شادی به جنگش میرم :بدجنس:

-شکست چه جوریاست؟(از هر نوعش)
انسان ها شکست نمیخورند بلکه دست از تلاش بر می دارند!

- تا حالا شکست خوردی؟ اگه اره چیشد که باختی؟ تقصیر کی بود؟ اگه برگردی چیکار میکنی که شکست نخوری؟
شکست برای هر فردی یک معنی میده برای من هم این معنا رو میده: انسان ها شکست نمیخورند بلکه دست از تلاش بر می دارند!

جدیداً در حال جنگ با گوگل هستم و هنوز اعلام شکست نکردم! به نظرم ناعادلانه رتبه سایتم و خراب کرد و من بی گناهم :) اگر برگردم کمی پیش تر تلاشم و بیشتر میکنم!

-سرنوشت به آدما ظلم می کنه یا آدما به سرنوشتشون؟
حالا چرا ظلم! لطفاً خوشبین تر باشید :giggle:

- بنظر خودت چقد شیطونی؟
تا حد متوسط رو به بالا!

- ادرس اون یکی سایت یا فرومتون رو بذارید لطفا
نمیشه آدرس دو تاشون و بدم ؟ یکی کمه :(

- شده کسیو تو زندگیت از دست بدی؟ وقتی از دستش دادی چیکار کردی؟ سعی کردی فراموشش کنی یا اینکه برای بدست اوردنش تلاش کردی؟
بله از دست دادم... اگر میتونستم بدستش بیارم حتماً این کار و میکردم، حیف که ساکن دنیای دیگری شده.

- یه شعر بهمون هدیه بده

همه روز روزه بودن، همه شب نماز کردن
همه ساله حج نمودن، سفر حجاز کردن
ز مدینه تا به کعبه، سر و پا برهنه رفتن
دو لب از برای لبیّک، به وظیفه باز کردن
به مساجد و معابد، همه اعتکاف جستن
ز ملاهی و مناهی، همه احتراز کردن
شب جمعه ها نخفتن، به خدای راز گفتن
ز وجود بی نیازش، طلب نیاز کردن
بخدا که هیچ کس را، ثمر آنقدر نباشد
که به روی نا امیدی ، در بسته باز کردن

شیخ بهایی

- حس میکنم بعضی تاریخا برات خیلی مهمنو مینویسیشون تا یادت نرن، چرا؟
برای شما نیست؟
برای شما همه روزهای تقویمتون شبیه هم هست؟

- منبع در امدت چیه؟
من مشغول به کار هستم و همسرم هم شاغل هست.

- عشق ممکنه توی نت اتفاق بیوفته؟
شاید!

- دیدگاهت بعنوان یه شخص ثالث در مورد ازدواج دو نفر که توی نت با هم اشنا و عاشق همدیگه شدن چیه؟
کوچک تر که بودم بحث داغ روز در مورد آشنایی های خیابانی بود که به ازدواج منتهی میشد.
کمی بزرگ تر که شدم بحث داغ روز در مورد آشنایی در محیط داشنگاه و ازدواج داشنگاهی بود.
و اکنون در مورد آشنایی های اینترنتی که به ازدواج ختم میشوند هست.
ببینید یکی از راه های آشنایی در این دوره و زمانه اینترنت هست، دوستی داشتم که خواستگارانی از سایر نقاط جهان داشت و برای شناخت بیشتر هم از طریق مسنجر با هم در ارتباط بودند، این جلسات درست شبیه جلساتی که در منزل برگزار میشد بود و دو نفر با هم صحبت میکردند برای شناخت بیشتر.
بستگی به نوع دید داره از یک وسیله میشه هم استفاده خوب داشت هم بد.

- نظرت راجع به فیس بوک چیه؟ سرمیزنی بهش؟
بله گاهاً سر میزنم و نمیدونم چرا هر وقت میرم توش با یک محیط پر از انرژی منفی روبرو میشم!
نظرم: فیس بوک محیطی هست فقط برای فان و سرگرمی.

- بنظرت گشت ارشاد شیوه ی موثری برای ترویج یه نوع فرهنگ و پوششه؟
نه نیست.

- یه جمله برای عکس
uo05i820dm1syuqse0yd.jpg
مشاهده پیوست 44778
بازاری که هر بار درش قدم میگذارم خاطرات گذشته ام برام یاد آور میشه!

- نظرت؟
xfi83i8eqfyd2e26mm.jpg
مشاهده پیوست 44779
آدمی که هیچوقت به فکر تغییر زندگیش نیست و دائم در حال در جا زدن هست!
فقط! فقط کمی به تغییر نگرش نیاز داره همین...

- تو سوال بپرس در مورد این عکس
مشاهده پیوست 44780
2zoqpni9ze9tewxoobs.jpg
چرا این نقاشی رنگ نداره؟

- عکس قشنگترین جایی که رفتیو برامون بذار
سال 91 سفری به شهر قمسر واقع در استان کاشان داشتیم، شهری که دیوارهای خونه هاش برعکس همه شهرهایی که تاکنون دیده ام کوتاه بود! و سرسبزیش در دل کویر غافلگیر کننده!
این عکس که و بصورت هنری انداختم! :giggle: نمای داخلی یکی از گلاب فروشی هاست:
مشاهده پیوست 44782

g70jkvyi7rfcpb6evfmo.jpg

- یه عکسم از سفری که بهت خیلی خوش گذشته رو برامون بذار
سفری که خانوادگی به مشهد داشتیم واقعاً عالی بود، این عکس و اون زمان از حرم آقا امام رضا انداختم:

7s5hcquop7s62bqgbbh.jpg

مشاهده پیوست 44783
- از شانست امشب طراح سوالات عکس بازیش گرفته، بده یا خوب؟
خوبه من عاشق عکس هستم.

- یه کلمه

n8ekv719qz535vv5inhc.jpg
مشاهده پیوست 44784
تُرشـــــه :)

- به نظرت از روی این سوالا و جوابات چقدر میتونیم بشناسیمت؟
یعنی من نشناختید هنوز؟
نمیدونم!
تا چه نوع شناختی مد نظرتون باشه...
آدم ها رو نمیشه راحت شناخت اینو مطمئنم!

سوالاتِ درون انجمنی:خنده2::

-بیشتر به کدوم بخش انجمن سر میزنی؟
http://www.iranjoman.com/search.php?searchid=12332

اینجا هم یک بخش محسوب میشه از نظرم!
هر دفعه که وارد انجمن میشم میام اینجا و از ارسال های دوستان بهره مند میشم.

-کدوم بخش ها رو دوست داری و کدوم بخش ها رو نه؟با دلیل؟
همه بخش ها برای من در یک حد هستند! نه علاقه شدید و نه بی علاقگی شدید!

-به نظرت همه چیز تو انجمن همون طوری هست که باید باشه ؟
نه نیست! نظر من اینه که چون انسان کمال طلب هست خیلی سخت راضی میشه و در هر چیزی حد نهایت اون رو جستجو میکنه!

-کدوم بخش ها فعالیت خوبی دارند و کدوم ضعیف ترن؟

هر ماه متغیر هست، ماهانه بخش هایی که فعالیت خوبی دارند در این تاپیک معرفی میشوند.

-کسی رو الکی اذیت کردی؟مثلا تذکر الکی برای گرفتن حال طرف یا حذف کردن پست ها یا شاید هم اخراج کردن کسی بی مورد یا از سر تلافی کردن و بعدش عذاب وجدان بگیری؟

نه بطور عمد موردی نبوده، ولی ناخواسته شاید عزیزان انجمن از دست من ناراحت شده باشند، از همینجا از تک تک کاربران ایران انجمن میخوام که کوتاهی هام و بر من ببخشند:گل:

-دوست داری چه تغییری توی انجمن انجام بشه؟

دوست دارم یک بازبینی اساسی داشته باشیم در انجمن و بخش بندی ها رو مرتب تر و منسجم تر کنیم.

-برای هر یک از توصیف های زیر یک مدیر و یک کاربر رو انتخاب کن:
فعال و پر تلاش:
کم فعالیت :
بد اخلاق:
مهربون و دلسوز:
مدیریت برازند شه:
شوخ و خوشحال:
دلتنگشم:

چرا نباید اسم چند نفر و بگیم؟ :/ چون اسامی که به ذهنم میرسه در مورد گزینه ها تعدادشون بیشتر هست و نمیتونم گلچین کنم از بینشون به همین دلیل از جواب دادن خود داری کردم.

-یه نقد جدی در مورد خودتون؟

منظورتون کادر مدیریتی هست؟
خب منظورتون و واضح تر بگید :)
خودم و در انجمن بخوام نقد کنم، به زمان هایی اشاره میکنم که حجم کارهای مدیریتیم به
حدی میشه که نمیتونم حال دوستانم بپرسم و یا به پیام های پر مهرشون پاسخ بدم، این یعنی ضعف! یعنی اینکه ادم با قبول کردن یک مسئولیت بزرگ نتونه به نحو احسنت به باقی مسئولیت هاش برسه!

-ایران انجمن یه انتقاد و یه تمجید؟
نقد :ایران انجمن انتقادی که ازت دارم اینه که چرا برای بعضی ها شبیه بت میشی؟! در حد خودت بمون یعنی در حد یک انجمن نه چیز دیگه.
تمجید :ایران انجمن و بشکل استراحت گاه میان جاده میبینم که برای مسافرین خسته از زندگی مامن و سرپناه میشه.
خوشحالم از اینکه ایران انجمن باعث میشه برای لحظاتی آدم های خسته از کارهای روزانه از تنش های زندگی بدور باشند.

-میشه بگی انجمن چیه؟تعریف خودت؟

انجمن یعنی جمع یعنی جامعه و جامعه هم یعنی: من + تو = ما
بله درسته مهم این (ما) شدن هست! وقتی انسان ها (من) خودشون و کنار بگذارند جامعه به (ما) تبدیل میشه و اون زمان هست که جامعه قدم در راه آرمانی شدن میگذاره.

-شده از وقتت تو زندگی واقعی بزنی تا بشتر اینجا باشی؟

زندگی واقعی؟!!
متوجه این سوالتون نمیشم! بعضی از سوالاتتون از پایه به نظرم مشکل داره!

-"ادبيات, تاريخ,روانشناسي, نجوم و ستاره شناسی,گالري عكس"
وجود اسمِ تو به عنوانِ مدیر این بخش ها چه معنی ای میده؟مگه مدیر کل مدیری تمام بخش ها نیست؟پس چرا اسمِ تو به عنوان مدیر این بخش ها هست و توو بخش های دیگه نیست؟صرفاً به خاطرِ کمبودِ مدیر برای این بخش ها؟و یا دلیلِ دیگه ای داره؟

5 سوال در یک سوال!
من پایه گذار این بحش ها هستم، به همین دلیل اسم من به عنوان مدیر این بخش ها زده شده.

-شده بیای انجمن و کاری برای انجام دادن(کار مدیریتی منظورمه)نداشته باشی؟
نه همیشه کار هست، منتها گاهی من فرصت نمیکنم به کارهای مدیریتی برسم.

-نظرت نسبت به گردهمایی هایی که برگزار شده چیه؟دوست داری دوباره گردهمایی ای انجام بشه؟

من در یک گردهمایی حضور داشتم، به نظرم برای یک بار تجربه کردنش خوب بود.

- از ادمین سابق پرسیدیم وجود دو ادمین به نظر میاد که یه کار فرمالیته و نمایشی باشه، چون تصمیم گیرنده فقط یه نفره، نظر شما چیه؟
چرا فرمالیه؟ شما خودت حاضر هستی مسئولیتی و بصورت فرمالیته قبول کنی؟ و چه نفعی داره فرمالیته یک نفر ادمین باشه؟ اینها سوالاتی هستند که با خوندن سوال شما به ذهنم خطور کرد!
به نظرتون میشه که یک نفر به تنهایی انجمنی به چنین وسعت و اداره کنه؟ اصلاً وقتش اجازه این کار و میده؟
ایران انجمنی که به اینجا رسیده حاصل همکاری تمامی مدیران اون بوده و هست.

نظر من تقسیم وظایف و همکاری در کارها هست، اینکه کسی یک قسمت از کارها رو به عهده بگیره و دیگری مابقی کارها رو به عهده بگیره خیلی بهتر هست تا یک نفر به تنهایی همه وقتش و صرف راه انداختن امور مرتبط به کاربران انجمن بکنه.
در مورد تصمیم گیری ها ؛ خوب میدونیم مشورت کردن در هر کاری همیشه بهتر از تک روی جواب میده.

- الان دو ادمین داریم یا سه ادمین؟
حالا چرا دو تا یا سه تا؟ بگید پس چند تا؟ تا ادامه رو بگم :)))))

- با کسی توی انجمن نسبت فامیلی داری؟ اگه اره کیا هستن و نسبتاشون چیه؟
بله با خواهرم و دخترم نسبت فامیلی دارم در انجمن، نسبتشون هم خواهرم و دخترم هستند. :لبخند:

- چرا پروفایل شما بعنوان ادمین انجمن بسته اس و فقط دوستاتون میتونن براتون پیغام بذارن؟
سوال شما اینطور معنی میده که ادمین باید مرز های زندگیش و باز بگذاره چون ادمین هست!
پروفایل یک مکان شخصی برای هر کابر هست و مسائل شخصی در اون مطرح میشه.
کسانی که میخواهند با مدیریت سایت در ارتباط باشند میتوانند از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمایند:

http://www.iranjoman.com/sendmessage.php
*نکته مهم اینجاست که برای تماس با مدیریت سایت حتی نیاز نیست عضو انجمن باشید!

- قصه شب 21 اذر سال 90 رو یادته؟ اگه اره از کجا اومده این قصه؟ و منظورت چی بوده ازش؟
بله یادمه! از کتاب داستانی که شب برای دخترم میخوندم متولد شده، میشه از اون داستان برداشت های متفاوتی داشت، در کل داستان ها پر از نکته هستند و برداشت هر خواننده متفاوت!

-حالم بد است مثل زمانی که نيستی !

دردا که تو هميشه همانی که نيستی !

تا چند من غزل بنويسم که هستی و تو

با دلی گرفته بخوانی که نيستی !

من بی تو در غريب ترين شهر عالمم

بی من تو در کجای جهانی که نيستی ...؟
از حال اونموقعت بگو واسمون
میشه حال اون موقع من و از این شعر که توی یاد داشت های کاربریم گذاشتم فهمید، نمیشه؟

- فکر میکنی چرا بارون (ناظم سابق انجمن) نپذیرفت که در کرسی ما شرکت کنه با اینکه دلش خیلی پر بود؟
این سوال و باید از خود بارون عزیز بپرسید.

- ممکنه یه روزی اتفاقایی که برای بارون افتاده برای تو هم تکرار بشه؟
چه اتفاقی؟ شرکت نکردن در کرسی؟
من که شرکت کردم :لبخند:

- پشیمون نیستی از اینهمه وقتی که اینجا صرف کردیو میکنی؟
نه نیستم حتی اگر در طول روز و ماه و سال حضورم در انجمن برای یک نفر گره گشا باشه برای من کافی هست.

- چرا فاطمه شما رو برای این کرسی انتخاب کرد؟
فاطمه خیلی به من لطف داره و دوست چند ساله من هست، از همین تریبون میگم به فاطمه که خیلی برام عزیزه :) :گل:

- یکی از جذابیت های کرسی بنظر من اینه که مهمون کرسی رو ما خودمون انتخاب کنیم نه اینکه معرفی بشه یا خودش داوطلب بشه، موافقی؟ اگه موافی پس چرا من نمیتونم این قضییه رو تو گوش مورتی و طاهره فرو کنم به نظرت؟ :))
از نظر من کرسی شما داره تغییر جهت میده! و آزاد اندیشی برای مجریان اون معنی میده نه برای مهمانانش و داره شبیه به صندلی داغی میشه که فقط چند نفر خاص حق سوال پرسیدن و وارد شدن به حریم شخصی مهمانانش و دارند!
این بخش نیاز به تاپیکی داره که قوانینش بطور مکتوب در اون عنوان بشه
(جواب سوال شما) و در همون تاپیک از همه عزیزان انجمن خواسته بشه تا نظرشون در مورد انتخاب مهمانان بیان کنند.

- من فکر میکنم توی انجمن خیلی سخت گیری میشه و به نوعی با اعمال زور میخوایم انجمن رو اخلاق مدار نشون بدیم و اعضا رو وادار کنیم تا به همون شکلی که ما میپسنیدم پست بدن، رفتار کنن و حتی حرف بزنن، مثلا موردی رو یادمه که توی یکی از تاپیک ها از کلمه ی bf و gf استفاده شده بود و مدیر مربوطه پست رو بخاطر این کلمات ویرایش کرده بود، این کار به نظرتون درسته؟ چقدر موافق این قبیل سخت گیری ها هستی؟
سخت گیری هایی که میشه برای این هست که از هر رنج سنی در انجمن حضور دارند، مثلا دختر خود من با سن کمش میاد انجمن، شما خودت اگر فرزندی داشتی دوست داشتی توی نت در چه محیط هایی رفت و آمد داشته باشه؟ قطعاً دوست نداشتید فرزندتون در محیط هایی که موازین اخلاقی درش رعایت نمیشه حضور داشته باشه.
اینترنت یک محیط گسترده هست که برای هر شاخه ای مکانی خاص داره، جالب اینجاست که همه عزیزانی که در این انجمن فعالیت دارند با دیدن همین محیط سخت گیرانه علاقه مند به فعالیت در اون شدند و هیچ زور و اجباری برای فعالیتشون در کار نبوده و نیست!
از نظر خود من همین ظاهر اخلاق مدار داشتن هم بهتر از نداشتنش هست!

- ادمین توی کرسیش اشاره کرد که ما یک انجمن علمی هستیم، بنظرت واقعا هستیم؟ ایران انجمن چند درصد علمی و تخصصیه؟

برای کسانی که جویای علم باشند علمی هست، برای متخصص ها تخصصی، دلیل حرفم هم این هست که سوالات تخصصی که در انجمن مطرح میشه بی پاسخ نمیمانند. از نظر من ایران انجمن بیش از 50% علمی و تخصصی هست.

- یکی از اصول مدیریتی داشتن ویژن برای مجموعه تحت مدیریت هر مدیریه، چه تصوری برای آینده انجمن تحت مدیریتت داری؟ و چه اهدافی رو دنبال میکنی؟ اصلا اینقدر جدی در موردش فکر میکنی؟

همیشه در مورد انجمن جدی فکر میکنم، برای آینده انجمن در تلاشیم که انجمنی بدور از حاشیه داشته باشیم، انجمنی پویا تر علمی تر و تخصصی تر ...

- شما از جمله شخصیت های محبوب من توی انجمن هستین و بخاطر همین سوالاتم خیلی زیاد شدن نسبت به بقییه کرسی ها، و حتی دوست دارم این کرسی بخش دومی هم داشته باشه، یه کرسی دیگه هم داشتیم که دوست داشتم قسمت دومی هم داشته باشه که اونجا متهم شدم به جهت دار پرسیدن سوالات و هل دادن مخاطبم برای رسیدن به جوابی که خودم مد نظرمه، شمام همچین حسی رو نسبت به سوالات داشتی؟

شما لطف دارید :گل:
نظرم و نسبت به سوالاتتون در بالا تر عرض کردم، در کل به نظر من سمت و سوی این بخش هنوز مشخص نیست!

-دوست دارین کرسی بخش دوم داشته باشه؟من هنوز کلی سوال دارم:))

من تا به الان فکر میکردم دارم به بخش دوم سوال ها جواب میدم!

ممنونم که حوصله به خرج دادین و خوندین:1:
از مریم جان هم تشکرِ ویژه دارم بابت پاسخگویی به این همه سوال:هنگ::4::2:
سوالات اونقدر زیاد بودن که مجبور شدم توی دو سری برای ایشون بفرستم:خجالت2:

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
-بیشتر به کدوم بخش انجمن سر میزنی؟
http://www.iranjoman.com/search.php?searchid=12332

اینجا هم یک بخش محسوب میشه از نظرم!
هر دفعه که وارد انجمن میشم میام اینجا و از ارسال های دوستان بهره مند میشم.

جست و جوی شما نتیجه ای نداشت . لطفا " با واژه های دیگر مجددا جست و جو کنید
:فکر:

- چرا فاطمه شما رو برای این کرسی انتخاب کرد؟
فاطمه خیلی به من لطف داره و دوست چند ساله من هست، از همین تریبون میگم به فاطمه که خیلی برام عزیزه :) :گل:

:شاد::بغل::شاد::بغل::شاد::بغل::شاد::بغل::شاد::بغل::شاد::بغل:

mortti

کاربر ويژه
- یکی از جذابیت های کرسی بنظر من اینه که مهمون کرسی رو ما خودمون انتخاب کنیم نه اینکه معرفی بشه یا خودش داوطلب بشه، موافقی؟ اگه موافی پس چرا من نمیتونم این قضییه رو تو گوش مورتی و طاهره فرو کنم به نظرت؟ :))
از نظر من کرسی شما داره تغییر جهت میده! و آزاد اندیشی برای مجریان اون معنی میده نه برای مهمانانش و داره شبیه به صندلی داغی میشه که فقط چند نفر خاص حق سوال پرسیدن و وارد شدن به حریم شخصی مهمانانش و دارند!
این بخش نیاز به تاپیکی داره که قوانینش بطور مکتوب در اون عنوان بشه
(جواب سوال شما) و در همون تاپیک از همه عزیزان انجمن خواسته بشه تا نظرشون در مورد انتخاب مهمانان بیان کنند.

بعد از قرار دادن کرسی اول دوستان میتونن نظر و پیشنهاداتشون رو در اون تاپیک بگن...باتشکر

دوستان نظر و پیشنهادی در رابطه با این کرسی ،سوالات و پاسخها و کلا کرسی و نحوه برگزاری دارید در همین تاپیک بگید خوشحال میشیم

در ضمن در پایان هر کرسی میتونید نظراتتون رو در رابطه با همون کرسی بگید و تا گذاشتن کرسی بعدی وقت دارید و بعد گذاشتن کرسی بعدی تاپیک بسته میشه...ممنونم

کسانی که دوست دارند در طراحی سوالات مشارکت داشته باشند برای هر کرسی اگر سوال هایی از مهمان مورد نظرشون دارند میتونن اونو برای من پ خ کنند
با تشکر

باز هم تکرار میکنم کسانی که دوست دارند در طراحی سوالات مشارکت داشته باشند برای هر کرسی اگر سوال هایی از مهمان مورد نظرشون دارند میتونن اونو برای من پ خ کنند

با تشکر

اینکه که کرسی یه جهت داره و داره جهت دار ادامه میده رو قبول دارم اما تغییر جهت رو، نه قبول دارم نه متوجه میشم و اینکه آزاد اندیشی برا مجریاش معنی میده و نه مهموناش؟؟؟!!!واقعا اینطور به نظر میرسه؟!

قوانین هم در تاپیک زیر قرار داره و چون قرار بود تو هر کرسی هر کس که خواست نظرات و پیشنهادش رو بگه این تاپیک بسته شده بود ولی الان تاپیک باز شده و در مورد هر یک از قوانین ایرادی وارده دوستان میتونن پست بدن....با تشکر((:)
:گل:

<<<کرسی آزاد اندیشی ایران انجمن>>>

و اما درمورد کرسی شما این دو تا سوال رو نمونه انتخاب کردم واقعا فکر میکنید کاربران میتونن بگن که پاسخ شما آزاداندیشی بود یا فقط رد شدن از این دو تا سوال و بی توجه بودن به مخاطب!
شاید این پاسخ از نظر شما قانع کننده باشه ولی با توجه به اینکه شما مدیر کل سایت هستین و بارون خانم هم یه موقعی ناظم این انجمن و به دلایلی کرسی ایشون هم برگزار نشد باید بدونید که این پاسخ شما نمیتونه پاسخ قانع کننده ای باشه و ابهام در مورد این مسئله همچنان ادامه داره حتی اگه کسی از این موضوع حرف نزنه ولی بازم هم تو ذهن هممون هست...

- فکر میکنی چرا بارون (ناظم سابق انجمن) نپذیرفت که در کرسی ما شرکت کنه با اینکه دلش خیلی پر بود؟
این سوال و باید از خود بارون عزیز بپرسید.

- ممکنه یه روزی اتفاقایی که برای بارون افتاده برای تو هم تکرار بشه؟
چه اتفاقی؟ شرکت نکردن در کرسی؟
من که شرکت کردم :لبخند:

msh002

کاربر ويژه
منم تو چند جا میتونم از سوالایی که طرح کردم دفاع کنم و ایرادات وارد شده رو توضیح بدم
اما متاسفانه اینقدر به سوالات بی تفاوت جواب داده شده و به اصطلاح خودمونی تر پیچونده شدن که رقبتی برای این کار ندارم

فقط یه مورد رو میخوام بگم
اونم اینکه در مورد توضیحتون راجع به فرمالیته نبودن دو ادمین قانع شدم
اما نظر شخصی من اینه که مدیر کل باید یک نفر باشه و برای کمک کردن بهش اصلا 100 تا معاون و یا سرپرست داشته باشه توی انجمنش
فکر میکنم توی همه جای دنیا هم همین شکلیه، سمتو سو و جهت گیری های کلی یک مجموعه رو فقطو فقط یک نفر باید تعیین کنه و سایرین اگه باهاش موافق بودن در مقامهایی مثل سرپرست انجمن باهاش همکاری میکنن، که اگه اینجا هم اینجوری باشه وجود دو ادمین بازم فرمالیته میشه
که البته اینم فقطو فقط نظر شخصی من و هیچ ارزش و اعتبار دیگری ندارد :))
ممنون:گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
اینکه که کرسی یه جهت داره و داره جهت دار ادامه میده رو قبول دارم اما تغییر جهت رو، نه قبول دارم نه متوجه میشم و اینکه آزاد اندیشی برا مجریاش معنی میده و نه مهموناش؟؟؟!!!واقعا اینطور به نظر میرسه؟!

قوانین هم در تاپیک زیر قرار داره و چون قرار بود تو هر کرسی هر کس که خواست نظرات و پیشنهادش رو بگه این تاپیک بسته شده بود ولی الان تاپیک باز شده و در مورد هر یک از قوانین ایرادی وارده دوستان میتونن پست بدن....با تشکر((:)
:گل:

<<<کرسی آزاد اندیشی ایران انجمن>>>

و اما درمورد کرسی شما این دو تا سوال رو نمونه انتخاب کردم واقعا فکر میکنید کاربران میتونن بگن که پاسخ شما آزاداندیشی بود یا فقط رد شدن از این دو تا سوال و بی توجه بودن به مخاطب!
شاید این پاسخ از نظر شما قانع کننده باشه ولی با توجه به اینکه شما مدیر کل سایت هستین و بارون خانم هم یه موقعی ناظم این انجمن و به دلایلی کرسی ایشون هم برگزار نشد باید بدونید که این پاسخ شما نمیتونه پاسخ قانع کننده ای باشه و ابهام در مورد این مسئله همچنان ادامه داره حتی اگه کسی از این موضوع حرف نزنه ولی بازم هم تو ذهن هممون هست...

سلام تشکر از بازگشایی مجدد تاپیک برای بحث و تبادل نظر دوستان :گل:
حرف شما متین منتها من به عنوان مدیر کل سایت اصلاً درست نیست که در مورد کاربران دیگه و اینکه دلیلشون چی بوده و من مطلع نیستم جواب بدم و اگر هم مطلع باشم که نیستم شاید خودشون راضی نباشند.
و دوم اینکه به نظرتون اگر بارون عزیز دلشون میخواست که به سوالاتی در رابطه با ایشون جواب داده بشه چرا دعوت شمارو برای کرسی قبول نکردند؟
بنابر این سوال شما هم در رابطه با ایشون با توجه به اینکه میدونستید ایشون راضی نیستند به نظر من بدور از آزاد اندیشی هست.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
منم تو چند جا میتونم از سوالایی که طرح کردم دفاع کنم و ایرادات وارد شده رو توضیح بدم
اما متاسفانه اینقدر به سوالات بی تفاوت جواب داده شده و به اصطلاح خودمونی تر پیچونده شدن که رقبتی برای این کار ندارم

فقط یه مورد رو میخوام بگم
اونم اینکه در مورد توضیحتون راجع به فرمالیته نبودن دو ادمین قانع شدم
اما نظر شخصی من اینه که مدیر کل باید یک نفر باشه و برای کمک کردن بهش اصلا 100 تا معاون و یا سرپرست داشته باشه توی انجمنش
فکر میکنم توی همه جای دنیا هم همین شکلیه، سمتو سو و جهت گیری های کلی یک مجموعه رو فقطو فقط یک نفر باید تعیین کنه و سایرین اگه باهاش موافق بودن در مقامهایی مثل سرپرست انجمن باهاش همکاری میکنن، که اگه اینجا هم اینجوری باشه وجود دو ادمین بازم فرمالیته میشه
که البته اینم فقطو فقط نظر شخصی من و هیچ ارزش و اعتبار دیگری ندارد :))
ممنون:گل:

سلام بله حق باشماست سوالاتی رو که علاقه به پاسخشون نداشتم پاسخ مشخصی ندادم.
در مورد دو ادمین بودن، بله من هم با شما موافق هستم و البته من قبلا این پیشنهاد رو به ادمین سابق داده بودم منتها ایشون هم دلایلی برای این مورد داشتن که برام قابل قبول هست، که بخشیش رو هم توکرسی خودشون اشاره کردند.

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام:11::گل:
دوستان راستش خیلی تعجب کردم که این صحبت ها در مورد من اینجا پیش اومده. در پی جواب هایی که باید برای ردّ این دعوت می دادم عنوان کردم که وقتی استعفا دادم توی شرایط ذهنی و عاطفی مناسبی نبودم؛ و خب طبیعی بود.
امیدوارم این موضوع توی کرسی های دیگه مورد صحبت قرار نگیره. حضور من هم مث هزاران کاربر انجمن های سطح نت تا زمانی پررنگ و تا حدی مفید بود و در این برهه نه. اتّفاقات، تغییر دیدگاه ها و مرور زمان انگیزه ها رو تغییر میدن و انجمن ها به این آمد و رفت ها عادت دارن. کمرنگ شدن من هم اتّفاق خاصی برای انجمن نیست و بنابراین نیازی به آزاداندیشی نداره. :)
ممنون از توجّه و محبّت مدیران دوستِ این بخش. به گرماگرم مهر کرسی هاتون داغ داغ :گل:

از همین تریبون استفاده می کنم :نیش: و یک شفاف سازی دارم برای دوستانی که هنوزم مستقیم و غیر مستقیم منو به ماجراهای اخیر انجمن و نبودن اعضای دیگه ربط میدن... به طور قطع عرض می کنم که اینها حتی درصدی به هم ارتباطی نداشتن و حتی خبر هم نداشتم تا بعد از اینکه شد آنچه نباید می شد. از بدی شانس منه که کمرنگ شدن من (به دلیل خستگیم و عوض شدن حال نه چندان مطلوبم) نه کاملاً ولی تقریباً با این اتّفاقات در یک بازه ی زمانی برای انجمن اتفاق افتاد و کسانی بدون شواهد و قراین و از روی حدس شخصی چیزهایی تصوّر می کنن. :خنده1:
این نکته جای مناسبی مطرح نشد و ربط واضحی هم به صحبت بالا نداره؛ حقیقتاً قلباً هم دوست نداشتم عنوانش کنم.:1: از مسئولین گل و گلاب درخواست دارم در چند روز آینده قسمت آخر رو ویرایش یا پست رو به کل پاک بفرماینددد.:ایول:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا