دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی

مواد اولیه :
* شير/ يك كيلوگرم
* شكر / يك و نيم پيمانه
* تخم مرغ / نه عدد
* پودر ژلاتين / يك قاشق چايخوري
* وانيل / 1/4قاشق چايخوري
* كاكائو / به ميزان لازم
مواد لازم براي سس:
* آب / شش قاشق سوپخوري
*شكر / 3/4 پيمانه
طرز تهیه:
در قابلمه كوچكي شكر و آب را روي حرارت قرار مي دهيم تا شكر در آب حل شده و به صورت كارامل درآيد.
ليوان يا قالب بزرگي را چرب كرده، شيره را در آن مي ريزيم و مي گذاريم تا خنك شود.
شير، شكر، پودر ژلاتين و كاكائو را با هم مخلوط و روي حرارت قرار مي دهيم تا جوش بيايد.
تخم مرغ ها و وانيل را با همزن زده تا تخم مرغ ها از هم باز شوند.
شير داغ را روي تخم مرغ ها ريخته و سريع با همزن دستي هم مي زنيم تا كاملا مخلوط شوند، سپس از صافي رد مي كنيم.
كرم را روي كارامل سرد شده ريخته و در ديس محتوي آب در كف فر به طريقه بن ماري با حرارت 120 درجه سانتي گراد به مدت 75 دقيقه قرار مي دهيم تا كارامل پخته شود.
پس از پخت مي گذاريم سرد شده تا كرم از كناره قالب جدا شود و در ظرف دلخواه برمي گردانيم و با پودر كاكائو تلخ تزيين مي نماييم.
منیع: ashpaziema.com