• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کسب درامد با وبلاگ

delawaz

New member
سلام و درود فراواننمیدونم آیا سوالمو تو جای درستی مطرح کردم یا نه! اگه اینطوری نیست باید ببخشیدسولاتی داشتم ممنون میشم که بطور جامع و مانع جواب بدینمیخوام یک وبلاگی تاسیس کنم تا از طریق اون با قرار دادن لینکهای تبلیغاتی کسب درامد کنم. آیا با اطلاعات کم من در مورد شبکه و اینترنت این امر شدنی است؟آیا سیستمهای ساخت وبلاگ این اجازه رو برای قرار دادن این لینکها میدن ؟ اگه جواب مثبت است کدوم سیستمها این اجازه رو میدن؟چه جوری باید شروع کنم؟ممنون میشم اگه پاسخی به این سوالات بدین و یا بنده رو با کسی آشنا کنین که اطلاعاتی در این زمینه دارن.پیشاپیش ازتون ممنونم

ali.ahvaz

کاربر ويژه
دوست عزیز سیستم وبلاگدهی های متفاوتی هستند که این اجازه رو به شما میدن به غیر از بلاگفا که کلا دلبخواهی هست !!
شما باید با قرار دادن مطالب جذاب اول بازدیدهای وبلاگتون رو بیارید بالا بعد اقدام به جمع آوری تبلیغ نمایید .

delawaz

New member
دوست عزیز پاسخ شما گنگ بود. مثلا کدام سیستمهای وبلاگدهی این اجازه رو میدن یا چگونه باید بعد از افزایش بازدید از وبلاگ تبلیغ جمع کنم و هزاران سوال دیگر...لطفا جامع توضیح بدید.سپاس

ali.ahvaz

کاربر ويژه
خب با سیستم هایی که من کار کردم رزبلاگ و لوکس بلاگ میزارن
برای جمع کردن تبلیغ یا به عبارتی قبول تبلیغ در سایت 2 راه وجود داه
1- انقد وبلاگتون خوب باشه که خود افراد یا شرکتها بیان بهتون سفارش تبلیغ بدن (برای وبلاگ صدق نمیکنه)
2- خودتون دنبال مشتری باشید !!
خب برای راه دوم میتونید تبلیغات پا آپ بزارید - از همکاری در فروش میتونید استفاده کنید - بنر میتونید بزارید - لینک تبلیغاتی میتونید بزارید
ولی اگر برای کسب درآمد میخوایید این کار رو بکنید به نظر من وبلاگ جواب نمیده چون اگه مثلا خودم بخوام تبیلغ بدم به وبلاگ اصلا تبلیغ نمیدم و خیلیای دیگه هم اینطوری هستن
برای قبول تبلیغ باید در فروم های تخصصی وبمستران تبلیغ کنید

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
سلام
سایت هایی که هستن که بنر های تبلیغاتی رو توی وبلاگ شما قرار میدن و با توجه به کلیک که روی اون بنر ها میشه پولی کسب میکنید ولی برای اینکه بشه روی سود اونا حساب کنید بازدید کننده وبلاگتون باید بیشتر چند هزار بازدید باشه وگرنه فایده ای نداره . (اگر هم کم بازدید کننده باشه مشکلی نیست و باز هم میتونید بنر هارو توی وبلاگتون قرار بدید فقط سودش کم هست .)
نمونه ی این سایت ها : ادگاه و شبکه تبلیغات هست .
باید کد های جاواسکریپت اون بنر هارو توی وبلاگتون قرار بدید (خود این سایت ها توضیحات کامل رو میگن)
و باید سیستم های وبلاگدهی رو انتخاب کنید که اجازه درج کد های جاوا اسکریپت رو توی وبلاگ بدهد (اکثرا اجازه میدن مثلا رز بلاگ )
ولی کلی بخوام بهتون بگم زیاد روی درآمد اینطوری حساب نکنید چون ارزش وقتی رو که باید بذارید نداره .

آخرین ویرایش:

ali.ahvaz

کاربر ويژه
+ مطالبی که میزارید باید خیلی خاص باشن یا اینکه مثلا روزی 20 تا پست بزنید تا بشه روش حساب کرد
به نظرم بهتره که سایت بزنید تا وبلاگ
ارزش وقت گذاشتن واسه سایت بیشتره

delawaz

New member
ممنون از شما دوستان عزیز برای راهنماییاتونسایت رو چه جوری باید تاسیس کرد. منظورم ساز و کارشه؟هزینه راه اندازیش و نگهداری ماهیانه اون چقدره؟منی که اطلاعاتم در این زمینه ناچیزه؛ ایا از پس این کار برمیام؟سپاس بی کران

ali.ahvaz

کاربر ويژه
خب اگر اطلاعاتتون رو بتونید با خوندن چند تا مقاله افزایش بدید بهتره وگرنه باید هزنیه نویسنده بدید
برای راه اندازی یک سایت باید دامین و هاست داشته باشید
هاستای مختلفی هستن که از ماهی 2000 تومن به بالا قیمت دارن (هاست لینوکس باید بگیرید‌)
بعد باید یه سیستم مدیریت محتوا که من پیشنهادم وردپرس هست رو نصب کنید .
دامینتون رو میتونید ir یا دامین های بی المللی ثبت کنید که واسه ir حدودا 5000 تومن هست و واسه دامینای بین المللی ( com - org - net و .... ) 50.000 تومن به بالا هست که به نظر من همون ir بهتره
هزینه نگهداری سایت هم فقط سالانه یا ماهانه یه هزینه هاست دارید و سالانه یه هزینه تمدید دامنه
برای ارسال مطالب هم به نظرم خودتون اگر وقت دارید مطالب رو ارسال کنید . چون نویسنده ها دقت لازم رو ندارن و یا خیلی به ندرت همچین نویسنده هایی پیدا میشن

delawaz

New member
بازم ممنون ؛ ابهامات منو با اصطلاحاتی که بکار بردین بیشتر کردین؛ اگه مقدوره بیشتر توضیح بدین. در ضمن هزینه تاسیسش و نگهداری ماهانش حدودا چقدر میشه؟ ببینم در توانم هست یا نه. ضمنا تو پاسخهای بالا از اصطلاحات پاآپ و فروم های تخصصی وبمستران اسم بردین؛میشه در مورد اینا هم توضیح بدین. اگه وبلاگی داشته باشیم مثلا بلاگفا و بخایم اونو به سایت تبدیل کنیم؛ نظر شما در این مورد چیه؟ بازم از دقت نظر و حوصله شما ممنونم

ali.ahvaz

کاربر ويژه
خب پاپ آپ یک نوع تبلیغ هست که وقتی کاربری بر روی یک قسمت از سایت شما کیلیک میکنه براش یه صفحه جدید باز میشه .
فروم های تخصصی وبمستران هم میشه انجمن های گفتگویی که اکثر کاربرانش وبمستر باشن مثه وب هاستینگ تاک یا پرشین تولز
هزینه نگهداریش بستگی به سایتتون داره . در اوایل که بازدید کم داره حدودا ماهانه 5000 تومن و هر چی که بازدید بالاتر بره شما هم باید هاستتون رو قویتر کنید و بالطبع هزینه ماهانتون مثلا تا 20.000 تومن هم میره بالا و البته بیشتر
فکر بلاگفا رو از ذهنتون بیرون بکنید که به درد نمیخوره
اگر برای وبلاگتون هم دامنه ثبت کنید بازم وبلاگه و مشکل سئو داره

بالا