پانته آ
متخصص بخش
سیبهایی که نزدیک به خراب شدنشون بود رو کمپوت کردم .به ازای سه عدد سیب 1 لیوان آب و نصف لیوان شکر و 1/4 لیوان گلاب رو خوب با هم مخلوط میکنم .سیبهای خرد شده رو داخل ظرف پیرکس ریختم و با آب و شکر مخلوط کردم.درب ظرف رو گذاشتم به مدت 5 مین با بالاترین درجه ماکروفر .بعد از 5 مین یه هم زدم و دوباره 5 مین گذاشتم
به نظرم یکمی زیادی پخته بود.سفت تر رو ترجیح میدم.اینبار با درجه کمتر میزارم .ولی از نظر طعم خوب بود خیلی
منبع :بهار سایت![IMG_8665[1].jpg IMG_8665[1].jpg](http://iranjoman.com/data/attachments/46/46874-0bbbd3d31cf337b342a039bc8d3bb343.jpg)
به نظرم یکمی زیادی پخته بود.سفت تر رو ترجیح میدم.اینبار با درجه کمتر میزارم .ولی از نظر طعم خوب بود خیلی
منبع :بهار سایت
![IMG_8665[1].jpg IMG_8665[1].jpg](http://iranjoman.com/data/attachments/46/46874-0bbbd3d31cf337b342a039bc8d3bb343.jpg)