• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کمک برای ساخت بنر

Xaniar

متخصص بخش زوم
سلام دوستان .
من یه وبلاگ در مورد ماشینهای آمریکایی و کلاسیک دارم که می خوام یه بنر خیلی خوب به کمک شما واسش بسازم .
من می خوام که توی بنر یه ماشین با تیک آف بیاد و رد شه و بعد نوشته هاو ....
اول باید یه کاری کنیم که ماشین تیک آف بکشه . شما کمک کنید واسه ساخت این مرحله . بعدش که کارش تموم شد مرحله های دیگه شروع میشه . ممنون

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام دوست عزیز
منظور شما اینه که در مرحله اول ماشین نمایش داده بشه؟
و بعد به قسمت بعدی بره؟
حالا کمک ما چی باشه؟ یعنی اون قسمت رو براتون بزنیم؟ یا به طور گفتاری بهتون بگیم؟

Xaniar

متخصص بخش زوم
دوستان شرمنده نمیدونم چرا درهم بر هم نوشتم .
اول باید واسه ماشین تیک آف درست کنیم یعنی لاستیک بچرخه و دود بلند شه .

mohammadshamosi

کاربر ويژه
دوست عزیز چیزی که شما میخوای باید با فلش زده بشه
چون داشتن حرکت تیک آف و در موقع حرکت گرد و خاک ایجاد بشه فقط و فقط توی فلش میشه طراحی کرد و البته با یک سری نوشتن اسکریپ برای ایجاد دود (البته اگر طرح حرفه ای بخواهید به این شکل هست)
ولی به صورت ساده هم میشه اماده کرد اما مشخصاتی که شما در ذهن دارید رو نمیشه در حالت ساده نشان داد
پیشنهاد میکنم که سفارش طراحی آن را بدید تا به طور حرفه ای آماده بشه.
موفق باشید

Xaniar

متخصص بخش زوم
آخه من نمی خوام هزینه کنم . گفتم این جا از بین این همه کاربر می تونن کمک کنن . اگه ساده هم باشه اشکالی نداره . گرد و خاک آنچنانی هم نمی خواد فقط یه ذره دود .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز اگر سراغ داشته باشید میتونید از یک عکس متحرک در همین زمینه استفاده کنید.

البته نمیدونم چقدر آشنایی دارید با طراحی بنر و تصاویر متحرک، اما طراحی اینچنینی نیاز به مهارت حداقل در حد متوسط داره.

Xaniar

متخصص بخش زوم
آدمین جان عکس آماده ندارم اما اگه شما کمک کنید عکس رو خودمون میسازیم البته اگه دوستان کمک کنن چون من آشنایی چندانی ندارم و وبلاگم دوساله اگه افتتاحش کردم و الان به یه مرحله ی خیلی خوبی رسوندمش و خیلی هم بازدید داره وبلاگم . پربازدیدترین وبلاگ در زمینه خودروهای آمریکایی هست .واسه همین می خوام یه بنر نقلی واسش درست کنم .

Xaniar

متخصص بخش زوم
واااااااااااااااااااااااا اااااااای ایول داداش خیلی خیلی خیلی گلی:بغل::بغل::بغل: نوکرتم چاکرتم آقا همون ساده باشه ولی شیک :شاد::شاد::شاد: باید چند تا عکس باشه ؟:فکر:
درضمن به وبلاگم بیا و خودت یه بررسی بکن ببین متن مناسب روی بنر چی بزاریم خوبه . تو خودت بهتر میدونی متنش چی باشه واسه همین می گم اینم آدرسش www.kamyar110.blogfa.com
چاکرتم خیلی گلی:گل::گل::گل:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
خواهش میکنم
ببینید اگر میگم عکس ماشین و جزییات رو مثل متن یا هر چیز دیگه رو خودتون بگید برای اینه که شاید من از عکس یک ماشین دیگه استفاده کردم و یا متنی که من استفاده کردم باب سلیقه شما نباشه
برای همین میگم که اطلاعات مورد نیاز رو اعلام کنید که احتیاج به وقت زیاد و ویرایش نداشته باشه
برای اینکار 2 تا متن کوتاه به غیر از آدرس وبلاگتون انتخاب کنید و همچنین از عکس هر نوع ماشینی که میخواهید استفاده بشه اینجا قرار بدید البته با کیفیت
موفق باشید
:گل:

Xaniar

متخصص بخش زوم
داداش جون نگفتی چند تا عکس بزارم ؟ نمیشه بیشتر از دو تا متن باشه ؟

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام دوست عزیز ، ببخشید پیام شما رو دیر دیدم
متن و عکس هر چندتایی که در نظر دارید بذارید ، موردی نداره
در نهایت هر کدوم که با در نظر گرفتن حجم بنر مناسب بود را استفاده میکنم
موفق باشید
:گل:

Xaniar

متخصص بخش زوم
سلام دادا عزیز ببخشید دیر کردم
عکس ها اماده هست اما هر چند فکر می کنم نمیتونم یه متن خوب واسش پیدا کنم البته یه چیزی پیدا کردم . و خواستم ازت خواهش کنم که به وبلاگم بیای و ببینی چه متنی واسش خوبه . بعد متنی رو که واسش انتخاب کردی رو اینجا بنویس تا ببینم چطوره و اگه خوشم نیومد متن خودمو بهت میدم . چون من خودم الان فکر ندارم به شما می گم . ببخشید دیگه شرمنده

بالا