• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کنته: باید به یورنته زمان داد؛ به احترام لاتزیو کلاه از سربرمی داریم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
303128_heroa.jpg

سرمربی ایتالیایی در صحبت هایی اعلام کرده که باید به یورنته زمان داد تا با شرایط در یووه تطبیق پیدا کند

سایت گل- آنتونیو کنته سرمربی یوونتوس به دفاع از فرناندو یورنته در مقابل انتقادات وارده به او پرداخته​
بینکونری در بازیهای دوستانه در اردوی پیش فصلش نتوانست چندان موفق باشد واین در حالی است که آنها در بازار تابستانی دو ستاره بزرگ به نامهای فرناندو یورنته وکارلوس تبس را به خدمت گرفته بودند. کنته حالا در صحبت هایی اعلام کرده که باید به یورنته زمان داد تا با شرایط تطبیق بیابد.​
سرمربی 44 ساله یوونتوس در کنفرانسی خبری گفت:« هدف قراردادن یک بازیکن خاص کار اشتباهی است. چون مابه عنوان یک تیم بازی می کنیم. یورنته 3 هفته پیش به جمع ما ملحق شدوبه شدت تلاش می کند. او می کوشد تا به سیستم تیم ما عادت کند. باید به او احترام گذاشت و نباید با این انتقادات جنجال آفرینی کرد . شناختی که از بازیکنانم دارم به من اعتماد به نفس می دهد. در این مورد خاص احساس راحتی می کنم. با اطلاع از حرفه ای گری بازیکنانم ، مطمئنم که آنها موفق خواهند بود.»​
یوونتوس امشب به عنوان قهرمان فصل قبل سری آ در بازی سوپرکاپ ایتالیا مقابل لاتزیو، قهرمان جام حذفی ایتالیا به میدان خواهد رفت و کنته به بازیکنانش هشدار داده که بازی سختی در راه است:« فکر نمی کنم که برای این بازی مدعی خاصی وجود داشته باشد. بازی در شرایط سختی برای هر دو تیم از راه می رسد. من احترام زیادی برای لاتزیو و سرمربی اش قائل هستم.»​
سرمربی یووه ادامه داد:« باید به احترام لاتزیو که فصل گذشته مقابل ما به دو تساوی و یک بردبه دست آورد، کلاه ها را از سر برداریم. هر دو تیم تیمهای قدرتمندی هستند که هریک می توانند قهرمان شوند. ما یک ماه اردوی آماده سازی مان را در کنار هم پشت سرگذاشتیم و من کاملا به بازیکنانم اطمینان دارم. ما با این بازیکنان دو قهرمانی در لیگ به دست آورده ایم.»​
این بازی در حالی برگزار می شود که 4شنبه هفته گذشته تعدادی از بازیکنان ملی پوش هر دو تیم در دیداری دوستانه در رم مقابل تیم ملی آرژآنتین به میدان رفته بودند اما کنته معتقد است که خستگی بهانه ای برای بازیکنان دو تیم نخواهد بود:« وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد شد چندان دلنشین نبود ولی پتکوویچ، سرمربی لاتزیو هم تیمش را در شرایط مشابهی برای این بازی آماده کرده و نباید برگزاری بازی ملی را بهانه کرد. قهرمانی در سوپرکاپ برای همه مهم است و من نمی خواهم که یوونتوس را به عنوان قهرمان از پیش تعیین شده این جام معرفی کنند. لاتزیو هم می تواند در این بازی به پیروزی برسد.»​

بالا